Všeobecné kategórie
- Auto-Moto
- BIRDZ a jeho svet
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Filmy
- Fotografovanie
- Hudba
- Humor
- Hry
- Jedlo
- Literatúra
- Matematika
- Mobily
- Počítače, internety
- Podniky
- Peniaze
- Politika
- Šport
- TV, médiá
- Umenie
- Veda a technika
- Záhady a mýty
- Závislosti
- Zdravie
- Zvieratká
- Život
- Ostatné témy
O láske, vzťahoch...
O škole...
Regionálne témy
Trochu odbornejšie
Ako vložiť obrázok alebo video do komentu?
Nakopíruj tam linku na obrázok (končiacu .jpg, .gif a pod) alebo linku na video na YouTube, BIRDZ TV, Google Video... napísal.
lylbat
19. decembra 2009 o 12:47 Ďalšie fóra » Pomôžte mi nájsť názov rozprávky
Ahojte. So sestrou si nedokážeme spomenúť na názov jednej rozprávky. Bola to rozprávka na pokračovanie - taká fantasy rozprávka, v ktorej sa dostali mladí ľudia do krajiny v minulosti (aspoň myslím, že to bola minulosť
) a hral tam aj nejaký vlk alebo pes alebo čo to bolo
Tuším že ho premenili na psa alebo vlka
A neviem či tam nepožral aj ovce či čo, a potom ich naháňali. A bola tam nejaká zlá ženská, ktorá po nich šla, nejaká z kráľovstva. Vybavujú sa mi len útržky, už si to vôbec nepamätám, ale neviete niekto náhodou, ako sa to volá? Začínalo to najskôr v NY alebo v nejakom inom veľkom meste a potom sa dostali do inej doby. Aj minulé Vianoce to bežalo v telke. Nebol to nejaký 7. svet alebo niečo podobné? To asi nie, fakt neviem. Ak niekto z týchto zlátanín spoznal tú rozprávku, tak mi dajte pls vedieť
Ďakujem.
19. decembra 2009 o 13:00 Ďalšie fóra » Desiate Kráľovstvo 
A bol tam aj vlk (ktorý vyzeral ako človek) a bol tam princ ktorého premenili na psa a pes ktorého premenili na princa 
19. decembra 2009 o 13:02 (autor témy) Ďalšie fóra » jooooooj ďakujeeeeeeeeem hrozne moc...
Naozaj, to je ono fakt dííííík 
Napíš nový koment:
Univerzita veterinárnej medicíny
Jediná univerzita poskytujúca vzdelanie v oblasti veterinárnej medicíny ...
Menší než eurocent!
Pozrite sa na najmenšie zvieratá vyskytujúce sa na našej planéte. Nech už sú to cicavce, ryby alebo plazy,...
Skutočne ekologický automobil
Robí na ňom už 4 roky a mnohí sa mu v začiatkoch smiali, no on je šťastný a...