v čom je problém? ked mi pri partnerke normálne stoji, aj ked ma robí rukou,niekedy aj ked sa len bozkávame a ked dojde k sexu ako keby zvadne, a nechce stať na 100 percent alebo vobec, bol to moj prvý sex, ale stalo sa to aj druhý krat , aký môže byť pro
trošku to doplnim, prvý sex sme museli odložiť o 2 hodiny potom to už ako tak šlo ......a potom druhý krat bolo asi vyše mesiaca na to, a nešlo to vobec, predtym stal, a už som išiel davať dole trenky a zvedol
@uzivatel2907 strach alebo akakolvek ina docasna "porucha"..niektorym muzom sa to pri novej/prvej partnerke stava..stalo sa to aj mne..asi na 4.-5. pokus to uz bolo v poriadku
no ja si tiež myslím že to bude tým stresom alebo strachom, lebo inak to nechápem normálne stoji jak divý a akurat vtedy to nejde, ale vyskúšam sa predtým napiť, myslím že to pomôže, teda dúfam
@mielikki Dost slaby vtip, ale birdzakom to ocividne staci...
K teme, myslim ze je za tym skor psychologicka pricina, kedze to vzdy pride prave v bode ked ma prist k sexu. Tym ze sa ti to uz par krat stalo tak si to teraz pravdepodobne sam privolavas tym ze na to myslis a bojis sa ze sa to stane znovu. Skus sa sustedit na nieco ine alebo v krajnom pripade si pred sexom daj jeden poldecak aby si sa trochu uvolnil.
Aj mne sa to stávalo zo začiatku a sem-tam aj pri novej partnerke a stáva sa to aj pár chalanom, čo poznám... ale už keď to pôjde prvýkrát, potom to už bude len lepšie
pri nervozite, strachu, namáhavom dni sa to stáva.. užívaj si to a nepremýšľaj nad tým.. pripadne ked zistíš.. resp to by mohla parnterka.. ked sa postaví.. tak šup kondom, nenechať ťa dlho rozmýšľať a ísť na to.. potom to už stojííííííí hlavne nerozmýšľať!
nervozita z prvych skusenosti + nasadenie sprosteho kondomu = zla kombinacia, myslim, ze s tym maju viaceri skusenost ale neboj, trosku sa "otukas" a bude to v pohode
jasne že stres za to môže... treba sa uvolniť a vychutnavať... dobre ju poplácaj po nej, potom nech ti ho chvílu honí pred svojou mušličkou a potom nech si ho tam vloží... neostane čas na to aby zvädol, už totižto bude v teplúčku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
K teme, myslim ze je za tym skor psychologicka pricina, kedze to vzdy pride prave v bode ked ma prist k sexu. Tym ze sa ti to uz par krat stalo tak si to teraz pravdepodobne sam privolavas tym ze na to myslis a bojis sa ze sa to stane znovu. Skus sa sustedit na nieco ine alebo v krajnom pripade si pred sexom daj jeden poldecak aby si sa trochu uvolnil.
...
@slash93 suhlas s tym vtipom
b) prezervatív škrtí prívod krvi
c) tvoj penis vidí! priateľka má škaredú vagínu a on sa zľakne
k veci: asi to bude stressom
jasne že stres za to môže... treba sa uvolniť a vychutnavať... dobre ju poplácaj po nej, potom nech ti ho chvílu honí pred svojou mušličkou a potom nech si ho tam vloží... neostane čas na to aby zvädol, už totižto bude v teplúčku...