Takže hneď na začiatok nemyslel som že tu budem nejakú tému niekedy ohľadne tohto zakladať..ale mám takýto preoblém a sám si sním neviem dať rady..takže mám jednu spolužiačku doteraz sme mali super kamarátsky vzťah..no a ako končime ZŠ tak sme išli na dvo
najprv som si myslela, že omg zas nejaký lesbický článok, lebo máš v profile 15 ročné dievča ale inak presne ako @3... Ak ťaosmietne, tak musí byť čistá drblina, s takou by som sa potom ani nezahadzovala... ako, ja mám uletených ľudí rada, ale určite by som sa naštvala, kebyže si niekto takto robí prču a naťahuje ma...
určite by si mal ísť s ňou von a porozprávať sa s ňou, nech uvidíš na čom si.. Pri najhoršom ostanete len kamaráti, veď aj tak končíte ZŠ, tak sa už ani v triede nebudete stretávať
k tomu pohlaviu registroval som sa teraz narýchlo takže som rýchlo odklikával neregistroval som to ...ďakujem všetkým za odpoveď..skusím ju zavolať von ale neviem ako nato bude reagovať či sa nezľakne lebo asi bude tušiť očo ide..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Na tvojom mieste by som veril tomu, že tie dotyky snáď neboli bezvýznamné
heh, zbytočná radosť........filip
...dosť jednoduchý problém na dnešné pomery na Birdzi
ale nije,nič nemôžeš stratiť,len získať,tak to aspoň skús