alebo novú diskusiu?
Všeobecné kategórie
- Auto-Moto
- BIRDZ a jeho svet
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Filmy
- Fotografovanie
- Hudba
- Humor
- Hry
- Jedlo
- Literatúra
- Matematika
- Mobily
- Počítače, internety
- Podniky
- Peniaze
- Politika
- Šport
- TV, médiá
- Umenie
- Veda a technika
- Záhady a mýty
- Závislosti
- Zdravie
- Zvieratká
- Život
- Ostatné témy
O láske, vzťahoch...
O škole...
Regionálne témy
Trochu odbornejšie
Ako vložiť obrázok alebo video do komentu?
Nakopíruj tam linku na obrázok (končiacu .jpg, .gif a pod) alebo linku na video na YouTube, BIRDZ TV, Google Video... napísal.
lylbat
19. decembra 2009 o 12:47 Ďalšie fóra » Pomôžte mi nájsť názov rozprávky
Ahojte. So sestrou si nedokážeme spomenúť na názov jednej rozprávky. Bola to rozprávka na pokračovanie - taká fantasy rozprávka, v ktorej sa dostali mladí ľudia do krajiny v minulosti (aspoň myslím, že to bola minulosť
) a hral tam aj nejaký vlk alebo pes alebo čo to bolo
Tuším že ho premenili na psa alebo vlka
A neviem či tam nepožral aj ovce či čo, a potom ich naháňali. A bola tam nejaká zlá ženská, ktorá po nich šla, nejaká z kráľovstva. Vybavujú sa mi len útržky, už si to vôbec nepamätám, ale neviete niekto náhodou, ako sa to volá? Začínalo to najskôr v NY alebo v nejakom inom veľkom meste a potom sa dostali do inej doby. Aj minulé Vianoce to bežalo v telke. Nebol to nejaký 7. svet alebo niečo podobné? To asi nie, fakt neviem. Ak niekto z týchto zlátanín spoznal tú rozprávku, tak mi dajte pls vedieť
Ďakujem.
19. decembra 2009 o 13:00 Ďalšie fóra » Desiate Kráľovstvo 
A bol tam aj vlk (ktorý vyzeral ako človek) a bol tam princ ktorého premenili na psa a pes ktorého premenili na princa 
1450565
19. decembra 2009 o 13:02 (autor témy) Ďalšie fóra » jooooooj ďakujeeeeeeeeem hrozne moc...
Naozaj, to je ono fakt dííííík 
1450568