Mali ste už kamarátku, s ktorou sa poznáte niečo pod 10 rokov, strašne si rozumiete, už od kedy ste sa spoznali sa cez net rozprávate dennodenne (iba ak je niekto mimo net, čo často nie je) niekoľko hodín, občas sa stretávame, posledný rok dosť často, čas
ale k veci, ja mám tiež veľa kamarátov, ktorým hovorím, že ich mám rada a ak by niekto nezainteresovaný videl,povedal by, že s nimi flirtujem... a stále ich beriem LEN ako kamarátov...
a neviem, ak pred tebou tají frajerov, môže to znamenať to, že ťa má ozaj rada ako kamaráta,vie,že sa ti páči,a preto ťa tým jednoducho nechce raniť
Nie som si celkom istá, či tento váš vzťah chápem...
Mám síce výborného kamaráta, s ktorým som nič nemala, nemám a ani mať nebudem a ktorý sa so mnou prestal rozprávať o vzťahoch a svoju "polovičku" mi dodnes nepriznal, ale tam to má svoj dôvod - nakoľko vie, že danú osobu mu neschvaľujem a že veľmi nerada vidím, že sú spolu.
To čo si ty opísal je pre mňa také že... Ehm? Slečna ešte možno potrebuje dospieť? A skúšal si sa s ňou o tom porozprávať?
presne ako @ponnie ..tiež mám kamarátov, ktorých mám rada a aj im to poviem no nič viac za tým nie je..aj keď by možno niekto, kto ma/nás nepozná tvrdil opak..
ona vie o všetkom, môžme sa vždy o tom otvorene porozprávať ale skončí to tak, že povie, že by proste so mnou nemohla, bo by mi ublížila, alebo že by pri mne scvokla, konkrétne nič nepovie ale... sme ozajstný kamaráti, kupujeme si darčeky každé Vianoce, narodky, meniny, občas nejaké spoločné dovolenky... máme možnosť byť na nete každý deň (máme také roboty) a ak nenapíšem ja tak musí ona a kecáme aj od rána až do poobedie... len mi proste ostáva rozum pri tom stáť, že keď si tak rozumieme a všetko, prečo nie... a ona mi nepovie prečo nič konkrétneho bohužiaľ... blbá nie je, je jeden z najrozumnejších človekov, nikdy nič nerobí bez rozmýšľania a študuje už doktoratúru
PRESNE TOTO sa mi stalo. Potom som ju ale začal ignorovať a povedal som jej že na ňu nemam čas, že som s inymi holkami....a nakoniec ONA došla za mnou a dodnes sa ma drží
Podľa mňa ťa berie ako backup. Ona si bude užívať, a keď ju to omrzí, ty, ako verný pes tam budeš, a potom (možno) budeš dobrý.
A možno nie, možno si pre ňu fakt len kamarát, a nevidí v tebe žiadnu perspektívu vzťahu. Mimochodom, ty si mal koľko vzťahov, čo ju poznáš? Lebo mňa by neprekvapilo, keby bola odpoveď "nula".
no neviem..ja som mala par takychto dobrych kamaratov ale vzdy sa to posunulo potom dalej trochu, alebo to stroskotalo na tom, ze on by chcel viac a ja nie..a take jemne flirtovanie to je pre nas celkom normalne...skus sa fakt trochu odmlcat, proste sa tvar ze nemas cas alebo daco a ked ta chce tak sa bude urcite ozyvat...vela bab nevie co ma pri sebe, alebo co chce, kym to nestrati, alebo nema pocit ze by ta mohla stratit...neziarli ked si s inymi babami?
samozrejme nula, a viem že pre mňa je najlepšie ju začať ignorovať, ale 10 ročné priateľstvo, a ešte keď naozaj každý deň sme spolu niekoľko hodín prekecali, je ťažké len tak zahodiť za seba...preto som chcel počuť ešte či sa to niekomu stalo, resp. či niekto takto dennodenne dlhé roky s niekým hovorí a sú len kamaráti
priateľstvo medzi mužom a ženou neexistuje.... buď je to láska, alebo ťa len sprosto využíva.... ako ja viem že do vlastných radov, ale tak pravda pravdúca....
Hej, stalo sa mi take, akurat ze sme si spolu nieco zacali, potom sme sa velmi dlho nerozpravali a trvalo takmer dva roky, kym sa to dalo ako tak dokopy.. Teraz spolu sedavame pri pive a snazime sa vyrozpravat vsetko, co sa nam za tu dobu stalo.
On vedel, ako som donho bola zalubena, doliezol a bohuzial to tak aj dopadlo.. Ja len ze aby ti bolo jasne, ze nie vzdy to vyriesi to, ze druha strana "dolezie".
Presne takýto vzťah som mala s kamarátom!! A miloval ma , aj ja jeho , no ja som mu to nikdy nepovedala , nikdy som s nim nechcela chodiť , bála som sa, že to skončí-nas super vztah , bala som sa aj reakcii okolia a najmä , nebol ten najkrajši a ano viem som Krava hnusná , že aj koli tomu som s ním nechodila ... ale nie to bolo z toho vsetkeho len malicke percento .. Aj tak to vsetko skoncilo , on je uz na druhom konci sveta , ja som tu .. vsetko je iné
toto je problém mnohých chalanov zamieňajú si kamarátstvo za lásku... a potom nechápu prečo ho odjebala... ja mám vela kamarátiek s ktorýmy si rozumiem a zrejme sa s nimi nikdy nevyspím keďže sú zadané či zasnúbené... aj keď je pravda že by som mohol... len ich mám natolko rád že nechcem kaziť vzťah v ktorý ona sama verí. no to som ja... @vracika ak ju skutočne chceš, prejav nezáujem. neozvy sa jej... bude jej vrŕtať v hlave čo asi robíš že jej nemôžeš odpísať a rozhodne sa ťa bude pýtať čo sa deje, tvoja odpoveď "nič", celý čas ako budeš sňou a jej kamarátkami zabávaj sa výhradne z jej kamarátkami ju vyraď zo zábavy... flirtuj snimi, doberaj si ich, dôležité je aby sa jej kamarátky zabávaly a ona bola vyradená zo zábavy... ukáž jej svoju cenu že stojí zato aby sa o teba zaujímala ako o partnera (keď jej povieš že aká je krásna a ako ju miluješ, je to pre ňu príliš jednoduché a ty strácaš tak svoju cenu v jej očiach) to ona sa má zaujímať o teba preto že ona sama vie najlepšie čo chce, ty jej len ukáž toho chlapa v sebe... potom keď uvidíš že sa snaži o tvoju pozornosť tým že sa chce zapojiť do zábavi no nedarí sa jej to, keďže ty vedieš zábavu a ty sa zaujímaš o jej kamarátky tak bude tak trocha stoho smutná (preto že dovtedy ťa mala iba pre seba no teraz si nevie vydobiť tvoju pozornosť) vtedy sa začni o ňu zaujímať, flirtovať s ňou, pozri sa jej do očí a povedz niečo ako "dobre kočky vďaka vám som odsunul svoju oblúbenú kamarátku stranou a to sa nerobí na chvílku si ju ukradnem" povedz že musíš už ísť že či ťa nehodí domov... celu cestu si ju doberaj ( v rámci zábavi, žiadne urážky), flirtuj sňou... (žiadne sladké rečičky či komplimenty) dôležité je aby sa celú cestu zabávala... čo myslím nebude problém keďže ju dobre poznáš... no a keď sa budete lúčiť, ukáž na svoje líco, pobozká ťa, vtedy ju chyť za ruku a objím ju potom jej pozri do ocí a povedz "kočka si jednoducho super" a odíť, ak ani toto nezabere tak bohužial nepovažuje ťa za príťažlivého... no aspoň máš dobrú kamarátku...
ok, dík všetkých za názory a ich skúsenosti, dačo určite zmením a hlavne skúsim zachrániť aspoň kamarátstvo keď nič viac, a ak sa nič nezmení, tak treba spraviť niečo aj pre seba v živote... aj keď to bude ťažké, tak ďakoval všetkým zúčastneným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a neviem, ak pred tebou tají frajerov, môže to znamenať to, že ťa má ozaj rada ako kamaráta,vie,že sa ti páči,a preto ťa tým jednoducho nechce raniť
uplne vazne, ona dolezie
Mám síce výborného kamaráta, s ktorým som nič nemala, nemám a ani mať nebudem a ktorý sa so mnou prestal rozprávať o vzťahoch a svoju "polovičku" mi dodnes nepriznal, ale tam to má svoj dôvod - nakoľko vie, že danú osobu mu neschvaľujem a že veľmi nerada vidím, že sú spolu.
To čo si ty opísal je pre mňa také že... Ehm? Slečna ešte možno potrebuje dospieť? A skúšal si sa s ňou o tom porozprávať?
buď si ty škaredý alebo ona istým spôsobom pribrzdená a treba ju nejako prebrať.
Bud - si ta nabaluje a nieco chce
- je to obycajna echt a robi jej to dobre
- sprava sa tak k vacsine kamaratov
- si specialny, ale nepritahujes ju
2. a 3. by som povazoval za najpravdepodobnejsie
A možno nie, možno si pre ňu fakt len kamarát, a nevidí v tebe žiadnu perspektívu vzťahu. Mimochodom, ty si mal koľko vzťahov, čo ju poznáš? Lebo mňa by neprekvapilo, keby bola odpoveď "nula".
(tak by som to posúdila podľa seba...
samozrejme nula, a viem že pre mňa je najlepšie ju začať ignorovať, ale 10 ročné priateľstvo, a ešte keď naozaj každý deň sme spolu niekoľko hodín prekecali, je ťažké len tak zahodiť za seba...preto som chcel počuť ešte či sa to niekomu stalo, resp. či niekto takto dennodenne dlhé roky s niekým hovorí a sú len kamaráti
no najvac na svete!
On vedel, ako som donho bola zalubena, doliezol a bohuzial to tak aj dopadlo.. Ja len ze aby ti bolo jasne, ze nie vzdy to vyriesi to, ze druha strana "dolezie".