No este stastie ze si si vsimla -ja minule telefonujem a skoro som spanikaril lebo som hladal druhou rukou mobil vo vrecku a nevedel som ho najst - a hovorim tomus kym telefonujem ze som stratil mobil a on ze ved prave telefonujes!! Asi mi siblo
Aj mne sa to stalo už párkrát..raz som šiel do školy v tom, že ju mám..a až pred školou sa ma spýtala spolužiačka..´´a ty kam ideš??´´..a ja: ´´šak do školy..´´..ona..´´a kde máš tašku??´´..ja´´šak na chrbte´´..na to..som potriasol plecami..a pozrel za seba..aaa do piče taška nikde..tak som bežal od školy domov..a zase naspak..to bolo ešte na zš..
tera ju prezmenu zabúdavam v baroch, keď si zvykneme chodiť zo školy dakam sadnúť..
a to nehovorím, že ja mám taký sprostý zvyk..keď, nečo dlhšie držím v ruke..najčastejšie mt a prachy..že zabudnem, že nečo držím a uvoľním ruku..už som takto stratil 1 mt..a 3 kilá.. (
Mne sa stalo že som išla do školy bez tašky alebo raz som si zabudla vyzuť take tie nasuvky čo sa davaju pri vstupe a zistila som to až pred domom a potom ze preco na mna vsetci kukaju
z toho si nič nerobte... ja som raz odišla z obchodu aj s košíkom, tým malým... a asi až po 100 metroch na mňa zakričala predavačka, že čo im kradnem košíky
Matus..ved aj ja.. ..ale, nekdy ked si vezmem dáky papier len tak do ruky, keď ho idem dakde pobliže utratiť..to si vždy poviem..a načo si to budem dávať do peňaženky..radšej si vytiahnem tera, ako neskor tam bojovať so zipsom na peňaženke..
no ako...ked clovek zabudne na tasku a zisti to na polceste to je este nic...ja som nechal tasku v skole, isiel na kruzok (s tym ze si ju zoberiem teda) potom som odkracal na kruzok a samozrejme tasku som v skole nechal...prisiel som na to ze mi chyba az ked som na druhy den isiel do skoly...
z obedu som isiel aj s poharom, dosiel som az do satne. tam som pohar polozil (kecal som s kamaratmi) obul sa a zobral do ruk pohar...neskor mi doslo...ze...ho drzim v ruke...
veci ako "kde mam pero" a pisem s nim nebudem blizsie specifikovat, stare dobre kona hladal na nom sedel...
parkrat som sa uz v sobotu rano o pol siedmej zobudil ze idem do skoly...ale prisiel som na to uz ked som si obliekal nohavice...ze je sobota...
Ja mám taký veľký červený dáždnik, ktorý mi nehorázne zavadzia, tak ho všade vešiam a potom ho všade zabúdam. V buse, v škole, na angline, u doktorky...
Sem-tam sa zabudnem naobedovať...
Ale najradšej mám, keď rozprávam a v polke vety zabudnem, o čom hovorím...
ta ako moja kamoska raz dosla do skoly v pyzame ta ale v pohode lebo nevyzeralo to az tak podivne no na na takej stvrtej hodine ked uz zobudena zo sna ta kuka ze hmmm ja mam pyzamu na sebe ta potom kus hamba a ta inac fajn aj take sa stava ved sme predsa ludia
lol mne sa raz stalo to iste... ked som bol druhak tak som sa ponahlal do skoly, pred skolou som sa vytrel na lade vstanem a ze idem zdvihnut tasku ale tasky nikde
ja ked som bola este na prvom dtupni na zakladke tak som isla do jedalne na obed a ked som dojdela ze idem zaniest tacku a tak namiesto k pultu som vysla z jedalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ja som sa zas asi pred rokom zabudla prezut, idem zo skoly a zrazu zistim, ze som v slapkoch
A normalne to neni, ale zato nemozes
tera ju prezmenu zabúdavam v baroch, keď si zvykneme chodiť zo školy dakam sadnúť..
a to nehovorím, že ja mám taký sprostý zvyk..keď, nečo dlhšie držím v ruke..najčastejšie mt a prachy..že zabudnem, že nečo držím a uvoľním ruku..už som takto stratil 1 mt..a 3 kilá.. (
Ale zase keď si predstavím že ja som ešte dobrú minútu rozmýšlal že mi ju dakto ukradol pri tom ako som kráčal No konec... Treba brať z humorom. :p
to moj foter tak raz ,že hii ja som si zabudol okuliare dakde a ja ,že looool ved ich máš na hlave
z obedu som isiel aj s poharom, dosiel som az do satne. tam som pohar polozil (kecal som s kamaratmi) obul sa a zobral do ruk pohar...neskor mi doslo...ze...ho drzim v ruke...
veci ako "kde mam pero" a pisem s nim nebudem blizsie specifikovat, stare dobre kona hladal na nom sedel...
parkrat som sa uz v sobotu rano o pol siedmej zobudil ze idem do skoly...ale prisiel som na to uz ked som si obliekal nohavice...ze je sobota...
a taaak...
Sem-tam sa zabudnem naobedovať...
Ale najradšej mám, keď rozprávam a v polke vety zabudnem, o čom hovorím...