asi budem za blbú ale niekde som čítala že dievča nemusí mať ešte ani krámy a môže sa stať. v niektorých kmeňoch pre zachovanie svojho rodu vydávajú svoje hoci aj 7-8 ročné dcéry za 30ročných chlapov . síce je to uhnuté ale tak som to čítala
@kristinqa v tvojom veku by si už mala dávno vedeť, že pokial dievča nemá menštruláciu, tak je nereálne, že by mohla otehotnieť (P.S. ak sa teda orientujem podľa veku, ktorý máš uvedený v profile)
Áno, môže. Nie tak dávno bol jeden prípad, kedy 9 ročné dievčatko otehotnelo po znásilnení, ale muselo ísť na potrat, pretože plod by neprežil s 99,9% pravdepodobnosťou a dievčatko tiež nie.
A pokiaľ to nie je ffake, tak naozaj už neviem, čo si mám myslieť...
podla mna to musi byt fake, lebo neverim ze by bol niekto tak j.bnuty aby zasuval v deviatich a nebol pritom cigan....ak to fake nie je tak by som to decko tak zmlatila ze by sa uz v zivote nepostavilo a nemalo chut sulozit najblizsich desat rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
*grú* *grú*
ale v prípade fejkov nie je možná ani reálna existencia, nieto ešte pohlavný styk a tehotenstvo.
pekný deň.
očuvaj ty gru, gru........nerobí tetrov náhodou grou, grou?
filip
*grú* *grú*
no dobré gru, gru .............filip
toť všio
astronaut facepalm veľký jak slonia piča dnes už niekoľkýkrát dávam...
má krámy? áno- tak potom môže byť tehotná, pokiaľ sa dotyčný do nej urobil
nie- tak potom nie, nemôže byť tehotná
a prosím, povedz mi, že si fejk
a aj ak ju nemá, môže, lebo mohla byť v prvom cykle vo fáze ovulácie, no to je veľmi veľmi malá pravdepodobnosť
ale dala by som jej facku
A pokiaľ to nie je ffake, tak naozaj už neviem, čo si mám myslieť...