Ahojte, moznoze to bude pre niekoho trapna otazka, ale zaujima ma to. Preco vzdy ked sa mi fakt paci nejake dievca, tak neviem sa s nou ani poriadne rozpravat, a strasne ziarlim, a pritom ked nahodou sme aj spolu sami, tak som akoby "zmrazeny", a nedokaze
@mm47 alkohol akosi nepomaha....praveze zhorsuje, vsetky tie emocii strachu a hanblivosti mi akurat zosilni
@l1me sem-tam sa streneme sami, a stale je to to iste...vidim, ze z jej strany nejde o nic viac, tak mi pride hlupe z mojej strany to zacinat...akurat by som sa strapnil
@maximax to, ze z jej strany nevidis, ze o nieco ide, neznamena, ze ked ta spozna "sameho", nebude s tebou chciet byt..moja terajsia frajerka so mnou tiez povodne nechcela byt (pretoze ma nepoznala osobnejsie a ked sme spolu boli sami-vzdy sme boli spolu aj v kruhu znamych), no ked sme si vysli vonku len my dvaja, zalubila sa do mna..chce to mozno len odhodlanie a vyjst si s nou osamote
všeto je len v hlave. ľudia sú nervózni, alebo "zmrazení" jak si to nazval, lebo chcú vyzerať čo najlešpie pred tým druhým, a tým vzniká strach, že povedia nejakú blbosť, že spravia niečo zle, a potom radšej nerobia nič. musíš si povedať že o nič nejde a prekonať to. or alkohol, ktorý u teba ževraj nefunguje
@mm47 keby to bolo lahke, tak nezakladam toto forum...nie je nejaky iny "pomocnik" okrem alkoholu?
@trdelniiiq no, to by sme museli chodit von asi ovela ovela castejsie...sem-tam sme aj sami, ale si pripadam, akoby som to nebol ani ja na 100%...taky som "mimo" pri nej
@robitusin tomu verim, ale u mna je to podvedome....ja si ani neuvedomujem, a z nicoho nic som "zmrazeny"...alkohol mi pomaha iba na dievcata, ktore sa mi az tak nepacia alebo ich privelmi nepoznam, a nemam k nim ziaden citovy vztah...s tymi nemam problem sa bavit aj za triezva, a s alkoholom to ide hladko ..vlastne vsetky sexualne partnerky co som mal, tak to bolo s dievcatami, do ktorych som nebol zamilovany...ale ja uz chcem spat s niekym ku komu aj nieco citim, ale vidim, ze u mna to akosi nejde dokopy
@kail91 ved prave....ked som pri nej triezvy tak, aj sa mame o com rozpravat, ale ked som pripity tak ju az prilis chcem, ale namiesto toho, aby som nieco urobil, tak vsetku "ziadostivost" od hanby zatlacim este hlbsie do seba
@maximax teraz neviem, že ako môžeš mať k babe citový vzťah, keď vravíš, že sa s nou nevieš ani poriadne rozprávať. ..ale iné riešenie už nepoznám, iba že sa proste premôžeš a spravíš niečo.
@robitusin normalne....hanbim sa pri nej...a ked hovorim, tak su to fakt take bludy....alebo nezazivne veci, proste sa neviem pri nej uplne uvolnit ... tusim fakt pomoze sa iba premoct
Tak si predstav, že k nej nič necítiš... tvár sa, že je to obyčajná baba ako každá iná, bud v pohode a nehraj sa na machra U mňa je to tak isto s chalanmi a ja si myslím že je to preto, lebo si neverím, a bojím sa, že ak to niekomu dám najavo, sa mi vysmeje do xichtu
@bellaragazza a vies, ze to trocha uz fungovalo? ale ja to nedokazem hrat dlho....ono po case zase mi na nej zacne zalezat a zacnem k nej nieco citit ...no ja sa nehram na machra ani
ja som sice baba a netuzim nikoho obchytkavat.)ale tiez fungujem podobne.s chalanmi mi to ide jedna basen,kym to nie je niekto o koho sa zaujimam.to som zmrznuta a neviem povedat jendu suvislu vetu.alkohol nepijem, takze si asi nepomozem.) podla mna je to tym ze u tych ostatnych mi je jedno co si omne pomyslia ,kdezto tu sa zapne hanblivost a strach na plné obrátky.
@maximax ten strach mas preto lebo sa bojis ze njeco pokazis,ze urobis njeco co sa jej nebude pacit a skazis si tym vsetky sance.Na tvojom mieste by som jej to ze sa mi paci daval najavo malickostami-kvetom,gestom,peknym slovom atd. a pozrel si ako zareaguje,ak budes mat pocit ze je rada ze to robis a paci sa jej to urob dalsiu anketu a my ti zas skusime poradit
to musí byť dievča na úrovni keď vravíš že ju obchytkávajú všetci kamaráti...
a druhá vec- ženy majú radi poriadnych samcov, pretože to v nich vzbudzuje odpradávna pocit, že taký chlap by sa o nich vedel postarať.. tak keď nie si bohatý mal by si na tom popracovať
@klaudiqaaa tak zase to viac zavisi od kamaratov ako od nej...a zial sa obchytkavat da, len ked ma "chut"...inak ani nie.....s peniazmi velky problem nemam a kazda ma nejak inu hranicu bohatstva, ci kazda chce doma milionara?
@klaudiqaaa mna by len zaujimalo, ze preco prave drsni chlapi, ktori sa VOBEC nestaraju o zenu, praveze naopak , vyvolavaju podla teba u zien pocit, ze sa o nu postaraju, kedze kazdy vie, ze striedaju velke mnostvo zien, a teda nemaju s nimi problem, a tym padom musia u nich vyvolavat ten pocit?
@echoechoecho prosím skopíruj mi vetu kde som napísaa niečo ako "drsni chlapi, ktori sa VOBEC nestaraju o zenu" o___O lebo maximax to tiež ze pochopil tak teda neviem či sa vyjadrujem ako maďar alebo si vy chlapi nedokážete alfa samca predstaviť inak než ako vymetého drsného kokota o_____O
@klaudiqaaa prosim skopiruj mi vetu, kde som napisal, ze si nieco pisala o drsnych chlapoch...tak vsade okolo vidim ako drsni chlapi maju zenu skoro kedy chcu...tak mi to nedava zmysel, ze taky vymlety drsny kokot ma skoro vzdy zenu, a pritom pises, ze zena potrebuje pocit, ze sa o nu postara??ved kazdy debil vidi, ze ten kokot sa o nikoho okrem seba nestara
ja som mala s priatelom presne ten isty problem... a tiez nic nepomahalo asi ju mas velmi rad a nechces nieco svojim spravanim pokazit a nasledne ju stratit.U mna to bolo z toho dovodu..Premoz sa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lebo tym spravanim ju mozes stratit !!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Btw:
alebo jej napis a stretni sa s nou sam...
@l1me sem-tam sa streneme sami, a stale je to to iste...vidim, ze z jej strany nejde o nic viac, tak mi pride hlupe z mojej strany to zacinat...akurat by som sa strapnil
Ale ta macka je super
@trdelniiiq no, to by sme museli chodit von asi ovela ovela castejsie...sem-tam sme aj sami, ale si pripadam, akoby som to nebol ani ja na 100%...taky som "mimo" pri nej
@robitusin tomu verim, ale u mna je to podvedome....ja si ani neuvedomujem, a z nicoho nic som "zmrazeny"...alkohol mi pomaha iba na dievcata, ktore sa mi az tak nepacia alebo ich privelmi nepoznam, a nemam k nim ziaden citovy vztah...s tymi nemam problem sa bavit aj za triezva, a s alkoholom to ide hladko ..vlastne vsetky sexualne partnerky co som mal, tak to bolo s dievcatami, do ktorych som nebol zamilovany...ale ja uz chcem spat s niekym ku komu aj nieco citim, ale vidim, ze u mna to akosi nejde dokopy
@kail91 ved prave....ked som pri nej triezvy tak, aj sa mame o com rozpravat, ale ked som pripity tak ju az prilis chcem, ale namiesto toho, aby som nieco urobil, tak vsetku "ziadostivost" od hanby zatlacim este hlbsie do seba
a druhá vec- ženy majú radi poriadnych samcov, pretože to v nich vzbudzuje odpradávna pocit, že taký chlap by sa o nich vedel postarať.. tak keď nie si bohatý mal by si na tom popracovať