BIRDZ - komunitný portál

Fórum

BirdzNick:
Heslo:
3. septembra Belo „Keď na počiatku septembra hrmí, bude nasledujúceho roku hojnosť zbožia.”
Chceš pridať novú anketu
alebo novú diskusiu?
Pridaj niečo nové

Fórum

lylbat 19. decembra 2009 o 12:47 Ďalšie fóra »

Pomôžte mi nájsť názov rozprávky

Ahojte. So sestrou si nedokážeme spomenúť na názov jednej rozprávky. Bola to rozprávka na pokračovanie - taká fantasy rozprávka, v ktorej sa dostali mladí ľudia do krajiny v minulosti (aspoň myslím, že to bola minulosť (smajlík)) a hral tam aj nejaký vlk alebo pes alebo čo to bolo (smajlík) Tuším že ho premenili na psa alebo vlka (smajlík) A neviem či tam nepožral aj ovce či čo, a potom ich naháňali. A bola tam nejaká zlá ženská, ktorá po nich šla, nejaká z kráľovstva. Vybavujú sa mi len útržky, už si to vôbec nepamätám, ale neviete niekto náhodou, ako sa to volá? Začínalo to najskôr v NY alebo v nejakom inom veľkom meste a potom sa dostali do inej doby. Aj minulé Vianoce to bežalo v telke. Nebol to nejaký 7. svet alebo niečo podobné? To asi nie, fakt neviem. Ak niekto z týchto zlátanín spoznal tú rozprávku, tak mi dajte pls vedieť (smajlík) Ďakujem.

1  galinka 19. decembra 2009 o 13:00 Ďalšie fóra »

Desiate Kráľovstvo (smajlík)
A bol tam aj vlk (ktorý vyzeral ako človek) a bol tam princ ktorého premenili na psa a pes ktorého premenili na princa (smajlík)
1450565

2  lylbat 19. decembra 2009 o 13:02 (autor témy) Ďalšie fóra »

jooooooj ďakujeeeeeeeeem hrozne moc...(smajlík) Naozaj, to je ono fakt dííííík (smajlík)
1450568

Napíš nový koment:

Ak chceš komentovať, musíš sa prihlásiť! (prosto musíš, je to silnejšie ako ty)BirdzNick: Heslo: Nepamätám si heslo
Ešte nie si na BIRDZ.SK? Ako to?
Registrácia nového používateľa »
BIRDZ > Fórum > Filmy > Pomôžte mi nájsť názov rozprávky

Pravda
Auto
Cestovanie
Fotografie
Horoskopy
Správy
TV program
Varecha - recepty
Veda a technika
Časák
Filmy
Hudba
Talenty
TeenSvet
Technika
Wello
Fórum
Ankety
Čo ma nasralo
Láska a vzťahy
Moje témy
Štúdium na Výške
Ľudia [on-line]
Fankluby
Fotoalbumy
Kluby
Moje skupiny
Nástenka
Triedy
Založ skupinu
Regióny
Banská Bystrica, Bratislava, Humenné, Košice, Michalovce, Nitra, Poprad, Prešov, Prievidza, Trenčín, Trnava, Zvolen, Žilina »

Zahraničie: Brno, Ostrava, Praha, Srbsko, USA
Špeciály
Fajčenie
Rekordy
Rozprávky
Voľby 2010
Vlastná tvorba
Básne
Blogy
Fotografie a kresby
Kvalitné články
Rozprávky
Úvahy
Videoblogy
Vymyslené príbehy

© 2000-2010 PEREX, a.s. a autori obsahu   O nás   Reklama   Kontakty   Facebook   Podmienky používania   BIRDZ® je ochranná známka.   Vytvoril: Tomáš Abaffy © 2000-2010
BIRDZ.SK je člen skupiny: Pravda.sk · Birdz.sk · Avizo.sk · Varecha.sk