prosim vas je vidiet ,ked vam robia rentgen pluc na zdravotny preukaz,ci ste fajcili(pred mesiacom som skoncila,a fajcila som pol roka),a ked ano tak ci povedia rodicom alebo vasej lekarke ... prosim povedzte ti ktori to uz zazili
oni to nikomu hovoriť nebudú, ale ty ten RTG pekne prinesieš k svojej ošetrujúcej doktorke, ona sa naň kukne a krásne ťa zj*be... Či to povie vašim, to je na nej
Povedat rodicovi to nemoze takze bud v klude ...existuje cosi ako lekarske tajomstvo ... a myslim ze jedine moze povedat organom cinnym v trestnom konani..ale rodicom nemoze (nemal by)
kubooo:: moze to povedat pokial nemas 18. ale po pol roku to to tazko zistia,a ked potrebujes rtg kvoli zdrav. preukazu tak to ci fajcis im je ukradnute chcu len vediet ci nemas tbc alebo inu infekcnu chorobu takze sa neams coho bat zistia ti to len ak si zapalis priamo cez rtg vysetrenie
@12 to je fakt, že nechcú vedieť, či fajčíš, ale ak vidieť na RTG fľaky, lekár nemôže vedieť, či sú z fajčenia alebo z TBC. Môže ťa potom poslať na testy a na krv a u nás sa krvné výsledky posielajú domov poštou
@13 ale po pol roku fajcenia to nezistia tiez som bola na RTG a nezistili nic a to mam este k tomu aj astmu..a vysledok na papieri dve slova: ciste pluca
ved tak keby daco, tak povec doktorke alebo rodicom, ze mas vela kamaratov,ktori fajcia... cize to mas z pasivneho fajcenia...ved predsa je zname, ze pasivni fajciari zomieraju skor...teda ak to nieje zase nejaka somarina...
btw: a niekedy sa neukaze nic na plucach ani po desiatich rokoch aktivneho fajcenia... takze ja by som si z toho nervy nerobila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tvoje ošetrujuca lekarka sa to dozvie samozrejme isto a potom z toho vyvodí potrebny zaver
No niektory spoluziaci to mali zaujimave ked to lekar povedal ich rodicom
Ja som tam len prisiel spytala sa ci som mal v poslednej dobe nejake hnackove ochorenie, vypytala 100sk a uz som fical domov so zdravotnym preukazom
btw: a niekedy sa neukaze nic na plucach ani po desiatich rokoch aktivneho fajcenia... takze ja by som si z toho nervy nerobila...