Prave som sa pohadala s rodicmi uz po stý krat kvoli tej istej veci.rodicia mi neustale vyscitaju , ze si newiem najst ziadnu brigadu a stale od nich vypytujem peniaze.nevedia proste pochopit ze brigada sa velmi tazko hlada a ked este studujem na gymnazi
Ano nemas cas driet dakede na brigade ale cas miant rodicovske peniaze to ano. u nas doma by si pohorela. nedali by ti nic .
Zarobit si je jednoduche si myslim. naprikald brigada za pokladnov.. zopberu ta. Ale ty neches. keby si chela tak by si si nasla. jedo nies minat ale zarobit si nie, lebo zarobene sa tazko mina.
nepytaj od rodicov nic a vyhnes sa hadkam. Skus zohnat brigadu napr. rozdavanie letakov. A nevrav, z nebudes stihat. Vsetko sa da ked cches. ked budes mat mena narodky pytaj od rodicov penize nech ti daju 200 Sk napriklad a to ti postaci a snaz sa s tym prezit a hopodarit tak, aby ti vysla do mesaica aspon na jednu kofolu.
A ked sa tak zamysla, co tak predavat po ulici noviny? to u vas nie je. Rozdavanie letakov je urcite tak sa chod popytat do firiem alebo do dakej letakovejs polocnosti. vykladanie tovaru aj to je. Cez vykendy napriklad.
Mne dávajú rodičia iba toľko peňazí koľko potrebujem na cestu do školy,desiatu a tiež navyše ak niečo potrebujem.Nie je vynimka ak mám v peňaženke vyše 5 stoviek a vydržia mi aj mesiac.
Hej, veď je množstvo brigád, ktoré môžeš robiť už teraz, vyhovárať sa na to, že nemáš čas je hlúposť... dochádzam do školy do iného mesta a napriek tomu robím, fakt mám minimum času, no nechcem stále od maminy pýtať...
Ja som tiez bola na gymku,ale makala som od 15.Nie zato,ze by mi mama nedavala peniaze.Vzdy mi dala,ked som si popytala,lenze nikdy nemala penazi navyse,a bolo mi to blbe si pytat,ked som vedela,ze uz aj tak ledva vyjde,ale mi neodmietne.
ja tiez chodim na gymko a uz druhy al. treti rok cez leto pracujem a snazim sa neminat peniaze na zbytocnosti a v zime ´´zijem´´ z toho co som si v lete zarobila a nerada pytam od rodicov...brigada sa da zohnat len treba chciet...ale suhlasim s tebou ze cez skolsky rok to je o nicom, ale raz za cas mozno cez vikendy niekedy je to v pohode...
Angel0079: treba hladat, na VS to nebude o nic lepsie, skor by som povedal ze aj horsie (zalezi ako ti sadnu prednasky) a brigadu na leto ak chces dlhodobu tak uz by si mala mat nieco zajednane, lebo potom budes v pecku.
Zuzanka17: nooo su tu sice same agentury ale ked som surne nieco zhanal tak ma vsade poslali do pecka, ze bud nic nemaju alebo ze sa mi ozvu... ozvat sa samozrejme neozvali doteraz A najlepsi gol bol, ked som do jednej volal, ze ci nemaju jednu brigadu volnu (nasiel som na nete) oni ze ano tak im hovorim, zajtra pridem podpisat zmluvu, oni na to OK. Na druhy den tam pridem, ze som volal blaa blaa blaa a oni ze to uz je obsadene a momentlane nic volne nemaju.... Mozem jebat
na tie agentury sa moc spoliehat nechcem nepocula som moc dobreho na ich adresu a okrem toho balit niekde kozmetiku za 40 sk na hodinu nie je bohvieco .Nie som fajnova ale brigadu si viem predstavit aj lepsie ved ak ocasnicka som zarabalaa 55 na hodku
Ak cez školský rok nestačíš, nájdi si brigádu v lete. Ked budeš robiť 2 mesiace v kuse, môžeš mať peniaze aj cez školský rok. Len ich nesmieš hned minúť. Neviem, prečo sa hádaš s rodičmi. Oni musia platiť účty, jedlo a podobne. Ak by mali peniaze nazvyš, isto by ti dali.
si vybav stipendium na strednych skolach davaju sumu od 800 do 1500 sk mesacne podla priemeru znamok ale musi byt aspon 2.3 a pokial sa tak neucis tak mi nic nehovor o nedostatku casu na trojky sa vela ucit netreba
jasné. jebať sa dakde vonku za posraných 60sk. Trčať niekde ako tak pi.. . Robila som dva mesiace ´v H and M medzi handrami . Nadreť sa nemať víkendy a cez týžden v škole . Super penazí je dosť ale nemám si ich kedy užiť . A zabaviť sa dá koľkokrát aj bez nich.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Zarobit si je jednoduche si myslim. naprikald brigada za pokladnov.. zopberu ta. Ale ty neches. keby si chela tak by si si nasla. jedo nies minat ale zarobit si nie, lebo zarobene sa tazko mina.
nepytaj od rodicov nic a vyhnes sa hadkam. Skus zohnat brigadu napr. rozdavanie letakov. A nevrav, z nebudes stihat. Vsetko sa da ked cches. ked budes mat mena narodky pytaj od rodicov penize nech ti daju 200 Sk napriklad a to ti postaci a snaz sa s tym prezit a hopodarit tak, aby ti vysla do mesaica aspon na jednu kofolu.
A ked sa tak zamysla, co tak predavat po ulici noviny? to u vas nie je. Rozdavanie letakov je urcite tak sa chod popytat do firiem alebo do dakej letakovejs polocnosti. vykladanie tovaru aj to je. Cez vykendy napriklad.
Takže moja rada,NEZNEUŽÍVAJ TO!!!
Peniaze budeš mať keď budeš zarábať.
Ja som tiez bola na gymku,ale makala som od 15.Nie zato,ze by mi mama nedavala peniaze.Vzdy mi dala,ked som si popytala,lenze nikdy nemala penazi navyse,a bolo mi to blbe si pytat,ked som vedela,ze uz aj tak ledva vyjde,ale mi neodmietne.
Zuzanka17: nooo su tu sice same agentury ale ked som surne nieco zhanal tak ma vsade poslali do pecka, ze bud nic nemaju alebo ze sa mi ozvu... ozvat sa samozrejme neozvali doteraz A najlepsi gol bol, ked som do jednej volal, ze ci nemaju jednu brigadu volnu (nasiel som na nete) oni ze ano tak im hovorim, zajtra pridem podpisat zmluvu, oni na to OK. Na druhy den tam pridem, ze som volal blaa blaa blaa a oni ze to uz je obsadene a momentlane nic volne nemaju.... Mozem jebat
a 40 na hodinu je aspon nieco, keby si naozaj nechcela od rodicov tolko pytat, tak vezmes aj to