ahoj, ja som na pedagogickej fakulte UK.. práve teraz sa robia VEĽKÉ zmeny, aby štúdium na oboch fakultách, vlastne celkovo na Slovensku, bolo úplne rovnaké (názvy predmetov, rozsah hodín, a všetky somariny okolo). Máme kvôli tomu dosť chaos.
Čiže je to už len na tebe pre ktorú fakultu sa rozhodneš, lebo ak je rovnaký učiteľský odbor (v tvojom prípade angličtina a dejepis)... na oboch fakultách (tak isto v BB, NT, alebo kdekoľvek na SR), tak predmetovo je to všetko rovnaké..
na filozofickej nemáš väčšie uplatnenie.. stále máš učiteľstvo predmetov slovenský jazyk a literatúra a dejepis.. čiže bude s teba učiteľka... je len na tebe ako sa potom uplatníš.. či budeš pracovať ako pedagóg alebo si nájdeš iné uplatnenie (napr v tom SAV)..
mozes vystudovat aj na filozofickej a byt ucitelom. ale na pedagogickych fakultach sa viac dáva dôraz na didakticku stranku teda na veci okolo ucenia ziakov, osobnosti ucitela, vyucovacieho procesu a mnoho ineho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
učiteľstvo predmetov anglický jazyk a literatúra a dejepis
a toto je na pedagogike: » www.univerzita.net/pedagogicka-fak...
anglický jazyk a literatúra a dejepis
nie je to to iste?
Čiže je to už len na tebe pre ktorú fakultu sa rozhodneš, lebo ak je rovnaký učiteľský odbor (v tvojom prípade angličtina a dejepis)... na oboch fakultách (tak isto v BB, NT, alebo kdekoľvek na SR), tak predmetovo je to všetko rovnaké..
ak máš nejaké otázky.. napíš mi TS..
a potom si možeš urobiť rigoroznu skušku, ak steš a na PeDF ti dajú titul PaedDr. a na FiF ti dajú PhDr., po rigoróznej skúške
aj právnici končia ako Mgr. a ked si spravia rigorozu dostanú JUDr.
chapete?