Najskor musim uviest, ze mam priatela rok a 8 mesiacov, avsak nezije tu, ale je z Istanbulu, takze sa vidime len par krat do roka. Tento rok s ami vratila do mesta moja laska, Srb, ktoreho mam rada uz 5 rokov a bol to moj prvy chalan(nemyslim chodenie). z
Tie dve temy su aboslutne podobne. Len tu ide o to, nejdem ta citovat tak ako si to napisala hore. Ale mne to pripada ako keby sa na neho ziarlila, zaroven v tej dalsej teme si pisala alebo v tejto, ze to laskou nemozes nazvat. ja ta inak vobec nechapem. Ak lubis jedneho tak potom na toho dalsieho by si nemala mat slabost. ktovie ako by sa ten dalsie cloviecik zachoval keby vedel, ze kseftujes z druhym chlapom. Asi by moc daseny nebol, ze? Mas 20 rokov podla tvojho profilu ale vypada to tak ako keby menej.
Bud sa budes strihat jedneho alebo druheho. jeden babu uz ma. tak ser na neho. Toto by som charakterizoval inak ako podvod cize podvadzas svojho chlapa z druhym a to sa po slovensky nazva ... vies ako. takze ako keby som sa vyjadril aj k tej prvej a ak tejto druhej tvojej teme.
ja viem ako to vyzera. to mi hovorit nemusis a fakt mi nezalezi, kto si o mne co pomysli. ja sem pisem pre nazory...
ano.. moj priatel by ma zabil, keby to vedel, a to myslim doslova! nielen obrazne... a to, ze mam rada aj niekoho ineho, tak tomu sa velmi rozkazat neda, nie je to moj rozmar ani nic podobne. proste srdce mi to hovori a aj ked chcem, tak sa to neda zmenit. lenze babu si nasiel na truc, a ten vztah aj tak uz skoncil...a jasne, ze na neho ziarlim! ked mi ju vodil na oci, tak sa to ani inak neda...
a nie, ze to nemozem laskou nazvat, ale neodvazim sa to...
no vidis, vsetko je prvy krat.. sakra, ja nie z toho nadsena, ze mam rada dvoch.
a prestahovat sa do Turecka urcite teraz neplanujem, kedze mam skolu a chcem ju dokoncit.. a nebudem tu spominat moje problemy s nim. preto to aj vsetko zacalo, kvoli problemom s mojim priatelom...
keby to bolo take lahke. vzdy, ked to chcem urobit, tak to nedokazem... pretoze si neviem predstavit byt bez neho..ale zase si niekedy neviem predstavit, ze toto vsetko budem znasat do konca zivota... a keby sa s nim rozidem, tak tie problemy len nastanu.. z jeho strany..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bud sa budes strihat jedneho alebo druheho. jeden babu uz ma. tak ser na neho. Toto by som charakterizoval inak ako podvod cize podvadzas svojho chlapa z druhym a to sa po slovensky nazva ... vies ako. takze ako keby som sa vyjadril aj k tej prvej a ak tejto druhej tvojej teme.
ano.. moj priatel by ma zabil, keby to vedel, a to myslim doslova! nielen obrazne... a to, ze mam rada aj niekoho ineho, tak tomu sa velmi rozkazat neda, nie je to moj rozmar ani nic podobne. proste srdce mi to hovori a aj ked chcem, tak sa to neda zmenit. lenze babu si nasiel na truc, a ten vztah aj tak uz skoncil...a jasne, ze na neho ziarlim! ked mi ju vodil na oci, tak sa to ani inak neda...
a nie, ze to nemozem laskou nazvat, ale neodvazim sa to...
a prestahovat sa do Turecka urcite teraz neplanujem, kedze mam skolu a chcem ju dokoncit.. a nebudem tu spominat moje problemy s nim. preto to aj vsetko zacalo, kvoli problemom s mojim priatelom...