mate niekto skusenost s prerusenim studia?...Netusim co mam spravit. Chcela by som prerusit skolu na 1 rok. Som druhacka na gympli a od prveho rocnika si nic nepamatam. Hrozne znamky a najhorsie ze vobec ziadne vedomosti. Kvoli depke som prisla az na dno
porad sa radsej s rodicmi, ti ta poznaju lepsie ako cudzi ludia na nejakom internetovom portali. myslim, ze ti budu skor vediet, co je pre teba lepsie.
@iwuskabb - každý človek prejde svojou krízou počas stredoškolského štúdia. A to Ti hovorím, už po skúsenostiach vo vyštudovaní vysokej školy. Aj aj v prváku som mal veľkú krízu, že som nenávidil strednú školu a chcel som odísť. Avšak celkovov potom to šlo a maturita dopadla megassuper.
Ivi, nepripúšťaj si tak problémy a zabojuj. Nehovor si, že chceš odísť zo školy, hovor si, že chceš zabojovať o lepšie výsledky. Ak máš horšiu povesť v škole, bude to ťahšie, ale pracuj. Je leto, trošku už študuj, čítaj si učivo a do septembra ten základ hravo dobehneš. Svojou aktivitou an hodinách, by si si vybojovala úctua rešpekt.
Len začni pracovať, ešte nie je neskoro. V druháku by bolo nezmyslom meniť školu.
Ak budeš mať s dejepisom problémy, pokojne sa na mňa obráť osobnou poštou tu na birdzi, rád Ti pomôžem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Zlé známky preto, že sa neučíš al. preto, že je toho priveľa? Lebo teoreticky môžeš nastúpiť na nejakú strednú odbornú do prváku...
Vedomosti sú dosť relatívny pojem ako zisťujem... Gymnázium ti v podstate toho veľa nedá, lebo pamätať si to všetko nie je možné...
Zmeň školu, ale ak ju nemusíš prerušiť, tak to radšej nerob.
Ivi, nepripúšťaj si tak problémy a zabojuj. Nehovor si, že chceš odísť zo školy, hovor si, že chceš zabojovať o lepšie výsledky. Ak máš horšiu povesť v škole, bude to ťahšie, ale pracuj. Je leto, trošku už študuj, čítaj si učivo a do septembra ten základ hravo dobehneš. Svojou aktivitou an hodinách, by si si vybojovala úctua rešpekt.
Len začni pracovať, ešte nie je neskoro. V druháku by bolo nezmyslom meniť školu.
Ak budeš mať s dejepisom problémy, pokojne sa na mňa obráť osobnou poštou tu na birdzi, rád Ti pomôžem..