Ahojte dlhsie sa mi paci jeden chalan, velmi dobre si spolu rozumieme, lenze jemu sa paci jedna kamoska ktora ma frajera takze u nej nema sancu, tak neviem ci mam zabojovat aby medzi nami bolo aj nieco viac alebo to nechat len tak...:/
Ja by som si skuisla zistit od nejakych kamaratov ci sa mu nepacis alebo aky ma na teba nazor ( v zmysle na chodenie spolu). Vtedy je dobre zabojovat ale ak nie tak nwm no to by som asi nechala tak
Ahojte mam 14 rokov... mam chalana chodim snim kratko asi 2 tyzdne... sice je to uz po viac krat ale uz 2 roky h lubim ako nikoho ineho. Mozno sa vám to bude zdat smiesne ale je to tak. V alguste budem mat 15. A dohodli sme sa ze budeme sexovat. On ma len 15 cize sex este nemal. a mam obavy o bolest a o to ze mozem otehotniet... Boli by mse spolu iba 2 meisace a pride mi to strasne kratko nato aby som sa snim vyspala ale zas ja ho lubim a tazko mu vysvetlit ze nemozem.. aj ked chcem. Ked sme boli spolu naposledy vonku bolo to cudne .. obchytkaval ma a drazdil ...ale neviem co mam robit. On by asi zle zobral to ze by som mu povedala nie. Prosim vas o radu a nie o sposte reci Ďakujem vopred
Nechcem sa miešať do tvojho života ani ti dávať lekcie ale v 15 si ešte dosť mladá a na pohlavný život treba vyzrieť aj psychicky...ak ti dáva takéto ultimáta a podmienky,ver mi,to nie je láska a na toho pravého sa oplatí počkať...nič neuponáhľaj,pretože potom to budeš ľutovať a ani tvoje okolie sa k tomu nepostaví dvakrát sympaticky...chvíľu budeš in,kým budeš s týmto chalanom chodiť,potom ked sa rozídete,nenechá si to pre seba a rád sa pochváli kamarátom ako si s tebou užil...väčšina chlapcov to takto rieši...otrasie to tvojou povesťou a ty už nebudeš tým nevinným dievčaťom akým si bývala...záujem o teba bude ale určite vieš prečo...ak ťa naozaj miluje,nebude na teba tlačiť a nechá ti priestor voľne sa rozhodnúť ,moja rada znie:nerob to,čo skutočne nechceš a vždy maj vlastnú hlavu aj ked ti to okolie bude vyčítať.Je dôležitý tvoj vnútorný pocit a život,nie čo si okolie alebo chlapec myslí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale určite skús
Nechcem sa miešať do tvojho života ani ti dávať lekcie ale v 15 si ešte dosť mladá a na pohlavný život treba vyzrieť aj psychicky...ak ti dáva takéto ultimáta a podmienky,ver mi,to nie je láska a na toho pravého sa oplatí počkať...nič neuponáhľaj,pretože potom to budeš ľutovať a ani tvoje okolie sa k tomu nepostaví dvakrát sympaticky...chvíľu budeš in,kým budeš s týmto chalanom chodiť,potom ked sa rozídete,nenechá si to pre seba a rád sa pochváli kamarátom ako si s tebou užil...väčšina chlapcov to takto rieši...otrasie to tvojou povesťou a ty už nebudeš tým nevinným dievčaťom akým si bývala...záujem o teba bude ale určite vieš prečo...ak ťa naozaj miluje,nebude na teba tlačiť a nechá ti priestor voľne sa rozhodnúť ,moja rada znie:nerob to,čo skutočne nechceš a vždy maj vlastnú hlavu aj ked ti to okolie bude vyčítať.Je dôležitý tvoj vnútorný pocit a život,nie čo si okolie alebo chlapec myslí...