Ahoj, chcela by som sa Vás spýtať, či náhodou nemá niekto skúsenosti s prípravnými kurzami na právnické fakulty na Slovensku. Pomôže kurzy siv? A nevie náhodou niekto, či Právnická fakulta Trnavskej univerzity organizuje vlastný prípravný kurz?
Moje dievča išlo na prípravným kurz v KE a stálo to tuším 13k SKK a vraj to bolo úplne na nič a väčšina vyučujúcich čo im tam prednášala len mlela niečo od veci čo vôbec nesúviselo z tým čo mali brať jediné čo tam robili bolo to že im povedali čo sa majú naučiť a na dalšom stretnutí si z toho dali test ktorý aj tak nikto nevedel. Vraj by na to druhýkrát nešla a ak je to robené štýlom ako prednášky na väčšine vysokých škol tak sa to fakt neoplatí dať za to toľko prachov a aj tak je to málo hodín. Potom chodila súkromne k jednej pani čo tam kedysi učila a že jej to dalo oveľa viac ako ten prípravný kurz a bolo to omnoho lacnejšie a ešte mala aj individuálny prístup a mohla sa spýtať čo len chcela.
kurz SIV už nikdy viac v živote Trnava zverejňuje otázky, tak neviem načo by ti tak bol. ja som tam chodila a jediné čo mi to dalo boli poznámky na prvý semester právnych dejín Slovenska, lebo nám prednášal týpek z katedry UK...aspoň že to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov