V škole sme mali jedného "superspolužiaka", ktorý chel zabodovať u nového učiteľa tak mu povedal že:"moja mama ide k priatelovi tam to spravia a večer príde domov".
Muxo bol šťastný, že si ho už niekto konečne všimol, lebo nič múdrejšieho povedať
Fixo bol velky vymyselnik a sibal . Avsak raz to prehnal, pretoze sa pred celou triedou vystatoval, ze premoze v suboji Kladiva. Kladivo bol majestatny, silny, atleticky typ. Zacali sa hasterit avsak Fixo ho oklamal a na zemi ho udrel stolickou po tvari, zacala tiect krv, Fixo vytiahol nozik a rozrezal Kladivovi brucho. Na to som sa konecne spamatal ja s kamosom a rychlo sme priskocili ku Kladivovi, Robo vzal stolicku Fixovi z ruky a ja s Petom sme sa pustili do Kladivovych vnutornych organov, mali sme nebezpecne usta. To ti bola dobrota !
Ale dostali sme sa do nestastia a doteraz je z toho vselibarskto v smutku.
@baldin Predpokladám (už druhýkrát , že od nás chceš vedieť: ako mu vstúpiť do svedomia aby neklamal a nerobil hovadiny? Vieš, keď nenapíšeš, čo od nás vlastne chceš, tak tu normálne komentáre nebudeš mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nehaj tak idem aj ja :
Fixo bol velky vymyselnik a sibal . Avsak raz to prehnal, pretoze sa pred celou triedou vystatoval, ze premoze v suboji Kladiva. Kladivo bol majestatny, silny, atleticky typ. Zacali sa hasterit avsak Fixo ho oklamal a na zemi ho udrel stolickou po tvari, zacala tiect krv, Fixo vytiahol nozik a rozrezal Kladivovi brucho. Na to som sa konecne spamatal ja s kamosom a rychlo sme priskocili ku Kladivovi, Robo vzal stolicku Fixovi z ruky a ja s Petom sme sa pustili do Kladivovych vnutornych organov, mali sme nebezpecne usta. To ti bola dobrota !
Ale dostali sme sa do nestastia a doteraz je z toho vselibarskto v smutku.
O________O
cinicky...cinicky...CINICKY....CINICKY??????????????
zbohom.