Ahojte. Mala som priateľa, boli sme spolu 3 mesiace. Všetko bolo krásne a úžasné, on sa správal ku mne veľmi pekne stále, robil všetko pre mňa. Bola som si istá, že ma miluje. Prišiel však problém, jeho matke som sa nezapáčila. Už pred mesiacom sme sa kvô
aha, ale zaujímavé, že kým sa toto nestalo...tak všetko bolo v poriadku, všetko klapalo, on sa krásne správal...no zrejme nemiloval natoľko, aby sa postavil na moju stranu...neviem, asi to tu riešim preto, že je mi ťažko...a možno som ukecaná preto, lebo ma to trápi...
@4 jj, cele je to chyba zeny O_____________________O
proste sa s tym zmier. nebudes s nim, ci je to kvoli jemu alebo jeho mame - na tom nezalezi.. aspon vies, na co si nabuduce mas davat pozor.. ked pisala kamosovi ze uz ta nemiluje, nieco na tom bude.. tomu by neklamal kvoli mame
jeho matka tak troška zlatokopka. Marha jedna, by som ju skopal do klbka Si myslí že si nájde bohatú babu a ona sa bude nosiť ako sliepka po mesta do akej rodiny sa jej syn vyženil to milujem
@3 tiez mi to napadlo...ale nie @petrabird nevykladaj si to zle..................myslim ze on to s tebou myslel vazne,ale po reakcii svojej matky si uz nebol celkom isty ze chce s tebou zostat.....ale ak bol schopny takto bezcitne ti povedat ze uz s tebou nechce nic mat, a este aj kamosovi to napisal, tak to bola riadna svina od zaciatku...keby ta mal naiozaj rad tak niecoho takehoto by nebol nikdy schopny.....ja na tvojom mieste by som sa uz tym netrapila..nestal ti za to
no z toho co si napisala je jasne ze ta nikdy nelubil a bol s tebou len pre sex, takze neviem preco to este riesis, mala by si nanho co najskor zabudnut
och, nemohli by ste sa naučiť písať stručnejšie? proste sa to stalo pre to, aby si si o tom mohla napísať blogy, fóra a statusy na všetkých sociálnych sieťach aké existujú... môžeš byť rada, že si sa s ním neťahala dlhšie.
@petrabirdz pozri sa stal sa z neho človek, do ktorého si sa nezamilovala .. zjavne už je uplne niekto iný ... takže nezúfaj, lebo nie je nič horšie než byť s človekom, ktorý ťa nemiluje a pchať sa mu do zadku ... viem že to je ťažké, sám som si niečim podobnym prešiel ale dá sa to zvladnuť. Neboj to tvoj pravý, pretože keby to bola tá pravá láska, nič takéto by sa nestalo a boli by ste spolu aj navždy Takže hlavu hore, zásadne si je uvedomiť, že to fakt nebol chlap pre teba, KLAMAL ťa a zrejme to nebola ani tá pravá láska ... dúfam že sa z toho čo najskor dostaneš, keby si potrebovala pomôcť, napíš mi tu ... hlavne dýchaj nestrácaj čas s niekým, kto ťa nemiluje, lebo ten kto ťa miluje a s ktorým by si bola fakt šťastná, možno okolo teba chodí každý deň
@petrabirdz bejby .... .... nájdi si k sebe primeraného chlapca .... z rovnakých sociálnych pomerov ako si ty ..... z toho čo si napísala mi vyplýva, že jeho rodina bola patrne s financiami niekde inde ako je tá vaša .... vieš dačo také ako naozajstná láska + rešpektovanie druhého + bla bla bla medzi ľuďmi z rôznych sociálnych pomerov existuje len vo filmoch .... v skutočnom živote by to nikdy nefungovalo a v konečnom dôsledku by si bola nešťastná, pretože by si ťa nevážil ani by ťa nerešpektoval ani nič ....... celkovo je to chyba PRIJEBANÝCH dievčat, že furt kukaju po neviem kom, lebo snívajú o hlúpostiach čo im natárali ich mamky a babky .... pritom po svete behá miliónosem normálnejších, milých, chapavých, obetavých bla bla bla chlapcov ... ktorí možno nie sú z dobre situovaných rodín ale život s nimi môže byť ďaleko krajší ako s takým idiotom akého si stretla ty ..... dobré ráno a veľa šťastia sa praje
@rothschild a ináč .... neboj sa prežívam dačo podobné aj keď v mnoho veciach úplne odlišné ... ale ide o princíp .... tiež som si myslel, že je to pravá láska, že z toho možno bude dačo na celý život, že bla bla bla .... nakoniec po 3 rokoch to tak vyzera že už sa ma nabažila a zrazu sa začína hrať, že sa nepoznáme .... tiež je mi všelijak, ale čo ti poviem .... vyjebané kurvy ste daktoré, tak isto jak niektorí z nás sú vyjebaní keketi .... thats life
@rothschild oni vôbec nie sú bohatá rodina...práveže naopak, nemajú veľa financií, viac menej prežívajú z mesiaca na mesiac a veru bohatí ani zďaleka nie sú...povedala by som, že si žijú približne ako ja...skôr mamička čakala, že sa bude priživovať na financiách inej
@petrabirdz buď rada že to netrvalo dlhšie evidentne je to kus chuja ktorému nerobí problém zahrávať sa s citmi druhých alebo nepriebojný jedinec ktorý sám nevie čo chce..obe možnosti sú zlé.
Nájdi si niekoho kto Ťa bude ľúbiť a postaví sa za Teba aj proti celému svetu
hmm neviem sa velmi vzit do tvojej situacie, ale jedno co viem, ze ja by som o chlapa co je ovladany svojou matkou az tak velmi nestala ... to co robi jeho mater teraz by vam robila cely cas a nie je to jej vina ale jeho ... preto ze on tu uzdu svojej matke popusil ...
dakuj bohu ze si sa zbavila takeho chudaka, na svete je mnoho muzov ktori si vedia vazit zeny
@ivushka25 máš svätú pravdu...to isté som povedala aj ja jemu - "ak toto dovolíš svojej matke teraz, nechci si predstaviť čo si dovolí neskôr. Keď sa teraz odsťahuješ, možno sa s tebou nebude aj pol roka baviť, ale nič iné jej nezostane ako sa s tým zmieriť. Ale ak si teraz nedupneš, uvidí, že môže urobiť čokoľvek...a bude ti to robiť stále, lebo uvidí, že keď jej raz vyšlo, že rozbila vzťah - bude to robiť stále."
Chceš povedať že za tri mesiace si sa zaľúbila na celý život?Osral ťa skôr ako by si to urobila ty jemu.Možno si jeho matka zistila čo si zač a preto sa tak správala.Nerob zo seba ublíženú,chyba bola možno v tebe.
vieš, môj priateľ mám prísnu mamu, a vie, že nie s každým vychádza. Dopredu ma upozorňoval, že možno bude nepríjemná, ale v skutočnosti to je neskutočne príjemná a dobrosrdečná žena, keď sa jej človek zapáči. Priateľ však povedal, že akonáhle by som sa jeho mame znepáčila, okamžite by si našiel podnájom. Toto je slovo chlapa, nie také tintítko, ktoré ťa navyše pravdepodobne využilo.
Takže hlavu hore, zabudni na neho a nájdi si niekoho milého, s kým sa budeš najskôr spoznávať aspoň minimálne tie 3 mesiace, a až potom sa s ním daj dokopy, lebo inak berieš mačku vo vreci.
co chces, boli ste spolu tri mesiace, za tri mesiace sa toho stane vela, clovek moze hend lubit ale aj hned sa odlubit, nieje to taka laska, ktoru perujete x-rokov... chapes?
je to hnusne, ty to pripisujes jeho materi, ale mozno to fakt nema nic spolocne s nou..
vztahy su vzdy komplikovane... neviem co tu chces od ludi pocut, ale mas jedinu moznost, zabudnut a ist dalej, o takeho nemusis mat zaujem vobec a skoda za k nemu vracat...
boli ste spolu 3 mesiace? prepac, ale co cakas? jahody?
mne toto povedal chlap po 5 rokoch vztahu, bezcitne, do oci...uz ta nelubim, idem dalej, za inou, nikto ta nenutil so mnou zostavat.
ano, zaboli to, ale v tvojom pripade po 3 mesiacoch by som si asi povedala - OK, je to tak ako to je a neriesila zbytocne kraviny okolo. a este priamo k nemu - vyslovene neznasam take typy ludi, ktore co povedia dnes, to neplati zajtra. to je jak ruska ruleta, ziadna istota, spolahnutie, nic. taki musia najprv dospiet, aby si mohli nieco budovat s niekym inym. vela ludi ma problem pochopit, ze vo vztahu sa ide vzdy za dvoch....
Je to dost smutne. Ale boli ste spolu dost kratko. Rozchod vzdy boli. Ale co zivot od teba vyzaduje: Spamatat sa a ist dalej. A najdes si lepsieho. Treba na minulost zabudnut a ist dalej. Aj ked to neni jednoduche. Na vsetko treba cas. Neboj zachivlu nanho zabudnes a najdes si lepsieho a poriadneho chlapa.
Bohužial, aj keď to nebolo dlho...vo mne to zanechalo hlbokú jazvu, pretože som vďaka nemu pochopila, že niet na mne ničoho čo by niekto mohol obdivovať, lúbiť...A to je ten problém, že už neverím samej sebe...a to je to najhoršie čo môže niekto druhému urobiť - povedať, že ma nikdy nemiloval a bol so mnou len z lútosti...ničím viac mi nemohol poznačiť vlastné sebavedomie, ego a dôveru v seba samú...to je na tomto príbehu to najsmutnejšie, že dievča, ktoré nespravilo nič zlé, len to, že milovala a myslela to skutočne úprimne skončilo s pocitom, že nestojí vôbec za nič.
Preco mam pocit, ze v poslednom case sa birdz meni na poradnu?..ked uz je to tak, tak nech to admin da aspon vlavo hore do loga malinkymi pismenkami
@petrabirdz pozri sa, strasne vela ludi zazilo nieco podobne ako ty, ty si sa za 3 mesiace dokazala donho totalne zamilovat, a on mozno od zaciatku ta chcel len na sex, len to dobre maskoval, a ked ti tak bezcitne povedal, ze ta nemiluje, nemysli si, ze zmenil nazor zo dna na den....podla mna to dusil v sebe uz dlhsie. A co sa tyka tej matky, tak je to typicky priklad starsej generacie-po dlhe starocia sa ludia sobasili kvoli majetkom, nie kvoli laske, ako to opisuju americke rozpravky...len teraz v modernej dobe je muz ci zena schopna na seba zarobit a nemusi sa spajat s druhym, aby prezila, preto vznikol koncept svadby z lasky...a podla mna by sa kvoli nazoru matky nevzdal teba, keby ta miloval.
Neriešte to už viac, nemá to význam...prešlo mnoho dní a on nedokázal anilen sa spýtať - žiješ? si v poriadku? Za celé tie dni nepocítil smútok, bolesť, potrebu byť so mnou, inak by tu dávno bol. Nemiloval ma nikdy, nemiluje ma a zrejme nedokáže milovať nikoho, lebo je to jeden bezcitný človek, ktorý nemá problém žene, ktorej ešte deň predtým sľuboval lásku na celý život, povedať bezcitne, že ma nemlúbi, že so mnou si život predstaviť nechce a namiesto toho, aby uznal, že ma len využíval, pridal ešte viac mne - že som len na lútosť bola...je zbytočné to riešiť viac, je to úplne iný človek ako vyzeral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
tl;dr
Tipujem tú vypočítavosť. Ale aj tak je to divné
keby ta tak velmi chcel, tak bude kaslat na to co vravi jeho mama. a 3 mesiace su dost kratka doba
proste sa s tym zmier. nebudes s nim, ci je to kvoli jemu alebo jeho mame - na tom nezalezi.. aspon vies, na co si nabuduce mas davat pozor.. ked pisala kamosovi ze uz ta nemiluje, nieco na tom bude.. tomu by neklamal kvoli mame
daj sa dokopy, dievča. zbytočne sa utápať v tom, otravovať ho a robiť zo seba chuderu.
srdce preboli a ty zabudneš, vedz, že by si bola cudzia celý život....
tam kde nie je láska, nie je šťasie....
filip
Daj si borovičku a zabudni na neho.
Nájdi si niekoho kto Ťa bude ľúbiť a postaví sa za Teba aj proti celému svetu
dakuj bohu ze si sa zbavila takeho chudaka, na svete je mnoho muzov ktori si vedia vazit zeny
vieš, môj priateľ mám prísnu mamu, a vie, že nie s každým vychádza. Dopredu ma upozorňoval, že možno bude nepríjemná, ale v skutočnosti to je neskutočne príjemná a dobrosrdečná žena, keď sa jej človek zapáči. Priateľ však povedal, že akonáhle by som sa jeho mame znepáčila, okamžite by si našiel podnájom. Toto je slovo chlapa, nie také tintítko, ktoré ťa navyše pravdepodobne využilo.
Takže hlavu hore, zabudni na neho a nájdi si niekoho milého, s kým sa budeš najskôr spoznávať aspoň minimálne tie 3 mesiace, a až potom sa s ním daj dokopy, lebo inak berieš mačku vo vreci.
je to hnusne, ty to pripisujes jeho materi, ale mozno to fakt nema nic spolocne s nou..
vztahy su vzdy komplikovane... neviem co tu chces od ludi pocut, ale mas jedinu moznost, zabudnut a ist dalej, o takeho nemusis mat zaujem vobec a skoda za k nemu vracat...
mne toto povedal chlap po 5 rokoch vztahu, bezcitne, do oci...uz ta nelubim, idem dalej, za inou, nikto ta nenutil so mnou zostavat.
ano, zaboli to, ale v tvojom pripade po 3 mesiacoch by som si asi povedala - OK, je to tak ako to je a neriesila zbytocne kraviny okolo. a este priamo k nemu - vyslovene neznasam take typy ludi, ktore co povedia dnes, to neplati zajtra. to je jak ruska ruleta, ziadna istota, spolahnutie, nic. taki musia najprv dospiet, aby si mohli nieco budovat s niekym inym. vela ludi ma problem pochopit, ze vo vztahu sa ide vzdy za dvoch....
Ps: Drzim ti palce
@petrabirdz pozri sa, strasne vela ludi zazilo nieco podobne ako ty, ty si sa za 3 mesiace dokazala donho totalne zamilovat, a on mozno od zaciatku ta chcel len na sex, len to dobre maskoval, a ked ti tak bezcitne povedal, ze ta nemiluje, nemysli si, ze zmenil nazor zo dna na den....podla mna to dusil v sebe uz dlhsie. A co sa tyka tej matky, tak je to typicky priklad starsej generacie-po dlhe starocia sa ludia sobasili kvoli majetkom, nie kvoli laske, ako to opisuju americke rozpravky...len teraz v modernej dobe je muz ci zena schopna na seba zarobit a nemusi sa spajat s druhym, aby prezila, preto vznikol koncept svadby z lasky...a podla mna by sa kvoli nazoru matky nevzdal teba, keby ta miloval.