ooo hhoho keď pršalo, všade boli mláky.. a my sa prechádzame od kraja kamka, kamka , ja a frojo, ešte vtedy nebol frájo to v tej večer sme sa dali do kopy ....no a išli sme a zrazu okolo nás prefrčalo auto a všetkcýh nás ošpliechalo začali sme sa rehotať a hlavne frája celý bol mokrý aj okuliare mal mokre proste všetko a my sme sa mu smiali som za neho skryvala
@zuzk496 ale mama z doktorkou ma oklamali že len mi popočúva brucho a potom mi rýchlo dala injekciu , bolo to traumatické :/ ale bolo to už veľmi dávno ale na ten podraz asi nezabudnem nikdy, odvtedy už nikomu neverím
tábor 2011, Twister, ŠVP 2010, koniec prázdnin začiatok leta (keď som s ním bola najlepšia kamarátka), školský výlet - Tatry, behanie smerom nahor po eskalatoroch čo išli smerom nadol , paintball so spolužiakmi, nočné chodenie po lese na chate (keď dospelí zaspali), narodenie Kristiánka, Cinemax (vtedy čo sme rozhadzovali popcorn po celom kine), Chorvátsko 2007, kúpať sa v daždi v mori , Dni obce 2011, hasičská udalosť 2011, spanie u naj kamošky, prvá diskotéka (2010)... veľa ich bolo
ako som podviedol ex, 2 mesiace bez nej pisal som jej picoviny potom som sa s nou nevedel spojit potom mi pisala ze si koli mne kupila flasu a potom nic nepisala...som si myslel ze ma odpisala... potom som sa opil jak curak a vonku na lavicke v dazdy som si to chcel s jednou babou rozdat no v tej kose sa mi nepostavil ( taku zmrznutu prdel som este nikdy nemal) no potom uz len vycitky a podobne, jedina vec na ktoru som nemile hrde ze som jej neklamal a potom to aj tak dopadlo ale tak zasluzil som si...myslim ze na nieco take sa zabudnut neda dufam ze je to dost dobry priklad ak niekto nepochopil nech napise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Srbsko 2010
Keď TAM vtedy prišli kukláči
celkovo chaty,kúpaliská,opekčky
prázdniny u babky
prvé dni v novej škole
tie časy,ked som s ním chodila von,vtedy keď mi dal prvú pusu :/....atd.atd