Prihlás sa
Činžiak
Fórum
Statusy
Blogy
Obrázky
Ľudia
Môj profil
Nastavenia
Roleta
Prihlásiť sa
Registrácia
O BIRDZi
Kontakt
BIRDZ
Fórum
Pridaj
fórum
Nové
fóra
Kategórie
fóra
Ožilo
Moje fóra
Hľadaj
BIRDZ
Fórum
Cestovanie
Navsteva dedinky Santa Clausa vo finskom Laponsku-Rovaniemi
Kolosko
3.
11.
novembra
2022 19:16
Ďalšie
jeho
témy
»
Tuzili by ste zazit Vianoce v tejto dedinke za polarnym kruhom? s neopakovatelnou atmosferou a celozivotnou spomienkou? Alebo netaha Vas to?
Komentuj
0
0
0
0
0
2 komenty
1
2rici2
3.
11.
novembra
2022 21:08
Túžil by si stráviť Vianoce s pánom Meči4rom ?
2
riddiculus
4.
11.
novembra
2022 09:11
Hej, mne sa tento nápad už dlhšie páči.
Napíš svoj komentár
Pridaj
koment
Horúce!
24h
3 dni
7 dní
1
Prečo sleduješ kurvy z ruže pre nevestu?
2
Tí, čo sledujete Ruža pN, aké by bolo vaše poradie prvej trojky? (+ 1.kom.)
3
Uvazovali ste niekedy vzdat sa smartphonu a zaobstarat si tlacitkovy mobil?
4
Podať podnet na zamestnávateľa?
1
Ako oslovuješ partnera vo vzťahu?
2
Keby som z výšky nepociťoval úzkosť a beznádej
3
Prečo sleduješ kurvy z ruže pre nevestu?
4
Čo spravíš, ak zbadáš cez deň na ulici ležať človeka na zemi?
5
Tí, čo sledujete Ruža pN, aké by bolo vaše poradie prvej trojky? (+ 1.kom.)
6
Ste za fyzicke tresty na pracovisku?
7
Uvazovali ste niekedy vzdat sa smartphonu a zaobstarat si tlacitkovy mobil?
8
Prevzali by ste susedovi balík na dobierku ak by ho kuriér nezastihol doma?
9
Čo spravíš, keď ťa v noci zbadá človek ležiaci na zemi?
10
Podať podnet na zamestnávateľa?
Cestovanie riešite aj tu
Pridaj
Cestovanie
Ženy súhlasia s nezáväzným sexom
Osobne, nepoznám také ženy Resp. sa s takými ženami ani nezdružujem Zrejme som úplne iný typ pre ne A ani mňa a ani ich by som nepriťahoval Som totiž neskúsený
Cestovanie
Cestovanie po Albánsku
Ahojte, kto už niečo v Albánsku videl viete mi poradiť najkrajšie miesta/plaze? Chceme možno cestou pozrieť aj Čiernu Horu alebo podobne poblízku lebo pôjdeme autom tak budeme mobilní. Ďakujem za všetky rady poprípade aj tipy na ubytko :)
Cestovanie
Horela ti už niekedy vagína?
Mala som takú silnú túžbu na Georga Clooneyho Dostala som veľký konský penis v ten večer Toto je birdz pyramída preferencií, POKANIE, POKANIE, POKANIE, kým nebude neskoro! Konský penis má jedine Andrej Bičan
Cestovanie
Proti čomu si zaočkovaná/ý?
covid-19 chrípka ovčie kiahne hepatitída A brušný týfus pneumokokové nákazy meningokokové nákazy besnota ľudský papiloma vírus (HPV) kliešťová encefalitída žltá zimnica japonská encefalitída iné (koment) proti ničomu z uvedeného
Cestovanie
Cestovna destinacia - Maroko
Vela znamych osobnosti, aj ludi co poznam z realneho zivota uznavaju na cestovanie Maroko. Co na tom vidia? A co je tam podla Vas take super? Mna odradza, ze je to Afrika, ale co sa tyka fotiek tak nevyzera to zle, ...
Cestovanie
Aké sú vaše cestovateľské plány na rok 2023?
pochváľte sa :unicorn: a kľudne aj zrekapitulujte, kde ste boli (alebo sa chystáte) počas tohoto roku. :seedling:
Cestovanie
Kde sa vidíš za 200 rokov?
Budem vo svete známy ako rodič novodobého Adolfa Hitlera. Zvrhnem tyraniu civilizácie a niekde bude stáť moja obrovská busta s nápisom osloboditeľ. Ja mám v úmysle sa promeniť v homeopaticku medicínu, čo bude dostupná všetkým. Krásne hrobové miesto, ...
Cestovanie
Ahojte, ktoré miesto navštíviť?
Ahojte, ak niekto navštívil Brusel, Štokholm, Dánsko - stoja za návštevu? Ktoré vám príde najzaujímavejšie? Chcem zobrať m aminu na výlet a kukam lacné letenky :D
Cestovanie
Tuzili by ste zazit Vianoce v tejto dedinke za polarnym kruhom? s neopakovatelnou atmosferou a celozivotnou spomienkou? Alebo netaha Vas to?
Cestovanie
Cestovanie lodou do USA
Aky mate nazor na tento typ cestovania? Podla mna to je super odkamat si cestu lodou a mat zazitok, ako preletiet to. Kamos mi povedal, ze kajuta na 1 tyzden pre 2 osoby stoji 5000€ a je tam all-inclusive, myslim ze je...
Cestovanie
Aká je vaša najobľúbenejšia krajina ?
Vaša srdcovka
Cestovanie
Vas pristup k pravidlam carry on bagagge pri lietani
Beriem na palubu len kufor co splna normy prepravcu Beriem na palubu kufor co splna normy a dodatocnu tasku co tiez splna Beriem na palubu kufor co splna normy a dodatocnu tasku ktora nesplna Beriem na palobu batozinu aj ked nesplna normy
Viac
Pridaj na BIRDZ
Nový blog
Nové fórum
Nový fotoalbum
Nový obrázok
Nový status
Zadaj svoje Birdzovské meno, alebo si
regni nové
alebo
Nová registrácia
Nahlás adminom!
Ďakujeme, že pomáhaš robiť BIRDZ lepším!
Dôvod:
spam, reklama, komerčná kravina
péčko
nenávisť voči ľuďom či skupinám ľudí
potenciálny trestný čin
nelegálna aktivita (poruš. autor. práv)
iný dôvod
Doplnenie:
Pošli nahlásenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty