Ani jedno ani druhe ani tretie Je to jednoduche a princip je uplne jednoduchy stači sa iba sustredit očami na jeden bod a jednoduchu NEžMURKAJ a uvidiš za chvylku ako budeš plakat čim dlhšie vydržiš tym tečiu potom slzi viac Ale je to nezdrave
Ja si vždy v mysli predstavím niečo veľmi smutné ako napr. stratu milovaného havkáča a snažím sa cítiť to isté čo vtedy. Ide to, ale mňa vtedy chytá aj vtedajšia zúrivosť, že som tomu nezabránila, tak si vyber niečo menej znepokojujúce.
Wision ma pravdu, ked pozeras na jedno miesto tak sa ti leju slzy ako sialene... fakt to funguje!!!minule som to pouzila na triednu ako mi je zle, lebo sme mali pisat pisomku a chcela som priepustku...ked videla ako revem, tak hned mi ju vypisala....a ja som s usmevom odisla...
Mysli na to,ze ti zomrel pes, macka, rybicky pripadne skrecok, ak nezaberie tak ti zomrel bracek, sestricka, mamicka, otecko, babicka, dedusko,....moznosti mas vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
alebo si strč prst do oka
alebo si tam nastriekaj kaser, ked to nejde
....je to ale dost tazke...skusal som .....a nanjvys som si trochu zvlhcil oci