Ste opakom seba samého z minulosti ? teda aspoň v niečom?
Napr. Mne vždy hovoria že keď som bola malá ani nevedeli že žijem. Taká kludná a tichá. A teraz som extrémne otravný a ukecaný a hyperaktívny človek Alebo že som sa nikdy nehan
nie.vždy som bola extrémne živé dieťa. aj keď dnes už pomenej,ale isté najbližšie osoby vedia ako sa viem naštartovať a nadchnúť. vtedy som nezastaviteľná
Ak raz absolvujem reinkarnačnú hypnózu budem ťa informovať
Ale teraz, ani neviem, narodila som sa ako škvŕňa a teraz nie som podvyživená ako by sa dalo čakať,... Čo sa vlastností týka, vraj sa mením stále, ale neviem čo je na tom pravdy
stále som rovnako kľudná a vyrovnaná aspoň tak mi to hovoria rodičia, keďže som aj na vyšetrení srdca po odpadnutí bola v takom kľude, akoby som spala ale čo sa týka výrečnosti, tam sa toho zmenilo najviac... niekedy som sa neozvala k cudziemu človeku vôbec a teraz s tým nemám problém
ale inak som bola tiež strašne tichá a hanblivá ....a teraz už ani nie...ale nikto podľa mňa nemôže byť úplným opakom a vždy mu niečo ostane z minulosti, najmä tie zlé veci .. možno keby som bola v programe na ochranu svedkov, tak by som sa snažila byť presným opakom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ale teraz, ani neviem, narodila som sa ako škvŕňa a teraz nie som podvyživená ako by sa dalo čakať,... Čo sa vlastností týka, vraj sa mením stále, ale neviem čo je na tom pravdy
ale inak som bola tiež strašne tichá a hanblivá ....a teraz už ani nie...ale nikto podľa mňa nemôže byť úplným opakom a vždy mu niečo ostane z minulosti, najmä tie zlé veci .. možno keby som bola v programe na ochranu svedkov, tak by som sa snažila byť presným opakom