takze napriek mojim vyhradam a osobnej nenavisti voci televizii markiza musim uznat ze tento program ma celkom zaujal ale skor by som to pomenoval rodicovsky kurz... mne tie decka pripadaju uplne normalne na svoj vek a problem nevidim v nich ale v rodicoc
Ja si takisto myslim ze to ake su tie decka,zalezi od rodicov...Teda ich výchovné metódy
Ked som to zopar krat kukol,tak rodicia maximalne na decko zhukli...Ved dam predsa pár výchovných "Za ucho" a urcite to bude efektívnejšie ako nejaké zhúknutie,ktoré je tak na dve veci a decko bude aj tak robiť opakovane sprostosti,lebo decko tiež nie je blbé a potom vie čo môže od rodiča očakávať.
Ja keď som niečo vážne doprdel tak som dostal zopár po riti,poreval som si a bolo.A ked som to urobil znova tak som vedel čo ma čaka .Som vďačný svojim rodičom za to ako ma vychovali,viem že to bolo správne.A som im nesmierne vďačný za to všetko čo vďaka nim mám
hej..divavala som to najviac sa mi pacil usmev pestunky Vilmy vzdy som cakala kedy jej vyleti proteza...ale bola dobra ked bola pri taky 2 detoch mali rozvedenyx rodicom a chlapec vzdy vyvadzal ked isiel do skolky inaaac haluz prograam ale newim myslite ze tie deti sa tak spravaju ked tam je kamera?? ved aj moj svihly brat by chvilu bol normal..
tak vies tie pestunky su 3 z coho sa da odvodit kedze kazdy tyzden sa strieda jedna ze jeden diel sa nataca zhruba 3 tyzdne (musim uznat ze to dobre vymysleli) a ono to mas jak reality show 3-4 dni su to anielikovia a ked prestanu vnimat kamery je co natacat
no ked vidim tie deti niektore tam sa mi otvara nozik v kapse..xixi ale nee...ale ked sa na tom pozeram..radsej necem deti ako takychto parch..ntov malych xiix
ja som to videla zopar krat, napriklad nejaka krpata treiskala svoju mamu, nadavala jej a ukazovala fuckera a ked na nu mama zvreskla este sa urazila ja byt jej mamou tak toto si fakt nedam a dam jej taky preplesk ze by si tu uz nikdy nedovolila ale inac som mierumilovna
VCIELKAMAJA:Ale to je chyba rodičov a nie decka.Ono to je ešte malé a nevie a ani si neuvedomuje čo robí.Na to sú rodičia aby ich vychovali.A keď to nezvladajú tak sú potom tie decká také ako si ich opísala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ked som to zopar krat kukol,tak rodicia maximalne na decko zhukli...Ved dam predsa pár výchovných "Za ucho" a urcite to bude efektívnejšie ako nejaké zhúknutie,ktoré je tak na dve veci a decko bude aj tak robiť opakovane sprostosti,lebo decko tiež nie je blbé a potom vie čo môže od rodiča očakávať.
Ja keď som niečo vážne doprdel tak som dostal zopár po riti,poreval som si a bolo.A ked som to urobil znova tak som vedel čo ma čaka .Som vďačný svojim rodičom za to ako ma vychovali,viem že to bolo správne.A som im nesmierne vďačný za to všetko čo vďaka nim mám
PS.Ale neberte to všetko ako násilie alebo tak...
Kua keď som videl,ako 5 ročné decko ukaze matke FUCKERA... som sa na tom musel šúlať toto by som si teda nenechal
a tou pestunkou by som byt nemohla, lebo by som tym stencom nevychovanym asi nieco spravila