ahojte , mám staršieho priateľa a uvažujeme nad spoličným sexom , problém je že ja som ešte panna a dosť sa sexu bojím ... bojím sa že to bude bolieť alebo že by sa niečo pokazilo... poradte ako by mal prbiechat sex ....a ako zvládnuť bolesť
Roztiahneš nohy a on zasunie ... no kedže je starší tak by s tým nemal byť problém, mne nikto nedával inštrukcie a žijem ... bolesť nie je až taká hrozná, dá sa to vydržať ... keď sa toho tak veľmi bojíš, skús ešte počkať
no o tom či som pripravená pochybujem aj ja sama ...ale snažím si veriť.... a inak je pravdilo že pri prvom sexe baby krvácaju ..či je to u každého inak ??
čo načo načo ??? a to dieťa zlaté si odpusti !! každy sa raz dostane do situácie ked potrebuje poraditť...a pls nezačínate s tým že deti a sex... máem ešte čas a podobne stupídnosti
ja osobne by som ešte počkala ...ale zase nechcem byt mrcha a myslieť iba na seba ale aj na svôjho priateľa ktorý ma 20 a tak ako každý muž sex chce a ppotrebuje
@natalka3 ak mas nazor, ze su to stupidnosti, tak urcite by si mala este pocakt... sa realne zamysli, ze co ak pri tom splodite dieta? a jeho poznas? ako dobre? a podla tohoto tu mas 15, teda akurat si skoncila 9 rocnik ZS... ano, si dieta...
@natalka3 ty kokos, to fakt ta typek (mozno nepriamo) do toho nuti?....ako sorry, ak si chlapi najde 15tku, tak by mohol ratat s tym, ze mu hned neotrcis....(alebo ta ma na nieco ine...a. ty mu otrcis....a on bude spokojny).....sorry, v zivote by som sa takto neponizila....lebo chlap chce...a jeho nezaujima, co chces ty? (to nie je sebecke...)....a sorry, ale dieta stale si.....(ci sa ti to apci, ci nie....)
@natalka3 ty mas 15 a on 20 ..dost velky rozdiel si myslim, kebyze mas ty 20 a on 25, tak by to bolo v poriadku, 20 rocny chalan ma uplne ine predstavy o vztahu ako 15 rocne dievca, len aby na teba nezacal tlacit ohladom sexu
omg ... jeho poznám a viem že ak sex nechcem tak nebude...a áno skončila som 9 a preto musím byť dieťa ?? vekovo možno ale mysleným vďaka tomu čo som si preskákala nie som!!!a je mi jendo že to vyzne samochválne
nemáš sa čoho báť, čím viac ťa tvoj priatel vzruší tým to bude menej bolieť, nech si tvoj priatel dá záležať na predohre, poriadne ťa nažhavý, chvílku nech prechádza svojim pérom po tvojej maléj...a potom šup do teplúčka... uvidíš že to bude v pohode...
@natalka3 ano vekom... tu ide o fizicku vyspelost a aj psychicku... je jedno co si preskakala, bola by si schopna eventualne sa postarat o dieta? alebo niest zodpovednost trebars za pohlavnu chorobu? neznies, ze si sprosta, ale ver mi... nazory sa ti este budu menit, tak len aby si potom nelutovala... that´s all..
@natalka3 nepresviedcaj samu seba, len kvoli nemu....je jasne, ze nechces, inak by si sa nebala a sama nevravela, ze si nepripravena....a skus si odpovedat an tie otazky hore (koment 17)....
@22 prosim ta, pochop, ze kebyze chces sex a citis sa na to, tak by si kaslala na cely strach...na co mas tvojho partnera, aby ta utesil alebo nieco podobne, nerozpravate sa o tom? aspon by nevznikali podone prihluple fora, tu ti kazdy rozumny clovek povie, ze si este decko a nie si na sex pripravena, co je aj pravda...
podľa mňa mu ho len honcuj ešte tak rok dva, nechápem celkom čo sa pýtaš, proste keď sa ty bojíš, nikto ťa tu nebude povzbudzovať. ešte na to nie je vhodný čas a vzťah by nemal byť založený na sexe.. to spolu nemáte už čo robiť, že sa do toho tak nútiš? achjaj
Človek, ktorý ľúbi, by nemal byť sebecký, ale to platí u oboch vo vzťahu.
Tvrdenie, že každý muž sex potrebuje a chce je divná argumentácia na schválenie sexu ostatnými Birdzákmi... Podľa mňa, ak ťa má naozaj rád a záleží mu na tebe, tak môže kľudne počkať... ... Veľa zdaru...
@monittka myslim ze si vystihla problem ... podla mna sa tiez boji jeho reakcie ked mu povie ze nechce, ze ju necha alebo co.... VEEEEEELMI zly dovod urobit to!!!
@hoperpohroma a ty si niekedy pocula o spolahlivosti kondomu? pri spravnom pouziti a dodrzani pokynov v pribalovom letaku je jeho spolahlivost 97%... a teraz si zober, kolko existuje "expertov", ktory si napr. vlozi kondom do penazenky, nosi ho tam aj pol roka a potom pouzije... myslim, ze polozit si otazku, co ak sa to jednoducho stane je uplne relevantne a zodpovedne...
@miro016 no ja ti poviem ze mam pravidelny sex uz asi rok a pol a z toho mi vyplyva ze to bolo aj viac ako 100 krat, (a podla mna kludne viac ako 200) keby sme isli teda podla tej pravdepodobnosti tak je mozne, ze by som uz nieco v sebe nosila
ved predsa ide o prvy sex, nebudu sukat ako zvierata snad O________o ja to co sa deje u nas nepokladam za 2krat kludne a aj tak sa nam nikdy nic take nestalo, neviem si predstavit co by si s tym kondomom musel robit aby sa roztrhol, alebo aku sunku by si musel kupit.. okrem toho, aj v pripade ze sa roztrhne, je tu este tabletka po a plodne dni, zena predsa nemoze otehotniet kazdy den a ked neplodne dni kombinuje este aj s kondomom, musela by byt panna maria aby bola tehotna
@natalka3 ja som začala veeeeľmi skoro ale neľutujem
predstav si ale takú modelovú situáciu.... je už po tom.... čo si od toho očakávala? nebudeš ani krajšia, ani bohatšia ani nič podobné... zostane len zvláštny pocit na duši... a to buď .... ježíííš, čo som to ja krava spravila alebo chcem to ešte raz a znova a znova...
na neho nepozeraj, ťažko bude tvoj manžel (a možno aj hej), máš pred sebou strednú, výšku možno kariéru
keď nad tým teraz uvažuješ, chceš to len pre ten samotný sex.... takže chceš???
a báť sa nemusíš, len nech to bude pohodlné... žiadne auto, žiadna slama, bez luxusu to prvýkrát nerob
@hoperpohroma fungujem podobnne roky ...ale vies ako sa hovori nahoda je fakt blbec.....proste ked sexujes, vzdy musis ratat s touto moznostou...(aj ked je to len minimalna sanca.....ale je)
@sorciera ved stat sa to samozrejme moze, ale to by som potom siahla po tej tabletke urcite, nenecham nic na nahodu len pan v prispevku c. @10 sa vyjadril akoby sa bezne pri sexe splodili deti, co mne pride pritiahnute za vlasy, pokial sa ti ludia vedia chranit je naozaj mala pravdepodobnost ze sa to stane..
@hoperpohroma och...dokonca aj rok a pol nie, nedeje sa to bezne, je to mala pravdepodobnost, ale zamysliet sa predsa nad tym musis... ano, tabletku mozes zobrat do 72h, ale co ak ten chalan sa jej s tym neprizna, vykasle sa na to, ja neviem, nevsimne si to... chapes, ludia su kadejaky, nepoznas jej chalana, nemozes jej povedat, ze nie je ziadne riziko... a poznam zopar dievcat, co boli v 16tich mamicky (inac napr. len tu na birdze, kolko ludi tu uz pisalo, ze sa im pretrhol kondom) ja ju neodhovaram, ja len pisem, ze nad rizikom by sa mal zamysliet kazdy... a co ine odporucit cloveku, co zalozi forum! s nadpisom "Necitim sa na to"...
@miro016 no ja ked sa po sexe postavim a malo by zo mna vytiect nieco biele, asi by som si to vsimla O______o
okrem toho poznam svojho priatela natolko, ze citim ked ma orgazmus vo mne aj ked ma len kondom.. a este mi povedz, ako si to moze ten chalan nevsimnut?
ja si tu z B pamatam ze sa to stalo len trdelniiiqovi, neviem o tom ze by to niekto iny pisal
ak by si cital dalej, co tu slecna pisala, ona nie ze sa neciti, ona sa boji ale chce to..
@hoperpohroma ja moc tabletke po neverim....vraj ucinkuje, len ked nemas plodne dni...(asi 3 kamosky otehotneli aj napriek nej...).....a mali plodne dni....potom je ta tabletka fakt nahovno, lebo v plodne dni ju ani nemusim mat ...fakt ako bez srandy.....proste ako vravim, musis ratat vzdy so vsetkym o tom je sex a zodpovednost....
@sorciera to je zvlastne, vidis, o tom som ani nevedela.. tak je asi riesenie nemat sex cez plodne dni a to by uz aj malo stacit, kedze vtedy aj ked sa natrhne kondom tak by zena nemala otehotniet
@hoperpohroma ano, myslim, ze nam obom je to jasne....ale nie som si ista, ci tej slecne ano (podla jej vyjadrovania ...(a maloktora mlada baba ma tak pravidelny cyklus, ze vie naisto, kedy ma plodne/neplodne dni)
@mardzi93 vsak som to hore pisala, ze ten cyklus by musel byt sakra presny (ja uz viem napr. presne kedy mam ovulaciu a nepl. dni...) ale tiez sa len na ne nespolieham
pozri sama si povedala ze by si este pockala. a preto ze chces pockat nie si mrcha. on to nepotrebuje ver tomu.
a ak naozaj chces, a nedas si to tu vyhovorit, tak sa skus porozpravat s nim, mal by vediet ze mas z toho strach
alebo sa mu podari tvoj strach rozptylit, alebo sam navrhne nech este pockate, alebo a aj taka je moznost,bude na tom trvat a vtedy si bud ista ze je to idiot a nestoji za to
@natalka3 Ked sa bojíš nerob to, veď času na sex je veľa, keď ťa lúbi počká, ja som mala prvý krat sex ked mi ledva na 15 ťiahlo, ale teraz by som si to vedela uplne inak predstaviť a aj to ľutujem. Rozmýšlaj fakt.
- Spoločne ste začali uvažovať nad sexom alebo on začal uvažovať a povedal Ti o tom/navrhol, že by ste to už mohli skúsiť? Koľko ste spolu?
- S bolesti, krvácania a neviem s čoho všetkého strach máš, ale nemáš strach s toho, aké to bude potom?! Výčitky svedomia... Ako sa bude on k Tebe potom správať...
- Celý život nie je len o sexe. Sex by v Tvojom veku a hlavne vo vašom vzťahu nemal byť teraz vôbec dôležitý, mali by ste sa navzájom spoznávať stále viac a viac a zisťovať či chcete spolu byť...
@natalka3 Nie, nie, nie. Nerob to a povedz mu, že sa na to ešte necítiš. Skúste sa maznať, spoznávať navzájom inak ako rovno sexom. Sme rovnako staré, totižto skôr rovnako mladé a ako bolo povedané skoro všade vyššie - máme ešte kopu času. Takže nie sex, je kopa iných spôsobov, ako si navzájom urobiť dobre, a sú o veľa bezpečnejšie a pokiaľ sa sexu bojíš, aj príjemnejšie.
bez všetkej moralizujúcej a podstatnej omáčky, ktorá už bola povedaná....
tak...
pokiaľ nebudeš mať chuť sama ho znásilniť a nebudeš si istá sama sebou a budeš cítiť strach, nie si pripravená a ak ťa miluje, mal by počkať...lebo sex nie je len o uspokojení ale aj o veľkej zodpovednosti, lebo dieťa sa môže pritrafiť stále...aj keby ste používali neviem akú ochranu a všetko...len...musíš si byť istá sebou a partnerom a tým, že ak by sa niečo zomlelo, nespanikárite obaja ako deti a ustojíte to...
@natalka3 tak sa opýtaj sama seba..zamysli sa..dokázala by si to urobiť? zhodiť ho na posteľ a všetko urobiť sama? ale pozor, nie či by si na to mala chuť, ale či by si to urobila...
Ak sa na to necítiš a máš z toho zmiešané pocity,ani to nerob... rob len to,čo skutočne chceš a nenechaj sa ovplyvňovať ked to tak cítiš...
Margo,máš len 15,celý život pred tebou načo sa niekam ponáhľať a byť predčasne fyzicky dospelými??Najskôr by si mala byť psychicky dospelou až potom začínať s intímnym životom..
Radím ti dobre,potom ak sa rozídete,tvoj frajer bude mať dalšiu čiarku svojich úlovkov,rád sa pochváli...ako z toho vídeš ty? dievča,(jednorázovka), ktoré môže dať aj jeho kamarátom a to bude celá tvoja povesť
@natalka3 rob, ako uznáš sama za vhodné, ale nezabúdaj na to, že nikdy...nikdy to neurob pre to, že to chce on..alebo preto, že to chceš aj ty...nedaj sa lacno a ľahko...maj v ňom istotu a útočište a až potom sa rozhodni...
držím palce pri správnej voľbe
ale nedá mi nepovedať ti jednu vec...slobodná vôľa je úžasná ale aj krutá, lebo za svoje činy vždy zodpovedáš ty...nenechaj sa využiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a neviem,no, u každého je to individuálne myslím, napr. mňa to nebolelo, skôr to bol zo začiatku taký nepríjemný pocit, a ani som nekrvácala...
ked sa bojis, tak este na to asi nie si zrela
a 15 rokov je dost malo...
nemáš sa čoho báť, čím viac ťa tvoj priatel vzruší tým to bude menej bolieť, nech si tvoj priatel dá záležať na predohre, poriadne ťa nažhavý, chvílku nech prechádza svojim pérom po tvojej maléj...a potom šup do teplúčka... uvidíš že to bude v pohode...
K téme,počkaj si,keď nechceš Aj keby neviem ako silno chcel,je to v prvom rade tvoje rozhodnutie.
A bolesť sa dá prežiť
práveže ja ten sex chcem!! ale strach mi vo všetko bráni !
podľa mňa mu ho len honcuj ešte tak rok dva, nechápem celkom čo sa pýtaš, proste keď sa ty bojíš, nikto ťa tu nebude povzbudzovať. ešte na to nie je vhodný čas a vzťah by nemal byť založený na sexe.. to spolu nemáte už čo robiť, že sa do toho tak nútiš? achjaj
Tvrdenie, že každý muž sex potrebuje a chce je divná argumentácia na schválenie sexu ostatnými Birdzákmi... Podľa mňa, ak ťa má naozaj rád a záleží mu na tebe, tak môže kľudne počkať... ... Veľa zdaru...
byť ňou tak ti vlasy vyšklbem .......filip
Je to ako so zubármi... Bojím sa ich jak hovädo a keby som nemusela, tak k nim nechodím. Ale musím...
Ty sexovať nemusíš...tak to nerob.
Alebo to chceš až tak veľmi?
Možno sa len bojíš na reakciu svojho priateľa, keď mu povieš že mu nedáš.
ved predsa ide o prvy sex, nebudu sukat ako zvierata snad O________o ja to co sa deje u nas nepokladam za 2krat kludne a aj tak sa nam nikdy nic take nestalo, neviem si predstavit co by si s tym kondomom musel robit aby sa roztrhol, alebo aku sunku by si musel kupit.. okrem toho, aj v pripade ze sa roztrhne, je tu este tabletka po a plodne dni, zena predsa nemoze otehotniet kazdy den a ked neplodne dni kombinuje este aj s kondomom, musela by byt panna maria aby bola tehotna
predstav si ale takú modelovú situáciu.... je už po tom.... čo si od toho očakávala? nebudeš ani krajšia, ani bohatšia ani nič podobné... zostane len zvláštny pocit na duši... a to buď .... ježíííš, čo som to ja krava spravila alebo chcem to ešte raz a znova a znova...
na neho nepozeraj, ťažko bude tvoj manžel (a možno aj hej), máš pred sebou strednú, výšku možno kariéru
keď nad tým teraz uvažuješ, chceš to len pre ten samotný sex.... takže chceš???
a báť sa nemusíš, len nech to bude pohodlné... žiadne auto, žiadna slama, bez luxusu to prvýkrát nerob
okrem toho poznam svojho priatela natolko, ze citim ked ma orgazmus vo mne aj ked ma len kondom.. a este mi povedz, ako si to moze ten chalan nevsimnut?
ja si tu z B pamatam ze sa to stalo len trdelniiiqovi, neviem o tom ze by to niekto iny pisal
ak by si cital dalej, co tu slecna pisala, ona nie ze sa neciti, ona sa boji ale chce to..
a ak naozaj chces, a nedas si to tu vyhovorit, tak sa skus porozpravat s nim, mal by vediet ze mas z toho strach
alebo sa mu podari tvoj strach rozptylit, alebo sam navrhne nech este pockate, alebo a aj taka je moznost,bude na tom trvat a vtedy si bud ista ze je to idiot a nestoji za to
- Spoločne ste začali uvažovať nad sexom alebo on začal uvažovať a povedal Ti o tom/navrhol, že by ste to už mohli skúsiť? Koľko ste spolu?
- S bolesti, krvácania a neviem s čoho všetkého strach máš, ale nemáš strach s toho, aké to bude potom?! Výčitky svedomia... Ako sa bude on k Tebe potom správať...
- Celý život nie je len o sexe. Sex by v Tvojom veku a hlavne vo vašom vzťahu nemal byť teraz vôbec dôležitý, mali by ste sa navzájom spoznávať stále viac a viac a zisťovať či chcete spolu byť...
Ešte počkaj,ak ťa má naozaj rád tak to pochopí.Neunáhli sa,aby si to potom neľutovala.
tak...
pokiaľ nebudeš mať chuť sama ho znásilniť a nebudeš si istá sama sebou a budeš cítiť strach, nie si pripravená a ak ťa miluje, mal by počkať...lebo sex nie je len o uspokojení ale aj o veľkej zodpovednosti, lebo dieťa sa môže pritrafiť stále...aj keby ste používali neviem akú ochranu a všetko...len...musíš si byť istá sebou a partnerom a tým, že ak by sa niečo zomlelo, nespanikárite obaja ako deti a ustojíte to...
Ak sa na to necítiš a máš z toho zmiešané pocity,ani to nerob... rob len to,čo skutočne chceš a nenechaj sa ovplyvňovať ked to tak cítiš...
Margo,máš len 15,celý život pred tebou načo sa niekam ponáhľať a byť predčasne fyzicky dospelými??Najskôr by si mala byť psychicky dospelou až potom začínať s intímnym životom..
Radím ti dobre,potom ak sa rozídete,tvoj frajer bude mať dalšiu čiarku svojich úlovkov,rád sa pochváli...ako z toho vídeš ty? dievča,(jednorázovka), ktoré môže dať aj jeho kamarátom a to bude celá tvoja povesť
krutá realita,ale bohužiaľ je to tak...
nedaj sa lacno,poznaj svoju cenu
čudujem sa sama sebe, ale áno dokázala by som to ...a dosť často ked sme spolu uvažujem či to aj neurobím...
držím palce pri správnej voľbe
ale nedá mi nepovedať ti jednu vec...slobodná vôľa je úžasná ale aj krutá, lebo za svoje činy vždy zodpovedáš ty...nenechaj sa využiť