aj ja chodim MHD a bolo to v MHD .. proste asi tak ze revizor nechal vystupit degesov,ptm mi zacal vypisovat pokutu,ked som sa ho pytala povedal ze listok stoji 50centov,zobral mi moj listok a klamal ze sa neda podat nic ako odvolanie
dpmk mozno nie ale co siroka verejnost?a ten listok co mi zobral ma fakt s*rie ..ako sorry ale keby na tom videu bolo ako revizor jasne nadrziava ciernym ziadna pokuta a nic a rovno ide k bielym no nieje to rasiszmus?
pokuta je stonásobok cestovného, s tým nič nevyhádaš, a diskriminácia? bude to vždy len tvrdenie proti tvrdeniu, ty si išla bez lístka, nikto takúto sťažnosť nebude riešiť lebo si voči revízorovi zaujatá...
a keby som nacapala ineho revizora?hh sranda ze sa da nacapat revizor pri neplneni si svojich povinnosti ale nie vazne koho nenaserie ze degesi chodia zadarmo? mozno by ani pokuty neboli take vysoke keby ich davali kazdemu podla zakona a nediskrinovali bielych lebo su pos*aty.podla mna sa da na revizora ako verejneho cinitela podat staznost(nemyslim toho co mi dal pokutu)
a tych 55e ma nezabije ale ine o postup revizorov a je na nich cim dalej tym viac staznosti... su pod papucou ked idu cez l9 tak nech si to nevybijaju na slsnych obcanoch
samozrejme sa môžeš na neho sťažovať, môžeš tam toto všetko porozprávať (alebo lepšie spísať písomnú sťažnosť), ale keď si predvolajú dotyčného revízora, bude na 100% tvrdiť presne opak toho, čo rozprávaš ty... takže asi najrozumnejšie by bolo to čo najskôr ísť zaplatiť a zobrať si z toho poučenie do budúcnosti
@oblina0255 pochybujem že odpustia pokutu tiež som sa o to snažila ale na dpmp boli takí milí, že mi ani na mail neodpísali. začiatkom leta som dostala prvú (a dufam poslednu) pokutu... pršalo tak som vbehla do busu ale som nemala lístok tak som potom poslala aspoň sms..no a potom že kontrola... lenže môj užasný mobil samozrejme sa musí reštartovať v ten najnevhodnejší okamih a darmo som revizorke hovorila že lístok mať budem len nech počka a ukazovala som jej zaseknuý mobil.. žiadne také.. tiež som musela vystúpiť ale nedovolila tak som sa pekne zviezla až neviem kam... pekne mi vypísala pokutu s pekným "úsmevom" na tvári... a ked som potom volala na dpmp tak mi povedali že zaplatiť musím takže 33€ v prdeli no skús sa na nich obrátiť ale pochybujem radšej zhánaj peniaze
@oblina0255 ze ciganov revizori obchadzaju je bezna prax v DPMK a je to samozrejme pozitivna diskriminacia, ale tu sa pravdy nedovolas..
..podla mna nie je tvoja chyba, ze ti ten stroj listok neoznacil, aj ked asi by si mala vyskusat vsetky tie pristroje, ktore v spoji su, aby si mala uplne alibi..hoci z mojho pohladu..ak by som aj vyskusal len jeden a neoznacil by, tak to je chyba DPMK, ale takto to u nas zase raz nefunguje..
..revizor nemal ziadne pravo zobrat ti listok, tomuto ja fakt nerozumiem preco tak urobil...
..55 eur a 55 centov je pokuta, ktoru som uz aj ja platil..55 centove listky normalne predavaju, su to polhodinove nezlavnene listky..ze ta pokuta je prehnane vysoka je tiez pravda..a pokial viem, tak nikde na Slovensku ani v Cesku sa tolko neplati, takze zase viva DPMK..
..ale to s tym odvolanim, to skus..ja som pocul od kamaratov par pripadov, ze pisali kdesi na riaditelstvo DPMK a uspeli..
tak ale ja mam svedka na to co mi tvrdil aj ze mi vzal listok..tak uvidim co mi naot na dpmk povedia..ale toho revizaka ked nabude stratnem aj kazdeho jedneho tak sa ich spytam preco vtedy a vtedy pustili degesov
@oblina0255 kedze pises dpmk, vidim ze si z kosic noo mojmu priatelovi sa raz stalo, ze bol vypisany a po dlhsej dobe siel do prace a zabudol ze mu den pred skoncila platnost ... tiez sa chcel dat odvolat, ze sa to stalo prvykrat a nedopatrenim, ze bol chory atd atd ... siel na dpmk vyplatit pokutu s tym, ze sa spytal rovno ci by mal sancu s odvolanim, no tety mu rovno povedali, ze sa to stava len velmi velmi zriedkavo a on nema sancu ...
ale urcite skus napisat, ved za to nic nedas (iba par minut) a podrobne popis situaciu ktora nastala ... mozno sa stane zazrak a ludia na dpmk sa uvedomia
potom daj vediet jak si dopadla, silno drzim palce!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja nechodím mestskou, takže ti pomôcť neviem
-neviem o tom, ale ak je taka klauzula v tom ich poriadku tak sa kludne odvolaj.. ale ak budes mat padny dovod na to..
-dpmk video riesit nebude
..podla mna nie je tvoja chyba, ze ti ten stroj listok neoznacil, aj ked asi by si mala vyskusat vsetky tie pristroje, ktore v spoji su, aby si mala uplne alibi..hoci z mojho pohladu..ak by som aj vyskusal len jeden a neoznacil by, tak to je chyba DPMK, ale takto to u nas zase raz nefunguje..
..revizor nemal ziadne pravo zobrat ti listok, tomuto ja fakt nerozumiem preco tak urobil...
..55 eur a 55 centov je pokuta, ktoru som uz aj ja platil..55 centove listky normalne predavaju, su to polhodinove nezlavnene listky..ze ta pokuta je prehnane vysoka je tiez pravda..a pokial viem, tak nikde na Slovensku ani v Cesku sa tolko neplati, takze zase viva DPMK..
..ale to s tym odvolanim, to skus..ja som pocul od kamaratov par pripadov, ze pisali kdesi na riaditelstvo DPMK a uspeli..
ale urcite skus napisat, ved za to nic nedas (iba par minut) a podrobne popis situaciu ktora nastala ... mozno sa stane zazrak a ludia na dpmk sa uvedomia
potom daj vediet jak si dopadla, silno drzim palce!