Co vsetko by ste urobili, aby ste zaujali svoju platonicku lasku? Podotykam, ze v momente, ked ho/ju uvidite, tak sa vam samozrejme potia ruky, ste neisti, nervozni a zdeptani...
neurobila by som nic. platonická láska je len vlastne pobláznenie so vzhladu nejakeho mumáka.
raz sa mi niečo podobné stalo ale potom ked som toho dotyčného uvidela ako sa muckal s dvoma rôznymi babami za jeden den tak som si povedala ze no do frasa asi si vypichnem oci lebo úplne klamú.
fuu co som uz ja narobil pre platonicke lasky... ani pisat to nebudem, aj tak by mi nik neveril. a aj sa trapne citim. a ani to nikam neviedlo. ale zas v bare ani na diskoteke sa neodohravalo nic z toho
keď je tam toľká nervozita a podobne, slovom, ak nie si profesionálka, najúčinnejšou a zároveň najšetrnejšou metódou je internetový kontakt z danou osobu - písanie ti poskytne dostatok priestoru (časového) na to, aby si dokázala zaujať (teda prečítaš, čo napísal, predýchaš sa, napiješ sa, pobehaš po domácnosti, usadíš sa, odpíšeš, 4x zmažeš a prepíšeš a odošleš niečo, čo práve považuješ za super...) a potom už stretnutie nebude platonické
inak je to ozaj stratený prípad (ten eventuálny "vzťah")
@ragdoll platonická láska nemusí byť vždy len pobláznenie zo vzhľadu.. napr.. asi pol roka som sa dosť často stretávala s jednou babou, ale nepoznali sme sa osobne, iba sme chodili na rovnaké miesto a výzorovo ma vôbec nezaujala a nie je to ani môj typ.. ale potom nás zoznámila jedna kamoška - naša spoločná kamoška, a tak sme sa pri stretnutí začali aj zdraviť, neskôr sme sa už aj rozprávali a proste ja som sa totálne zbláznila do nej, pretože nikdy nikto sa ku mne tak milo nesprával ako ona.. vzhľadovo ma nepriťahuje, aj keď nehovorím, že nie je pekná, ako je to taká obyčajná baba, ale proste to že je s ňou sranda a je milá a vlastne ja ani neviem čo, ale teraz keď ju vidím, cítim tie "motýle" v bruchu, hanbím sa a neskutočne sa mi zdvihne nálada, keď ju vidím .. je to strašne super pocit, ale na druhej strane jej to ani povedať nemôžem a hrozne ma to "mučí".. čiže je to čisto len platonické
Keď som bola platonicky zaľúbená do jedného chalana asi rok nespravila som nič. Aj keď som už chcela , do cesty mi vošiel môj terajší chalan, tak som rada že som nič nespravila pretože by som určite nebola šťastná ako som teraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
raz sa mi niečo podobné stalo ale potom ked som toho dotyčného uvidela ako sa muckal s dvoma rôznymi babami za jeden den tak som si povedala ze no do frasa asi si vypichnem oci lebo úplne klamú.
inak je to ozaj stratený prípad (ten eventuálny "vzťah")
Ale bolo to fajn, rad spominam na to mlade nadsenie, ktore som vtedy mal