takže.. tento rok končím SŠ a mám problém s tým kde ísť na školu (myslím mesto, typ školy vybratý mám) ... problém je v tom že ja som z LC a moje dievča chodí na strednú do Prešova.. chcel som ísť pôvodne na výšku tam ale kedže ona po dvoch rokoch toho čo
komplikovana situacia, ale povedala by som... co sa tyka skoly, na tvojom mieste by som bola sebec a uprednostnila by som skolu s najlepsimi preferenciami, teda aby tvoje vzdelanie, az ho ukoncis, bolo co najkvalitnejsie. pokial mate s priatelkou naozaj dobry vztah, nenarusi ho ani to, ze budes studovat v inom meste, nez ona.
@alpanu no díky za radu... ja momentálne rozmýšlam nad tým že by som na tie 2 roky išiel do toho prešova a potom by som s nou išiel tam kde ona a školu by som dokončil externe
@skellington666 pri externom treba byt opatrny... jednak ze teraz vlada cosi machruje s celkovym spoplatnenim externeho studia (preco by si mal platit za externe, ked na dennom to mas to iste a zadarmo) a s prestupom na inu skolu to tiez nie je prave najlahsie, zvykat si na novy skolsky system a prednasajucich... a novi spoluziaci, ak prides po dvoch rokoch.... naozaj, pri skole by si malbyt sebec a nehladiet len na tu holku,aby si mohol byt s nou... vies, holka ti nemusi ostat na cely zivot, ale tvoje vzdelanie ano
Ja by som určite v prvom rade dala prednosť vzdelaniu. Vzdelanie je veľmi dôležité a od neho sa bude odvíjať zvyšok tvojho života. Ak tvoje dievča stojí zato, pochopí to. A myslím, že ozajstný vzťah prežije aj odlúčenie a keď obaja doštudujete, máte život pred sebou a vtedy sa rozhodujte spoločne. Ale teraz je ešte skoro a pokiaľ nebudeš mať poriadne vzdelanie, dievča ťa možno opustí a nakoniec nebudeš mať nič. :/
ja si tiež myslím, že si vyber podľa seba nie podľa priateľky.. poznám zopár prípadov kedy sa tak rozhodovali a nie je to šťastné riešenie lebo je to predsa len tvoja budúcnosť ..
a co tak dat si prihlasku do prahy? tam je urcite kvalitnejsia skola v tvojom obore ako v PO. 2 roky nejak prahryznete (snad) a potom (snad) budete zas spolu. a aj keby ste sa rozisli, budes na (snad) dobrej skole.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Aj keď to je asi blbá vypočítavosť, ale čo keď sa rozídete, a pritom ty si chcel ísť na inú... potom by si si to vyčítal
navyše na vš väčšinou býva taký rozvrh že sa ujde aspoň ten piatok voľný(alebo iný deň v týždni) a tým pádom s ňou môžeš byť
druhý spolužiak - detto
nejak sa to uhrá
skoncis na picovej skole mlada ta za mesiac posle niekam a ty su mozes tak fukat kockovy cukor
rozmyslajte prilezitostne prosim vas
Však voľna je dosť, v lete budeš mať skoro 4 mesiace voľna, budú voľné víkendy, sviatky, takže, ak budete chcieť, máte sa kedy stretnúť.
A budete si aj vzácnejší ako keby ste sa videli každý deň.