ahojte chcem sa opýtať čo mám robiť ?? brat mi povedal že sa páčím jeho spoluhráčovi ,už som si to aj ja všimla vždy ked náhodou sme oproti sebe alebo ja ho vidíím aj z dialky tak na mna stále pozera ako keby ma išiel zjesť očami , a mne sa tiež zapáčil a
Och môj bože on si ťa ešte nepridal na fb! ... hajzel, hulvát.. absolutne sa nevie správať k nežnému pohlaviu. Na tvojom mieste by som mu naplula pri najbližšej príležitosti do tváre!
makacik ked ja som si vždy myslela že chalan by mal osloviť babu ako prvy neviem ked všetkých čo ma pozvali von tak som s nimi nechela íst neviem prečo tento zrazu som z neho nesvoja a ked on sa mi asi jediný začal páčit :/
ssnehulienka vieš čo soje drbnute poznámky si mozes nehať pre seba a tak ti poviem a že ty sa možno dotoho asi velmy neviznááš ked dnešnáá celaa mládež začína vztahy na fb ...
@makacik ked ja som si vždy myslela že chalan by mal osloviť babu ako prvy neviem ked všetkých čo ma pozvali von tak som s nimi nechela íst neviem prečo tento zrazu som z neho nesvoja a ked on sa mi asi jediný začal páčit
boze ale predstavte si ze by sa dali dokopy a nemohla by si aktualizovat na nastenke ze s kym je Vo vztahu lebo sa nemaju v priateloch ??? co to fakt nechapete ? stojime pred vaznym problemom : /
tiež som mal babu čo chcela náš vzťah žiť viac na fb a na nete ako v reále ale nuž...každý máme iné priority od života..niekto si bude radšej s druhým človekom písať od rána do večera a ja by som s tým človekom šiel niekam do riti na celý deň a rozprával sa osobne ..al ak chceš vzťah na fb určite choď do toho a pridaj si ho a píšte si a meň si stav na facebooku a píš si každých 5min status a píšte si tam ako sa milujete a stretnite sa dva razy za mesiac,to je tak akurát
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
2. nejeb do toho FB
3. netrapos a nemysli si ze chalan musi za kazdu cenu spravit prvy krok , to bolo kedysi.
4. je od temy ale - pozdravil SA MI? taka chujovina.
hrozné niečo nepridal si ťa na fb kašli na neho hajzel jeden
@6