zalezi na tom ci si ochotna schudnut a vzdat sa toho tunela v uchu lebo vacsina modeliek su skoro az anorekticky. Ale tam pozeraju skor na telo v agenture, a take fotky tam nemas, takze tazko sa da posudit len podla tvare a ked tam mas nohavice a kabat.
ou, Ďakujem.. je to dobrá agentúra, je v nej aj jedna kamarátka a prijali ju a momentálne fotí v pekingu všetko jej zaplatili a bude tam ešte týždeň
A tá diera v uchu, áno je ťažké sa toho vzdať, ale urobím to preto, už som to mala pár krát stiahnuté, a ak sa modeling nepodarí tak si ju roztiahnem znova, už to pôjde rýchlo
@4 si predstav , ze niektori hladaju aj extravagantne modelky napr s dierou v uchu ... za to, ze ty si taku modelku este nevidel neznamena, ze taka nieje..
asi tak...mas 14...tak sa laskavo vyser na cely modeling a dokonci si aspon strednu...stejnak sa ti postava moze / nemusi casom zmenit... radsej byt rozkotena a inteligentna ako chuda modelka, ktora sa nevie podpisat a jedine co vie je otrcit susku aby si mala za co kupit jest... vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A tá diera v uchu, áno je ťažké sa toho vzdať, ale urobím to preto, už som to mala pár krát stiahnuté, a ak sa modeling nepodarí tak si ju roztiahnem znova, už to pôjde rýchlo
@4 si predstav , ze niektori hladaju aj extravagantne modelky napr s dierou v uchu ... za to, ze ty si taku modelku este nevidel neznamena, ze taka nieje..
vela stastia v zivote..
ja byt tvoj otec tak najprv by som chcel aby si dostudovala..
Len ty musíš vedieť, či by si také niečo dajme tomu chcela robiť alebo nie. Každopádne nič nie je nemožné. Good luck!