vôbec nie. všeobecný prehľad pozostávajúci z 5O otázok možno, ale ja som mala obrovský problém s nemčinou, pričom mi doma na stene visí certifikát z tohto jazyka..
a veľa šťastia, budeš ho potrebovať, na masmediálku v Trnave sa zvykne hlásiť niekoľko tisíc ľudí..
ja som tam bola na prijmackach pred dvoma rokmi a tazke sa mi to teda vobec nezdalo vseobecny prehlad, dobra znalost slovenciny a nejakeho cudz. jazyka by ti mali v pohode stacit. ja som robila test z angliny a ten bol fakt dost primitivny..
a z toho co si pamatam, tak napr. ze kedy bola vynajdena fotka, film...samozrejme, vsade su moznosti.
good luck, nie je to az take hrozne, mna vzali, ale tak nakoniec som tam ani nesla..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
a veľa šťastia, budeš ho potrebovať, na masmediálku v Trnave sa zvykne hlásiť niekoľko tisíc ľudí..
a z toho co si pamatam, tak napr. ze kedy bola vynajdena fotka, film...samozrejme, vsade su moznosti.
good luck, nie je to az take hrozne, mna vzali, ale tak nakoniec som tam ani nesla..