S mojim priatelom sme sa trosku hrali a par krat ho do na dal ale fakt len par krat max 4x ale dostala som o tyzden skor kramy a strasne cudne a slabe...nikdy take slabe nemavam..pocula som o tom ze krvacat baba moze byt aj vtedy ked sa v nej to vajicko u
@helpmexxx a to krvacanie ked sa vajicko uhniezduje do maternice, to trva tak den, nie?? Ak si mala menstruaciu notmalne dlhu, 5-7dni len slabsiu tak to nebude podla mna ono
ahoj..tak ja mam podobny problem ako ty lenze ja som mala s mojim priatelom sex ked sa nam to stalo po menstruacii a brala som vten den aj antikoncepciu lenze na druhy den som si ju uz zabudla vziat kedze sme sa rozisli a 2dni po tom sexe som zacala krvacat ale uplne slabucko 4dni...ani sa to neda povedat ze to bola menstruacia...potom sme sa dali opat dokopy a pred tyzdnom ked sme boli naposledy spolu sa ma cely cas pytal ci naozaj nie som tehotna pritom ziadne priznaky nemam az teraz ked mi meska zajtra idem ku gynekologicke a uvidim
@helpmexxx Ani tehotenský test nie je spoľahlivý. V prvých týždňoch tehotenstva sa to niekedy nedá zistiť ani z moču, ani z krvi. Dokonca ani doktor to hneď nemusí vidieť. Ale nechcem ťa strašiť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mam uz 5 rocneho chlapceka
vola sa to van der thordendalove sily
Ty by si nemala mať ani rybičku, nie to ešte dieťa.
ahoj..tak ja mam podobny problem ako ty lenze ja som mala s mojim priatelom sex ked sa nam to stalo po menstruacii a brala som vten den aj antikoncepciu lenze na druhy den som si ju uz zabudla vziat kedze sme sa rozisli a 2dni po tom sexe som zacala krvacat ale uplne slabucko 4dni...ani sa to neda povedat ze to bola menstruacia...potom sme sa dali opat dokopy a pred tyzdnom ked sme boli naposledy spolu sa ma cely cas pytal ci naozaj nie som tehotna pritom ziadne priznaky nemam az teraz ked mi meska zajtra idem ku gynekologicke a uvidim
Tak, za tento týždeň to je asi rekord (tuším 3x)