prišli ste už na verejné toalety v nákupnom centre a našli ste ocikanú záchodovú dosku? Povedala by som, že je to záležitosť chlapcov, ale stáva sa to aj dievčatám. Čo si o tom myslíte?
je to dosť nechutné... ako... sadám si len výnimočne, keď som moc lenivá a nechce sa mi stáť alebo keď mám krámy... a hnusí sa mi to utrieť po niekom... fuj
nikdy si nesadam v nakupnom centre na dosku a ziadna zdravo zmyslajuca holka by to napr. v takom HyperTescu v KE neurobila a hlavne nie medzi 18. a 22. dnom v mesiaci
@tina789 jasne, ze sa to stava aj babam, kedze na zachod si nesadam ( ani doma sila zvyku ) takze sa netrafim vzdy do misy a to nie som chlap ale dievca... aniekde maju tie zachody moc vysoko, alebo nizko a tak ... ale utriem to po sebe
zenske hajzle su ovela nechutnejsie ako muzske, ( to vam povie kazda upratovacka, ze v tomto su zeny humusacky ) ..preto treba chodit na tie panske a druha vyhoda, nie je pred nimi taka šóra
Na verejné toalety nechodievam - len v krajnom prípade (napr. za tento šk. rok som bola asi 3x). Nie som fajnová, ale po cudzom človeku by som si na ten moč určite nesadla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ako nehovorim ze mne sa nestane (ked stojim) ale aspon to utriem po sebe, to je zas slusnost