ahojte, Dnes v noci som sa totálne spotila na celom tele, všetko sa na mňa lepilo.. Nemám moc teplé periny, ani som nemala sny neviem aké hah.,ani nie som choré. ...Stalo sa mi to prvý raz, úplne nečakane.
to sa občas stane každému...mohlo sa ti niečo snívať, väčšinu snov si nepamätáme a nepamätáme si ani to,že sa nám vôbec niečo snívalo plus samozrejme kombinácia teplej noci mohli spraviť svoje
ak sa nepotíš v noci stále,tak sa nemáš čoho báť...ak by sa to opakovalo, pribudli by teploty a rapídne by si v krátkom období schudla,tak potom by som to riešila
Ano stalo sa mi to nie raz, pretože som bol prikrytý guľou z paplónu hlavne trup a keď som sa uprostred noci zobudil celý som bol jak keby namňa drbli kýbel vody. No neprajem to nikomu všetko také mokré jak keby ste išli spať do pošťanej postele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ked posles tuto spravu do 15 minut 20tim svojim znamym, mozes sa zachranit
ak sa nepotíš v noci stále,tak sa nemáš čoho báť...ak by sa to opakovalo, pribudli by teploty a rapídne by si v krátkom období schudla,tak potom by som to riešila