ked si spomeniem na ZS tam sme sa museli prezuvat, aj sme sa
na strednej sme sa tiez museli, ale uz sme boli viac rebeli a macher bol ten co sa neprezuval...
obcas nas ucitelia prichytili a nebolo to prijemne ale co bolo nefer nvm ako u vas, ale u nas na skole sa ucitelia neprezuvali a ziaci sa mali!!!aka nespravodlivost!!!
na VS sme sa nemuseli , chcela by som vidiet kde na VS sa prezuvaju
v inych rocnych obdobiach mam tenisky alebo cinany a profaci nejak nikdy nestuduju ci su to tenisky/cinany normalne alebo prezuvky.. takze nie.. nechce sa mi
no tak my sa mame prezuvat, a kedze mame aj skrinky vlastne tak no problemo, ale ked niekto nechce tak sa neprezuje (ak nema zahajzlene boty) a ked sa spytaju tak povie ze je prezuty...ale tak vacsina sa prezuva...
nemame satnu a bud je to ze nosit si prezuvky alebo navleky, ked je zima a nosim cizmy, nosim si prezuvky ale akonahle nosim botasky, beriem si len navleky a hned jak prejdem cez vratnicu ich dam dole
no my sa musime ale ja sa nikdy neprezuvam vzdy nejako preklznem, pri kazdom schodisku stoji dozor co vsetkych otaca spät do satne ale ja vyuzijem chvilu nepozornosti
ano furt sa musime prezuvat jak kkti! ale aj tak sa prezuvam len niekedy... komu by sa chcelo...fakt to ma velky zmysel ked polka ziakov na skole je prezuta druha polka neni a ucitelia tiez niesu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
na strednej sme sa tiez museli, ale uz sme boli viac rebeli a macher bol ten co sa neprezuval...
obcas nas ucitelia prichytili a nebolo to prijemne ale co bolo nefer nvm ako u vas, ale u nas na skole sa ucitelia neprezuvali a ziaci sa mali!!!aka nespravodlivost!!!
na VS sme sa nemuseli , chcela by som vidiet kde na VS sa prezuvaju
v inych rocnych obdobiach mam tenisky alebo cinany a profaci nejak nikdy nestuduju ci su to tenisky/cinany normalne alebo prezuvky.. takze nie.. nechce sa mi
ale v lete sa neprezuvam ked mam flip-flopy