ahoj. chcem sa spytat a dufam ze mi poradite. Takze v kratkosti zhrniem a budem rada ak sa nebudete smiat ci sudit. mali sme s partnerom peknu chvilku... zacali sme sa uspokojovat. ja som ho uspokojila pusou a nakolko mi je neprijemne hltat semeno nechala
Nie som doktor ale myslím , že je to naozaj len teoretická šanca Aj keď človek nikdy nevie Však ak ti do dvoch mesiacov neprídu krámy tak sa neboj na potrat sa dá ísť tuším do troch mesiacov
ale aj na ten potrat treba peniaze...a rodičov ktory ta na to neupozornovali viac nez 100 krát s tým ze ked saa to stane nebudu mi kryt chrbat... uhm...ved si uz poradim...ale nemala by som..dufam..ved tam boli sliny....a nebolo to vo vnutri...tak hadam...
podla mna nie je take lahke otehotniet. kolko ludom sa to nepodari ani pri klasickom sposobe. spermie musia mat urcitu rychlost, spravny smer a musi ich byt dostatocny pocet.
myslím že cert nikdy nespí...a nahoda vie byť svina...takze ked moze zena po analnom sexe otehotniet.. D to som citala taky clanok... ale to ona mala s dacim problem daco jej tam neze prasklo ale natrhlo sa a sperma sa dostalado vajička ( hnusna nahoda) tak aj tu je riziko... ale ved.... nebudem mysliet negativne...a neprivola sa to ...dufam
@finlanda neboj, neotehotinieš... na to, aby sa ti spermie dostali až do maternice by si ich ich musela dostať slušný kus dovnútra, čo sa ti pri utieraní sa určite nestalo
Kurva, piče tam... Ľudia, vám to fakt až tak jebe na hlavu? Sťažujete sa, že je tu veľa fór o EUBE, ale aj tak jebete EUBU všade, kde sa dá, aj do tém, ktoré nemajú s ňou veľa (alebo nič) spoločné... Sa spamätajte, kurva tam...
sanca je tam nulova pretoze spermie preziju na vzduchu len par sekund, kedze studujem medicinu tak viem o com hovorim takze sa nemusis nicoho bat tehotna urcite nie si.....
inak,mna by tiež zaujímalo niečo také v zmysle,že ..dajme tomu ,ked muž použije uterák na utretie sa po orgazme ..a žena sa s ním utrie neskôr ,tak či je nejaká šanca,alebo dajme tomu ,niečo iné,že ked napr ..chlap normálne cikáý na toalete a potom si tam "sadne " žena ..a nejaké spermie tam ostanú,že či takto zena moze otehotniet,podla mna to je také diskutabilne,ved ja sice viem,ako dovchadza k oplodneniu ,ze spermie potrebuju iosty smer,rychlost a tak,to viem..ale toto je dost zaujimave podla mna...ked oni sa tam mozu aj inak dostat,napriklad takouto nesikovnostou ...tak co potom?
spermie mimo zenskeho pohlavneho systemu nie su pohyblive . myslim ze k tomu aby sa mohli hybat potrebuju urcity start vo forme ejakulacie do zenskej vaginy kde vplyvom prostredia ziskavaju schopnost pohybu. myslim ze takto- neviem ako hlboko si si to ,,tam" vytierala ale myslim ze sa nemusis bat ... inak to bolo dost nechutne sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
@finlanda neboj, neotehotinieš... na to, aby sa ti spermie dostali až do maternice by si ich ich musela dostať slušný kus dovnútra, čo sa ti pri utieraní sa určite nestalo
@marek2031 prijmi Ježisa do svojho srdca a prestaň nadávať dopiče
A EUBA samozrejme...
Uvidis potom
ta jezisko potrestal, ze nehltas
????
inak,mna by tiež zaujímalo niečo také v zmysle,že ..dajme tomu ,ked muž použije uterák na utretie sa po orgazme ..a žena sa s ním utrie neskôr ,tak či je nejaká šanca,alebo dajme tomu ,niečo iné,že ked napr ..chlap normálne cikáý na toalete a potom si tam "sadne " žena ..a nejaké spermie tam ostanú,že či takto zena moze otehotniet,podla mna to je také diskutabilne,ved ja sice viem,ako dovchadza k oplodneniu ,ze spermie potrebuju iosty smer,rychlost a tak,to viem..ale toto je dost zaujimave podla mna...ked oni sa tam mozu aj inak dostat,napriklad takouto nesikovnostou ...tak co potom?
Tak toto človek nevymyslí...