Ahojte, pred dvoma dňami som bola u kozmetičky na úpravu obočia. Mám špinavý blond vlasy a tak som jej povedala nech mi to nezafarbí príliš tmavo. Kozmetička to natrela čiernou farbou a vyzerá to príšerne. Neviete náhodou ako by som mohla farbu čo najrých
chcela som to mať len trochu tmavšie vzhľadom na to, že mi obočie skoro ani nebolo vidno lenže ona to hrozne prehnala a namiesto hnedej mi dala čiernu farbu :/
@totallyworthit vyskúšaj citrónovú šťavu, tá vyťahuje farbu aj z vlasov ,aj z pokožky tak možno bude fungovať aj na obočie (len pozor aby si si nekvapla do oka, to by bolelo)
aj moja mama si dáva farbiť obočie a vždy keď sa vráti od kozmetičky ho má skoro až čierne (lebo má zafarbenú aj pokožku) ale cca za dva dni sa jej tá farba z kože zmyje, ostane len na obočí (na chĺpkoch) a vyzerá to oveľa lepšie možno sa to aj tebe dá do normálu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
načo si farbiť obočie (pokiaľ si človek nezmení farbu vlasov a nechce to doladiť. vtedy to chápem, pretože to potom tak nekričí)
Nejde to ničím,ona mi ale poradila že alpa s krémom ...
a nevyznám sa v tom, ale nedá sa to reklamovať nejako? (vraj sa aj strih vlasov a podbné zákroky dajú, mohlo by ísť i toto)
@obliviate tú šťavu som skúšala ale strašne to štípalo a vôbec to nešlo
Ja som mala tmavo hnedú a zišlo mi to po cca tyždni ... ( dva krát za deň sprcha,a potom tá alpa... )
Už potom to bolo podla mojich predstáv...
Hnedú ceruzku na oči použijem, keď mi obočie moc vytiahne na slnku, a je to v pohode.