firmy typu amway , avon , oriflame . Predavas ich vyrobky , dostavas zato urcite bodove hodnotenie , ktore potom po istom case mozes premenit na peniaze.
No,moja mamina robi MLM,ale to nie su len oriflame atd.,ale aj one obchody,na ktorych sa da perfektne nabalit...Aj Bill Gates povedal,ze keby prisiel o vsetky prachy,co ma,tak by zacal MLM...Hlavne ide o to,aky produkt sa ponuka.Ak je to produkt zaujimany,jedinecny a za skvelu cenu + vybornu kvalitu,tak 100% chod do toho.Ale si nepredstavuj,ze 1.mesiac na tom zarobis 100000 Sk...najskor sa maka a po 1-3 rokoch si uzivas taaaaazke prachy-a to uz fakt vysoke sumy to je moj nazor...A preco sa pytas?Chces vyskusat?Smiem vediet o aky MLM ide?
Ja si pomocou MLM privyrábam na živobytie, a celkom to ide. Zatiaľ nemám nejak extra čas, aby som sa tomu naplno venovala, ale aj to časom príde. Na to, aby si na tom poriadne zarobil, potrebuješ najskôr aspoň také 4 mesiace naplno makať, a potom to už ide samé.
Tento systém sa mi celkom páči, a aj tie veci, s ktorými robím, sú skvelé a veľmi kvalitné, tak nevidím žiadne mínusy.
Moja mama robi Oriflame, a doost dobre to vynasa... No o nieco viac ako 40 000 za 3 tyzdne zaraba. Ale to uz robi niekolko rokov a venuje tomu fakt ze 20 hodin denne a stale telefonuje a vybavuje a tak.A o mesiac ide na firemnu dovolenku do Stockholmu. Na druhej strane jej sponzorka to robi desiaty rok, patri k najlepim na Slovensku, nerobi uz nic, lebo robia za nu tie co su pod nou, a stale dostava pozvanky na dovolenky zadara na Filipiny, Seychely , minule niekde v Afrike bola a vsetko zadara. No ale je za tym riadna drina a kopec roboty.
Ja sa MLM tiez trosku venujem, a prave som to zacal robit aj prakticky. System MLM je naozaj skvely, len sa netreba dat na zaciatku znechutit negativnymi nazormi, ktorych je habadej. Skor ako sa pustit do kritiky, je lepsie sa dobre informovat. Vela stastia v obchodovani...
Caute. Hovorite tu o MLM. Vidim, ze vsetci mate k tomu celkom kladny vztah. Ja robim v MLM. Je to firma, ktora sa zaobera predajom parfemov,ktore su autenticke so znackovymi. ako napr Beckham, mexx, dior, chanel, boss, armani.... je to fantasticka firma, ktora fakt je stedra k tym, ktori sa snazia. Napr. teraz rozdava auta. Jedna sa o firmu FMgroup.Po registracii to funguje podobne ako avon, alebo oriflame az s tym rozdielom, ze v tejto firme, mate ovela vacsiu proviziu. napr. v avone koncite na 30% a tu na nich zacinate a plus mate az 21% z ludi pod sebou o ktorych sa starate. Fakt super biznis... Mozno si vravite, ale vsak znackove parfemy su drahe a kto si ich o domna kupi? zahod tuto starost za hlavu. Nase parfemy stoja 380 sk. cize dovalit si ho moze kazdy a preto sa to lahko predava a ludia vzdy zboznovali a aj budu zboznovat parfemy. Ak mas zaujem o takuto pracu, tak do firmy viem dostat vsetkych ludi, ktory splnia nasledovne kriteria, ktore vyplyvaju zo zmluvy.Cize musis mat minimalne 18 rokov. Byt aspon trosku sikovny. Za rok totiz treba objednat tovar len za 2000sk a to je strasne malo... a to najdolezitejsie, je nadobudnut "starter". ten obsahuje 100 testerov ponukanych parfemov a stvoji 1100 sk. tato investicia sa ti vrati po 10 predanych parfemoch. ja som to mal spat za hodinu. cize ak si sikovny(a) a mal(a) by si zaujem robit takuto pracu, tak sa mi kedykolvek ozvi a ja ti hned odpisem ako to bude mozne. cize moja e-mail adresa je branko882005@atlas.sk , alebo ma najdes aj na pokeci pod nickom branulooo.
Kvet: gates by urcite MLM nerobil, bo keby nema prachy tak uz davno sedi v base za tie vsetky jeho zlodejske praktiky co za svojeho zivota spachal, nehovoriac o tom ze koli nemu skrachovala jedna softwarova firma a podobne..
Ahojte, hovoríte tu o parfumoch aj za 380,- Sk. Ja som si dnes objednala u jedného "z vás" testery, avšak rada by som si za túto cenu kúpila Chanel Nr. 19. Tak keď tomuto predaju venujete veľa času, snáď sa mi niekto ozve. Nechcem spolupracovať s MLM a ani nič predávať, len si chcem kúpiť tester a ak budem spokojná tak aj toaletnú vodu za túto alternatívu originalného parfúmu. Ďakujem.
Pri vybere mlm spolocnosti treba byt velmi obozretny. Najlepsie je vstupit do takeho mlm, ktory je na trhu uz zopar rokov, ma medzinarodny sponzoring, kvalitne produkty kazdodennej spotreby a co je najzaumavejsie s monopolom na trhu. Prikladom takejto spolocnosti je » www.ganoderma.sk Slovensky trh je otvoreny len dva tyzdne. Ked v mlm tak na zaciatku. Vlado
Mlm systém bol nominovaný na Nobelovu cenu. Kritizujú ho hlavne tí ktorí ho vyskúšali a neboli v ňom úspešní. Jedná sa predsa o určitú formu podnikania a ako v každom podnikaní nemôže byť predsa úspešný každý. Firmy obchodujú v mlm hlavne preto aby mali lacnejšie produkty, nemusia platiť reklamu, dovážať produkty do veľkoobchodov kde si na ne nahodia maržu, z veľkoobchodu idú produkty do maloobchodu ktorý má tiež rôzne náklady na prevádzku ako veľkoobchod to sú napríklad zamestnanci, energie, priestory a veľa iných a samozrejme niečo chcú na tom aj zarobiť. Preto sú produkty predávané cez systém mlm lacnejšie a konkurencie schopnejšie. Každá firma podnikajúca v mlm by mala spĺňať hlavne tri zásady:
1. mala by mať výborný školiaci systém
2. mala by mať výborný výrobok ktorý na trhu ešte nie je a s ktorým budú ľudia spokojní a budú si ho kupovať pravidelne
3. vstupné poplatky nie sú vysoké, pretože systém by bol postavený hlavne na získavaní nových spolupracovníkov.
Firma Pharmanex sa zaoberá doplnkovou výživou na základe antioxidantov t. j. látok chrániacich organizmus pred voľnými radikálmi ktoré poškodzujú ľudský organizmus.
Účinky týchto doplnkov výživy dokáže firma Pharmanex zmerať pretože vlastní jedinečný prístroj na meranie imunity a technológiu ktorá je základom tohto prístroja má firma patentovanú, čiže v oblasti wellnes nemá konkurenciu.
Firma Nuskin sa zaoberá kozmetikou ktorá obsahuje až 70 % účinných látok (ostatné kozmetiky obsahujú priemerne 10-15%, najlepšie z ostatných 45%). Nu skin tiež vlastní prístroj ktorý dokáže analyzovať kvalitu pleti a jemu podobný nemá nikto na svete pretože je tiež patentovaný.
Tieto dve firmy Nuskin a Pharmanex spĺňajú všetky tri hlavné zásady. Ak sa chcete dozvedieť viac môžete ma kontaktovať e-mailom a rád Vám poskytnem informácie o produktoch alebo o spolupráci. Mlm systém týchto dvoch firiem funguje už 25 rokov a je jeden z najlepšie prepracovaných a s ktorým môžete od základov zmeniť Vašu finančnú situáciu.
Tieto dve firmy dostali mnoho ocenení a ak chcete zmeniť svoj život a začať mlm tak sú na to ako stvorené.
Odporúčam navštíviť internetové stránky.
Ak chcete začať spoluprácu alebo získať bližšie informácie - ivan365@azet.sk
ja robim v jednej mlm, kde slubuju, ze ked vydrzim, za rok budem zarabat 100000 mesacne. neni to pravda! moj sponzor tam robi 5mesiace, nechal 50tisicovy plat a naplno sa venuke mlm, tyzdenne ma okolo 40tisic.on je len male kurca, oproti tym, maniakom, ktory zacaly z nicoho a na tyzden maju cca 20 000dolarov. naozaj to funguje, len metreba sa dat odradit. vyrobok, ktory ponukame je bomba, preto to tak rychko ide hore. info maarko007@inmail.sk
Najlepší je FM group! Ponúkame až 141 druhov parfumov s esenciou až 20%, máme vysoké provízie, zľavu až 50% na všetky vonavé výrobky a doručenie parfému do 24hodín kuriérom. Odporúčam vám si preštudovať našu stránku www.vonave.sk
Viete co je na tejto teme zaujimave?
Ze vsetci ti, co tu ospevuju MLM, aky je to uzasny biznis, na zaver svojho prispevku nalepia email alebo webstranku, aby si mohli nahanat dalsie ovecky...
(teda pardon, dat tu skvelu sancu zarobit aj ostatnym )
MLM marketing je dobry biznis, minule som vstupil do jednej spolocnosti SAY International, ktora sa zaobera odporucanim parfemov (nemylit si z FM, tento system pracuje trochu inak a nemusite parfemy vobec predavat). Po par mesiacoch vam to hodi niekolko tisic, po roku min. 15.000sk/mesiac . Je to praca na zmluvu takze sa niet coho bat.
Inak axelsvk ma pravdu s tymi kontaktmi, ale nevidim na tom nic zle, je to vyhodne pre obe strany , nech si vravi kazdy co chce. Ak by niekto chcel blizssie info piste icq: 319726143 alebo skype: keny162 . Prijimeme kazdeho kto ma odhodlanie a zapal pre vec, je to seriozna firma, chceme serioznych klientov.
hovorit na nieco oblbovacka a nepoznat system je dost blbost.. poznam ludi, ktori na tom uz zarabaju a niesu to ziadne drobne
k tomu mojmu doble postu, neviem preco ale tento web nepodporuje referrer a to som nevedel , sry mods
ja som v mlm kratko. znami mi ukazal moznost ako sa da zarobit a nevahal som. oslovil ma aj vyrobok, ktory si myslim, za nejaky cas bude pouziat vacsina motoristov. vo svete je to 3roky, ja som sa o tom dozvedel len nedavno. nikto z mojich znamich o tom nepocul a niektory to uz skusaju, su spokojny. takze je tu vyrobok, ktory funguje, mlm, v ktorom su pekne provizie, ludia bez vahania pomozu a najlepsie na tom je, ze si teraz zasejem, postaram sa o policko a za nejaku dobu si budem uzivat urodu a nerobit nic.
vzdy som chcel nerobit a zarobit, prisla taka moznost a nepustim ju z ruky!
marekpastor@inmail.sk
pershing363, inak HDVradu 363 sa volaju ESA, ked uz pershing tak 163.
mozno si pochopil co robim, je to pekna robota, ale len pokim mi to dovoli zdrsvotny stav. preto som siel do mlm. tym prispevkom som to trosku prehnal, sorry. ale fakt, vydim v tom buducnost.
"Nemylit si z FM, tento system pracuje trochu inak a nemusite parfemy vobec predavat"
A ako to teda funguje? Musis si najprv zohnat dalsieho clena do siete a az ked si ten nieco objedna, tak tebe za neho dojde provizia. Cize nepredavas vobec nic, len sa doprosujes inym ludom, aby si prostrednictvom teba nieco objednali...
-------------
A tie rozpravky o malych kurcatach, co zarabaju 50 tisic, si nechajte pre moje vnucata, tie vam to mozno uveria.
A dalsie rozpravky o tom, ze nic nerobim a zarobim... To uz nejde ani len okomentovat, to je proste taky blabol ze az.
@39
to ako to funguje som uz pisal v teme SAY Int., pozri si tie videa..
A ono vies mlm je o zhanani dalsich ludi, tak to proste je, neviem co chces pocut, ale akoze mne moze byt jedno, ze ide o nejake parfemy, tie mi mozu byt ukradnute ked mi ten byznis bude vynasat...
Vacsina ludi co o mlm poculi alebo v nejakej mlm sieti robili iba nadavaju a maju na to dovod! Je to dane historiou.. nevravim, ze mlm marketing je nieco super a nevravim, ze podte do toho za mesiac zarabat 100k.. Mal som moznost vidiet niekolko ponuk na mlm a SAY Int. s toho vyslo najlepsie, proste ten system a ti ludia v nom to sa neda porovnavat, navyse platite vstupny minimalny poplatok (50sk- to je poplatok za prospekty, ktori vam pride spolu s parfemom).
Ono ja sa ludom fakt necudujem, ze do mlm ist nechcu, ja to uplne chapem, boli tu spolocnosti, kde pri vstupe ste museli platit nehorazne poplatky pohybujuce sa radovo v tisicoch korun a to bola pyramida! Dalej su tu firmy, ktore ponukaju produkt za prehnanu cenu a mozno aj nizku kvalitu.. No a potom su tu firmy mlm, ktore ponukaju kvalitny produkt na ktorom usetrite (je lacnejsi). - SAY International
Ono vela ludi asi vyhodilo vela penazi do mlm a vrazene peniaze sa im nevratili, vratili len ciastocne alebo vratili po velkej drine. Taky ludia o mlm nechcu ani pocut, ja to chapem, internet je taky aky je.. lenze su tu aj ludia, ktori iba poculi o mlm a chodia po diskusiach a bez akychkolvek znalosti rozpravaju, ze je to iba nahananie dalsich oveciek, podpod a neviem co este.
axelsvk schvalne si pozri temu SAY Int., pozri si tie videa a povedz mi, preco to je podvod! ake to ma nevyhody! ale daj mi nieco hmatatelne!
Skoda, ze ludia maju o mlm takyto nazor, potom to dalsim serioznym spolocnostiam ubera na reputacii
Takze pridam nieco aj ja-necital som to uplne cele ale vidim ze vela ludi ma o MLM velmi skreslene informacie.....kvalitny MLM funguje, a velmi dobre...treba si ale samozrejme vybrat ten kvalitny...su urcite signaly podla ktorych sa to da...je to ale podnikanie len pre ctiziadostivych,vytrvalych,a pracovitych ludi...ked niekto povie ze mlm je fajn,najskor sa narobis a potom uz len beries peniaze a nemusis robit tak takyto clovek nema o poriadnom MLM ani sajnu...uvedomte si ze nikto Vam zadarmo nic neda...dobry MLM je tvrda praca ale velmi dobre ohodnotena...nie je to ziadne vyvalovanie sa na gauci a peniaze idu....je to praca pre ludi ktori vedia co chcu,ktori chcu zmenit svoj zivot,a vidia v MLM svoju prilezitost....viem o com pisem,pracujem s DOBROU MLM firmou uz 6-rokov...ak ma niekto zaujem o blizsie info velmi rad poskytnem,ale upozornujem ze sa jedna o tvrdu pracu...ale zmeni Vam zivot...miro55@pobox.sk
Pracujete v systéme MLM alebo referenčného marketingu? Hľadáte nových spolupracovníkov pre vašu obchodnú sieť? Pripojte sa do najväčšieho registra ľudí zaoberajúcich sa sieťovým marketingom. Šance práve pre
Váš byznys.Napište si o bližšie info.networld@email.cz
Nechcem vypisovať dlhé články a pridávať sa do komentárov o MLM, lebo názory sú rôzne určite je viac ludí ktorí sa v MLM sklamali ako tých, ktorým sa darí a tvrdo makali. Teraz je tu nova sieť MLM a mne sa to páči. Dáva to príležitosť všetkým, ak máte záujem, bližšie o produkte pošlem.
Zdravim tu vsetkych zanietencov Network marketingu. na to aby ste dosiahli uspech stabilitu a pevne podnikatelske dlhodobe pozadie, tak MLM spolocnost s ktorou spolupracujete by mala splnat 5 zakladnych bodov podnikania:
Presne ako bolo povedané,týchto 5 pravidiel musi obsahovať firma,a potom dalšie hlavne pravidlo v MLM musí byť N-N-N nikdy nikomu neklam,lebo sa to obrati proti tebe 3xkrat nasobne,a slabši jedinci to zväčša nevydržia.A preto potom nadavaju že to nefunguje.
Ahojte všetci. Patríme medzi tých, ktorí majú kladný vzťah k MLM. MLM je naozaj veľmi dobrý biznis, treba si len vedieť vybrať tú správnu firmu na spoluprácu. Iste - má aj veľa odporcov, niektorí v ňom neuspeli a zanevreli na všetky firmy MLM, iným vadí samotný tvar "pyramídy". Zamestnanie je však tiež pyramída a oveľa nespravodlivejšia! Koľko riaditeľov má taká firma ? Koľko námestníkov ?...A koľko je tých oveľa nižšie, ktorí nemajú vôbec šancu na postup /aj kariérny aj finančný/ ? Môžete sa v práci aj zodrať, robiť nadčasy a plat Vám nezvýšia...V súčasnej dobe môžete len tŕpnuť, aby Vás neprepustili, lebo nemáte iný zdroj príjmu. V dobrom a stabilnom MLM má šancu na postup každý. Treba sa len naučiť systému práce a mať výdrž, nevzdať sa pri prvom neúspechu. Pritom MLM sa dá robiť aj popri zamestnaní. Ja som bola kedysi tiež zamestnancom, mám vysokoškolské vzdelanie, v práci som dala výpoveď a živím sa len MLM. Mala som šťastie, našla som si stabilnú firmu s veľmi dobre nastaveným odmeňovacím systémom, je z oblasti, ktorá je svetovým trendom a spĺňa všetkých 5 bodov podnikania, ktoré spomínal agelocrevolution. Tých monopolov máme dokonca k dispozícii viac... Veľmi mi vyhovuje to, že si sama určujem kedy robím, koľko robím, nikto ma "nediriguje", naopak - človek, ktorý ma do MLM získal mi pomáha, učí ma a môžem sa na neho spoľahnúť. Je aj v jeho záujme, aby som uspela. Aj o tom je MLM. Ak patríte medzi tých, ktorí hľadajú vhodné MLM, ktoré ich môže uživiť - kľudne mi napíšte na praca.wellness1@gmail.com, rada zodpoviem prípadné otázky.
mam zaujímavú ponuku je to princíp predaja win win až 10 krát väčšia šanca na úspech ako pri klasickom MLM systéme obchod funguje ešte len mesiac takže ti nemusím hovoriť že je to super posielam aj moje tel cislo 0907111220
Takze, ja robim v novej CESKEJ firme, ktora je na trhu rok, na slovenskom trhu asi 4 mesiace...
NAJLEPSIE JE ZAMAKAT A BYT NA ZACIATKU !!! Preco Oriflame a avon lady ci manazerky zarabaju a behaju po dovolenkach ? lebo boli na ZACIATKJU, zamakali a teraz uz nemusia
Takze ide o firmu Kuhn Company(Dr. Egrt).... Je to internetovy predaj / katalogovy predaj vyzivovych doplnkov.. Viete co si pod tym predstavit??? www.dregrt.sk, a Vstup pre pozvanych - (vlozte cislo-voucher) : 52221070....... Sortiment nie je este rozsireny, ale kolko vyrobkov mal avon ci oriflame po roku posobenia?? no.. asi ste si samy odpovedali
Su tu perfektne provizie! ziadnych 15-30%, moznost ziskat Audi A4 a dalsie rozne veci...
Môj názor na MLM je tiež kladný, a len potvrdím názory väčšiny z vás. Každá MLM spoločnosť musí spĺňať tých spomínaných 5 bodov. MLM je ozaj vďačne využitý váš čas.
Väčšina z vás tu píše v akej skvelej MLM spoločnosti pracujú ale napíšu iba e-mail nie názov spoločnosti. To mi príde čudné, ja sa nehanbím zato že pracujem v FM Group.
Napíšem aj ja svoju radu pre vás ďalších: V MLM ak chcete uspieť musíte veriť tomu čo predávate. Musíte byť presvedčený že to čo prezentujete funguje. Inak to proste nefunguje.
Nenechajte sa odradiť ľuďmi vo vašej blízkosti. Málo kto vás na začiatku podporí poznám z vlastnej skúsenosti. Moji kamaráti tiež hovorili že to nefunguje že to je kok....ina ale ja som sa nevzdal používal som používam a aj naďalej budem používať parfum FM52 pretože sa mi páči. Do mesiaca za mnou prišli všetci ktorý mi povedali že to nefunguje či aby som im nejaký parfum objednal alebo aby som ich zaregistroval. Nebolo na tom nič ťažké keď ste vy presvedčený že to je dobré a veríte tomu po čase to pochopia aj ostatný presvedčia sa a rozhodnú to je základ MLM.
Dúfam že som aj mnohým spolupracovníkom rôznych MLM spoločností vnukol novú myšlienku a budú ju používať.
A vlastomarek môj názor na all4biznis je tiež kladný ale je to moc drahé podla môjho názoru budeš to mať naozaj ťažké poriadne si to premysli.
Dovidenia nabudúce nechám tu email aj ja nech nie som iný : vonajfm@gmail.com
Ahoj, vidim ze vetsinou tu mate kladny vztah k MLM a dobre zkusenosti...ale vetsina systemu MLM nabizi jen omezene zbozi...nejcasteji to jsou parfemy, nebo nejak soplnky stravy atd....urcite to neni spatne...ale co takhle neco univerzalnejsiho? co treba dat lidem moznost aby nakupovali se slevama i to co musi nakupovat kazdy den a to co stejne kupuji i bez tech slev? kazdy z nas kupuje jidlo, boty obleceni, kosmetiku a hygienu, plati elelktrinu a plyn, vetsina z nas kupuje benzin, jezdi na dovolene, kupuej elektroniku....kazdy z nas obcas potrebuj koupit napr novou pracku, mikrovlnku nebo televizi nebo udela jiny "jednorazovy" nakup.....ano svechno tohle, prakticky kterykoliv vyrobek muzete koupit daleko vyhodneji....kldine i nove auto nebo dum ...neni spatne nabizet jen parfemy, plno lidi si tak dokaze privydelat dost penez, ale proc se omezovat? proc nabizetn jen parfemy? proc nekupovat vyhodneji i vsechny ostatni veci ktere stejen k zivotu potrebujeme? tady nenabizite ten ci onen produkt, ale jen jendu malou slevovou karticku, ktera plati u mnoho tisicoveck obchodu nejen na slovensku ale i po celem svete....je to skvela prilezitost pro kazdeho kdo che zacit s nejakym MLM, ale zrovna tak dobra prilezitost pro ty ktery uz v MLM delaji a maji vytvorene sve "site"....o to rychleji se dostavi prvni opravdu znatelne uspechy pro vice info me kontaktujte rovnou na email: JanJanas@seznam.cz nebo icq 210-669-862, po domluve se muzeme sejit i osobne jinak prjeu vsem hezky zbytek vecera, Honza
Narazil som na zaujímavé MLM ktoré sa venuje záchrane dažďových pralesov. Jeho prezident bol dokonca pozvaný na parlamentnú akciu do Domu Lordov v Anglicku. Na blogu je početná slovenská komunita - carboncentralnetwork.ning.com
Áno je to pravda, ide o ekologický projekt, ktorý sme s kolegom priniesli na Slovensko a som rád, že si ho už objavil..Ide o záchranu dažďových pralesov, boj proti odlesňovaniu, globálne otepľovanie, zmeny klímy a zlepšenie atmosféry..Sme na úplnom začiatku, celý tento projekt len začína, má skvelú budúcnosť, neuveriteľný MLM systém, ale okrem dobrého zárobku tiež pekné poslanie-záchranu tejto planéty.. Pridajte sa k nám, buď na už spomínanom blogu: carboncentralnetwork.ning.com alebo pre viac informácií mi napíšte na kraus@pkconsult.sk
D Ô L E Ž I T É !!! Ak Vás zaujíma network marketing, sieťový marketing alebo jednoducho MLM marketing a každý, kto má zájem uspieť v tomto odvetví, čiže v práci z domu, v práci cez internet, to znamená v dnešnom podnikaní, pretože aj práca z domu a cez internet je určitý druh podnikania, si musí tieto informácie určite prečítať ...
Je zarážajúce, ak sa v dnešnej dobe, dobe internetu ľuďom hovorí, že nemusia nič vedieť o podnikaní a o reklame, že si stačí vytvoriť zoznam ľudí a mať nadšenie ! To v dnešnej dobe už dávno neplatí !!! A preto je tak veľa ľudí neúspešných aj napriek tomu, že robia všetko podľa doporučení svojich sponzorov, pretože ich nikto na to neupozornil a nepovedal im pravdu.
Práca z domu, a nemyslím tým lepenie obálok alebo navliekanie gorálok, je dnes v dobe internetovej, pre 90 % ľudí n e ú s p e š n á , čo je všeobecne známe. ALE PREČO ? Pretože sponzori učia svojich nových záujemcov starú , na dnešnú internetovú dobu, neúčinnú taktiku : vytvorte si na začiatok zoznam minimálne 50 - 100 ľudí, týchto ľudí kontaktujte , ponúkajte im naše „skvelé produkty“ a „nové príležitosti“ a čakajte, kto sa chytí ... a každý z Vás to môže robiť, pretože na toto nepotrebuje žiadne marketingové skúsenosti .... a Vy to všetko robíte a stále nezarábate. Tak práve toto už dnes vôbec neplatí !
Nie je to Vaša chyba. Časy sa radikálne zmenili !
Nemôžete sa spoliehať iba na to, že denne pošlete niekoľko inzerátov, vizitiek, katalógov alebo prezentácií a budete čakať na „zázrak“, lebo niekomu nad Vami sa to podarilo .... a môj sponzor predsa hovoril, že ak budem robiť všetko podľa pokynov, budem úspešný! Takto to dnes nefunguje a ja to mám na vlastnej koži odskúšané.
A tak po pár týždňoch možno mesiacoch nadšenie klesá takmer na nulu .... a Vy si poviete, že ste opäť niekomu naleteli, pretože to n e f u n g u j e !
Pokiaľ patríte medzi tých nadšencov, ktorí chcú zarábať alebo doasiahnúť finančnú slobodu cez prácu z domu, prácou cez internet, musíte pochopiť ako funguje budovanie sieťového marketingu v dnešnej digitálnej dobe a potrebujete čerstvé informácie, ako uspieť, tak ste na správnom mieste !!! Doporučejm každému z Vás, ktorí nemáte skúsenosti s budovaním sieťového marketingu, ale aj tým, ktorí už sú zapojení v iných systémoch a sú nespokojní, zapojiť sa do školiaceho systému na » amputa.jakuspetvmlm.com , kde získate úžasné informácie, videá a návody, ktoré Vám ukážu, ako môžete uspieť a byť úspešní v ktoromkoľvek podnikaní cez internet !
A tí z Vás, ktorí už túto cestu budovania sieťového marketingu poznáte, a chcete vyskúšať podľa mňa perspektívny druh zárobku cez internet, tak neváhajte a preštudujte si stránku: amputa.work112.eu alebo mi napíšte na :amputa@zoznam.sk .
Veľa ľudí spája MLM s pyramídovou hrou. Ale to sú hlavne tí, ktorí majú buď nejakú zlú skúsenosť alebo sa boja do toho pustiť.
V prvom rade si treba uvedomiť, že je to najdemokratickejší spôsob ako zarobiť peniaze. Jednoducho povedané koľko robíte toľko zarobíte.
Ja som hľadal asi 2 roky nejaké MLM podnikanie, s ktorým budem mať dostatok voľného času, ktorý potom môžem stráviť so svojími najbližšími. Hľadal som fakt silnú spoločnosť, ktorá ale nepredáva kozmetiku, pretože takých je tu dostatok. Chcel som niečo nové, čo tu ešte nebolo a o čo budú mať ľudia záujem. Niečo, čo im pomôže aj ušetriť. A našiel som !!!
Možno ju už niektorí z Vás v tomto období poznajú. Ide o americkú spoločnosť Forever Freedom International. Predáva revolučné produkty, ktoré sú zamerané na ochranu životného prostredia. Ide o produkty, s ktorými človek ušetrí nemalé finančné prostriedky na PHM. Áno, dá sa ušetriť až 14%. Cena PHM ide neustále nahor a je dosť frustrujúce, ak má ísť niekto natankovať na benzínovú pumpu. A nie lenže ušetrí ale sa aj aktívne zúčastňuje na ochrane životného prostredia, pretože znižujú emisie až o viac ako 80%. Ďalej ponúkajú produkty, s ktorými si umyjete auto bez použitia vody !!!
Ak sa chcete stať nezavislým distribútorom a dosiahnuť príjmy o akých sa Vám ani nesnívalo kontaktujte ma na predajFFi@gmail.com
úplne nový MLM, wow, dnes začal v Prešove, zajtra bude aj v Banskej Bystrici a pozajtra na krajskom súde v BA... Pred výberom MLM spoločnosti si treba prečítať Robert Kiyosaki - Škola Biznisu... moc silná knižka ...
p.s: nechápem, ako si môže niekto robiť nábor do MLM takýmto spôsobom... (maily, t. č., atď.)
Pijete kávu???? Poznáte niekoho, kto tak isto pije kávu???
A platia Vám za to, že pijete ich kávu???
MOje odpovede na všetky otázky: ÁNO!!!!!!
Je tu nová možnosť. Zdravá, liečivá káva. Káva obsahuje ganodermu lucidum(reishi), má vynikajúce účinky...predovšetkým odkysľuje organizmus, vytvára rovnováhu, vyrovnávy krvný tlak, dodáva nám vitalitu, pretože pomáha transportovať kyslík do buniek.
A kávu, čokoládu, latte, mochu a čaj pijeme všetci.
Okrem toho, že niečo robíme pre svoje zdravie, aj zarábame.
Je to úplne niečo nové na Slovensku. Pozrite si stránku: www.organogold.freyja.sk tu ´je celá prezentácia po slovensky, ale officiálna stránka je: www.organogold.com firma tu iba teraz sa rozbiehava, ale nebola ešte krajina, kam stúpila firma organogold, a nebola by úspešnou. 13. mesiac je na prvom mieste medzi top firmami v MLM..je to obrovským nárastom. Robíme pravidelné prezentácie...Ak sa chcete pridať, neváhajte.
Ja som doteraz veľmi MLM nerobila,..robím rôzne terapie, učím komunikačné zručnosti..atď,..ale to celé ma nadchlo..každý kto ochutná tú kávu...chce ju, a už inú ani nechce piť....
Ja verím, že aj Vy spoznáte svoju šancu, a urobíme obrovský krok dopredu!!!!
Cawte vsetci prave som narazil s par kamaratmy na perfektny mlm. Podla mna je to fakt jeden z najlahsich mlm. Tyka sa to jednej dobrej novinke na trhu co ma buducnost. Mozem povedat ze sa to tika mailu a je to fakt pecka naozaj odporucam a na slovensku to este skoro nikto nepozna taze sa oplati do toho ist. Prave nedavno ku nam presla dokonca 30 clenna skupina z inej mlm. Ak by ste mali zaujem a vto aj verim mozte ma kontaktovat na slimo1994@gmail.com a ja vam o tom poviem viac ovela viac.
Moja priatelka robi MLM asi 1,5r a zatial nezarobila ani cent,iba prerobila tusim 120€ co si musela na zaciatok kupit.Je to daka madarska firma Flavon a dake lekvare co liecia.ma to doteraz doma neotvorene.Moze to byt dobra vec,ale ta cena.Ludia nemaju na zakladne veci a nie 35€ mesacne na vyzivove lekvare.Mala doma stretka asi so 100 ludmi a kazdemu ked povedala ze si kupi za 120e lekvare a bude hladat dalsich co ich kupia...dovidenia nezajem.A MLM nie je praca,al druh podnikania a kazdy kdo ponuka MLm ako pracu,je somar.
Ahojte, pracujem v uplnej novej MLM co sa tyka videokomunikacie, co ostane na svete ked vsetko pominie? NO predsa internet a komunikacia medzi ludmi bude stale. Spolocnost ako jedina na svete Vam vyplaca provizie ihned na konta, do 3 min. z akehokolvek bankomatu si mozete peniaze ihned vyzdvihnut... Microsoft vychadza z toho ze v r. 2014 bude z celkovej internetovej prevadzky 75%. z tychto dovodov kupil skype za 8,5 mil. dolarov! kazdy den na svete sa posle 40 miliard mailov. a z toho necele ako 1% ludi malo sancu vidiet alebo zazit co je videomail. ak Vas to zaujalo koktaktujte ma: juro@trupikstar.sk.
Volám sa Ladislav Lackovič, zaoberám sa referenčným marketingom pre firmu OpenEconomy.eu.
Vďaka tejto jednoduchej práci, si mesačne zarábam 100 eúr . Tohto zárobku, som dosiahol už po štyroch týždňoch práce.
Pracujem maximálne 2 až 3 hodiny denne a využívam na to svoj počítač a internet.
Ak naozaj máte záujem zarábať rovnaké peniaze ako ja, vyhraďte si päť minút svojho času a dočítate tento, trochu obsiahly text, až do konca. Oplatí sa Vám to.
Táto pracovná ponuka je ideálnym privyrábaním vedľa Vášho zamestnania.
Jedná sa o seriózne referenčný marketing (referencie = odporúčaní) pre serióznych českú firmu samozrejme tiež za seriózne peniaze. Nie je to žiadny podvod typu finančná hra, ako sú lietadlá a pyramídy. Ja sám som venoval veľa času hľadania podobných príležitostí na webe a nič porovnateľného a skutočne fungujúceho som tam nenašiel. Nejedná sa pochopiteľne o rýchle zbohatnutie (zlatá cesta neexistuje), ale o sústavnú a cieľavedomú prácu, ktorú si postupne budujete svoju Finančná nezávislosť. Moje skúsenosti ukazujú, že pre seriózne prevádzkovanie tejto činnosti stačí venovať tomu 1-2 hodinky denne. Počas niekoľkých týždňov si vybudujete veľmi solídny základ Vašej finančnej nezávislosti. Pochopiteľne nič nebráni väčšiemu nasadeniu. Podľa toho vyzerajú potom aj výsledky.
Každý z nás sníva o lepšom živote. Chceme rýchlejšie autá, krajšie domy a exotickejšie dovolenky. Chceme, aby sme zarábali veľa peňazí rýchlo a jednoducho. Nechceme celý život tvrdo pracovať, aby sme nakoniec zistili, že sme starí, chorí a chudobní. Chceme si života užívať plnými dúškami. Veď na svete sme len raz ....
Kto sme?
Sme skupina ľudí, ktorí sa rozhodli pristúpiť k svojmu životu inak ako ostatní. Naším cieľom je žiť, nie živoriť. Naším cieľom je peniaze zarábať a utrácať na realizáciu svojich snov a nie drieť s vedomím beznádeje. Naším prostredím je sieťový marketing. Pristupujeme k nemu inak ako ostatní. My nechceme predávať prášky na pranie. My nechceme vnucovať svojim známym parfumy či zaručené prípravky na chudnutie. Rozhodli sme sa maximálne využívať internetu a jeho vymožeností, aby sme mohli zarábať jednoducho, rýchlo a len prostredníctvom inzercie na internete.
Predtým sme sa osobne nepoznali. Dnes tvoríme dynamickú a stále rastúcu skupinu ľudí, ktorí idú za svojím cieľom. A Vy môžete byť jej súčasťou. Môžete sa stať našimi priateľmi a spolupracovníkmi. Nenútime Vás k ničomu, ale je nás viac ako štrnásť tisíc. A to len za 48 mesiacov, čo sme projekt rozbehli. Rozhodnutie je len na Vás. My Vám len povieme, čo a ako treba robiť.
Naším cieľom je pomôcť každému, kto sa aktívne zapojí do práce, do pol roka dosiahnuť mesačného zárobku 700 eúr.
Čo budete robiť?
Je to veľmi jednoduché. Emailom dostanete postupne niekoľko príloh vo formáte MS Word. Tie budú obsahovať popisy jednotlivých krokov, ktoré budete postupne realizovať. Mimo to dostanete zoznam inzertných systémov v rôznych krajinách, texty vzorových inzerátov a ďalšie doplnkové informácie. Jediné, čo budete totiž robiť, je inzerovať na internete a odosielať záujemcom o informácie len jeden jediný dokument, ktorý bude obsahovať tieto údaje, jeden odkaz s návodom na registráciu a potom návod na to, ako si Emailom požiadať o informácie o ďalšom postupe. Ešte konkrétnejšie, budete pomocou internetovej inzercie, alebo aj inak - to je na Vás, odporúčať náš zárobkový modul OpenAurum. Metodické pokyny a návody ako postupovať dostanete k dispozícii úplne zadarmo.
Čo nebudete musieť robiť?
Ako už bolo uvedené, nebudete musieť nikomu nič predávať. Nebudete musieť nikomu vnucovať žiadne výrobky ani ďalšie služby. Všetko funguje automaticky na základe emailových požiadaviek zasielaných jednotlivými užívateľmi a ochote, zapojiť sa do nášho systému. A ak dodržíte nami navrhnuté postupy, nikto Vás nikdy nemôže obviniť zo SPAMU, nikto Vás nemôže obviniť za nevyžiadanú poštu! Budete môcť pracovať jednoducho, v pokoji av bezpečí svojho domova, bez rizík spojených s klasickým podnikaním. Jediné čo budete potrebovať je počítač, internet a pár hodín týždenne, ktoré venujete podávanie inzerátov a odpovediam na emaily od záujemcov.
Niečo o našom výrobnom nástroji.
Ako som už uvádzal, naša práca je z oblasti referenčného marketingu. Aby akýkoľvek marketing prinášal účastníkom benefity, musí mať k dispozícii lacný a hlavne užitočný produkt, ktorý bude zaručovať účastníkom pravidelné a zaujímavé finančné odmeny.
Náš produkt je však výnimočný v tom, že aj keď sa nebudete venovať aktívnemu doporučovania nášho produktu, budete rovnako zarábať peniaze, ktoré Vám žiadna tuzemská ani zahraničná banka neponúkne. (Medziročný finančný nárast nášho produktu je aj 30% a to je v tomto prípade len jedna časť Vašich zárobkov)
A ak sa rozhodnete našej ponuky využiť a odporučíte náš výrobný nástroj minimálne 2 ľuďom, budete za každé využité odporúčania odmenení ďalším zárobkom.
A ako je to s už avizovaným pravidelnými odmenami? Tak to je ďalší zárobok pre Vás!
Tu už musím napísať niečo viac o našom, úplne výnimočnom, produktu.
Naším zárobkovým produktom je sporenie za účelom nákupu investičného zlata. (O investičnom zlatu si podrobné informácie nájdete kedykoľvek trebárs na internete, najlepšie na www.openaurum.com, ale bohato Vám podajú informácie prezentácie dole v texte mojej ponuky).
V čom je náš produkt výnimočný?
Každý z nás, kto s nami zarába (a ide o naozaj zaujímavé peniaze) si otvorí u spoločnosti OpenEconomy svoj vlastný OpenAurum sporiaci účet, na ktorý mesačne sporia čiastku, ktorú si sám určí. Tu ale musím pripomenúť, že tieto peniaze stále zostávajú Vašimi peniazmi a kedykoľvek si ich môžete nechať poslať naspäť na Váš bankový účet.
Nie je nutné ukladať vysoké čiastky, zaujímavého zárobku dosiahnete sporením už od 100 Sk mesačne!
Za každú Vašej mesačnej úložky Vám spoločnosť OpenEconomy nakúpi zodpovedajúce množstvo investičného zlata = nakupujete teda skutočný produkt, ktorý si môžete nechať poslať domov (alebo si ich môžete nechať vo firemnom trezore), takže ide vlastne o výmenu peňazí za zlato. A tu máme Váš prvý zárobok - to je ono až 30% medziročný zhodnotenie finančnej hodnoty, Vašich vlastných peňazí. To je Váš prvý zárobok
Zaujímavého zárobku dosiahnete sporením už od 4 eúr mesačne!
My ale zarábame ešte viac peňazí!
Pretože si túto výnimočnú príležitosť nenechávame pre seba a odporúčame ju pomocou internetu ďalším záujemcom, dostávame za každé úspešné odporúčania veľmi slušnú odmenu. A teraz práve príde to najzaujímavejšie, dostávame totiž odmeny zo všetkých odporúčaní, teda iz odporúčaní, ktoré sme sami vlastnou aktivitou neurobili, ale zaslúžili sa o ne nami registrovaní nováčikovia. (Nikto, kto sa do nášho systému zapojí, nie je ani v najmenšom nijako poškodzovaný, všetci máme úplne rovnaké podmienky). A za takto získané odmeny sa Vám opäť nakúpi bonusové zlato do Vášho trezoru a opäť je tu ono až 30% medziročný zhodnotenie. Tu je Váš druhý, opäť zhodnocovanie zárobok!
My ale zarábame ešte ďalšie peniaze!
Ako som už napísal, každý z nás, kto týmto produktom zarába, svojím odporúčaním vytvára svoju skupinu doporučených ľudí, ktorí tiež sporí investičným zlatom. Táto skupina ľudí môže mať neobmedzený počet členov. A práve táto časť je úplne najzaujímavejšie, z každej mesačnej úložky jednotlivých členov ľudí, ktorí sú zaregistrovaní pod Vami, vďaka Vašim odporúčaním, alebo odporúčaním členov skupiny pod Vami, je Vám pripisovaná finančná odmena, za ktorú sa automaticky do Vášho trezoru nakúpi ďalšie investičné zlato a opäť je tu ono až 30% medziročný zhodnotenie. Tu je Váš tretí, opäť zhodnocovanie zárobok, tentoraz pravidelný a neustále narastajúci.
Vaše takto získané zlato môžete ponechať vo firemnom trezore, alebo jeho časť, si môžete nechať poslať domov, alebo si ho nechať previesť späť na peniaze, samozrejme so ziskom.
K správe, prehľadu všetkých operácií a pohyboch budete mať samozrejme k dispozícii svoj užívateľský účet ao pohyboch na Vašom užívateľskom účte budete informovaný automatickým emailovým systémom. Jedinou podmienkou zárobku s OpenAurum, je uzavretý sporiaci účet.
OpenAurum máme zmluvne a férovo ošetrené, nič nezatajujeme, o obsahu zmluvy sa každý môže presvedčiť ešte pred odsúhlasením.
Výhody OpenAurum, ktoré Vám nikde inde neponúknu:
ü Medziročný zhodnocovanie Vašich peňazí až 30%
ü Odmeny za každý nový otvorený sporiaci účet vo výške od 20%, 10%, 5%, 1% (podľa toho v akej úrovni pod Vami je otvorené)
ü Odmeny za každú mesačnú úložky sporenia jednotlivých členov Vašej sporiaci skupiny pod Vami.
ü Zhodnocovanie odmien získaných odporúčaním a sporenie prevodom do bonusového zlata
ü Kedykoľvek je možné sporenie prerušiť, nechať previesť na bankový účet buď časť peňazí, alebo celú čiastku za nasporené zlato aj so ziskom.
ü Kedykoľvek si nechať poslať nasporené zlaté zliatky na svoju adresu domov.
ü Neobmedzený počet členov sporiaci skupiny do šírky.
ü Každý, kto využije túto našej príležitosť a otvorí si sporiaci účet OpenAurum, dostane zdarma manuál pre efektívnu prácu.
ü Nie je nutné investovať vysoké sumy, máme k dispozícii program, v ktorom budete zarábať veľmi zaujímavé peniaze so svojim sporiacim programom už od 4 eúr mesačne!
ü Nikde neobchodujeme a ani nikde nepredávame a predsa zarábame veľmi zaujímavé peniaze
ü Pretože v celej EÚ je investičné zlato oslobodené od DPH, nemusíme platiť dane!
Funguje to?
Tu je niekoľko príkladov toho, koľko si zarobilo pár ľudí z nášho stredu "
A. s. - Študent 20 rokov
Študujem konzervatórium a ako každý študent som neustále vo finančnej tiesni. Preto som sa pred niekoľkými mesiacmi rozhodol, že si nájdem brigádu a nejaké peniaze si zarobím. Lenže v dnešnej dobe sa každá práca hľadá dosť ťažko. A ani ja som nedokázal nič normálneho nájsť. Potom som na internete našiel inzerát, ktorý mi síce prácu neponúkol, bolo tam ale uvedené, že hľadajú ľudí, ktorí chcú zarábať a neboja sa preto niečo urobiť. Na inzerát som odpovedal a prišiel mi prvý dokument, ktorý popisoval základné parametre budúcej spolupráce. Dokument som si prečítal, prezrel si prezentácie a spočiatku som nebol nejako nadšený. V prvej chvíli som toho dokonca chcel nechať a niekoľko týždňov som v tom nerobil vôbec nič. Až koncom v druhej polovici prázdnin po ďalšom márnom zháňaní nejakej brigády som sa k tomu vrátil a povedal som si, že to skúsim. A počas prvého mesiaca, čo som začal postupovať podľa návodu, som si zarobil celkom 100 eúr. A to len v slovenskej mene, ale aj v poľských zlotých a niečo dokonca aj v eurách.
Teraz už viem, že zarábať sa dá aj inak, než na brigáde a aj časovo mi to vezme tak 60 minút "práce" denne. Vrelo odporúčam každému, kto sa nebojí vyskúšať niečo nové!
M. B. - učiteľ 29 rokov
V programe som už 4 mesiace a počas tejto doby som si zarobil skoro 9 tisíc! A čo robím? Asi tak hodinku denne inzerujú, hovorím s ľuďmi na Skype a odpovedám na emaily. Nič nepredávam a nikoho k tomu nenútim! Verím, že už za niekoľko mesiacov môj príjem z tohto pôvodne "privyrobiť" bude väčší, než moje doterajšie mzda! Ak si aspoň trochu veríte, neváhajte, nemáte čo stratiť J
D. S. - SZČO 45 rokov
Projekt robím asi 9 mesiacov a takto prídem mesačne na 3 až 7 tisíc. Je to v dnešnej dobe znateľná pomoc v domácom rozpočte. Overil som si, že to funguje a teraz idem do toho naplno!
Čo bude ďalej?
Projekt sa prekladá do ďalších jazykov (angličtina, nemčina, španielčina, ruština, poľština ... atď) a všetci, ktorí sú do neho zapojení a prejavia o tieto preklady záujem, budú môcť jednoducho inzerovať iv zahraničí. Informačný emailový systém potom urobí zvyšok práce za Vás-povedie postupne záujemcov zo zahraničia rovnakým spôsobom, ako bude viesť teraz aj Vás.
Ak sa k nám chcete pripojiť, dodržte nasledujúci postup:
1.) Zoznámte sa pozorne s podmienkami spolupráce v zmluvnom dojednaní v prílohe tohto emailu ešte pred Vašou registráciou. Máme záujem podporovať len skutočné záujemcov o zárobok.
Po načítaní registračnej stránky vyplňte hviezdičkou označené kolónky, PSČ vyplňte bez medzierku a odošlite. Samotná registrácia je zadarmo ak ničomu Vás nezaväzuje.
Po zaregistrovaní mi napíšte pošlem Vám zadarmo, názorný návod pomocou ktorého si vytvoríte svoj sporiaci účet a typy ako pracovať, aby Vaše výsledky boli rýchlo naozaj veľmi zaujímavé. Ak tak neurobíte, pripravíte sa o dôležité informácie, bez ktorých Vám nemôžeme zabezpečiť podporu.
Vaším priamym sponzorom, ktorý Vám bude spolu so mnou pomáhať je pani Kolářová, zostaňte ale v kontakte aj so mnou.
Konečne je tu produkt, ktorý sa oplatí každému z nás, kto si so svojou, aj minimálne aktivitou, chce prísť k slušným peniazom.
Zárobkový modul OpenAurum = modul, v ktorom každý užívateľ zarába minimálne trikrát.
Naučíte sa, ako zarábať mesačne700 eúr a viac.
Čaká Vás zaujímavý kariérny rast.
Bezkonkurenčná podpora všetkým začínajúcim.
Nikde neobchodujú, ani nič nepredávate a rovnako zarábate.
Čaká na Vás expanzívny rast príjmov.
Činnosť je ošetrená platnou zmluvou, máte ak záujem, zmluvné dojednania Vám pošlem, všetko čo ponúkam je na základe férové a seriózne ponuky.
Nedarí sa Vám spustiť naše prezentácie? Pravdepodobne máte zastaralú verziu prehliadača prezentácií - PowerPointe. Stiahnite si vhodný PowerPoint na tomto odkaze - je to bezpečné:
Kliknite sem: 2007 & g [oz] = 2007 & g [up] = 1.0 a potom na červené tlačidlo stiahnuť a potom spustiť. Po nainštalovaní si prezentácie prehliadnete bez problémov.
Zdravím všetkých ktorý chcú začať z MLM systémom.Vačšina je tu kladných ohlasou čo ma teší, lebo tam vonku je všeobecne rozšírený názor že je to "vymývanie mozgou, pyramida atď" pozname že? Mnohý tu píšu o Oriflame, Avon, Lyoness, atď...ale treba si uvedomiť že taketo spoločnosti su už rozbehnute a nabalili sa tí na začiatku. Ja pracujem v jednom MLM už asi mesiac a zarobil som v čistom okolo 450€ a čim ďalej sa to bude len zvačšovať. Kuzlo je v tom že táto firma je na Slovensku (v Europe 1.rok) celkom nova a obsadzuju sa vrchne pozicie. Čo znamena že to ma veľky potencial a buducnosť a prikladam fakt že je 2 roky po sebe na 1.Mieste ako najlepšie MLM na svete...VIAC INFO keď mi napišete, vysvetlím a sami sa rozhodnete.
Ak trávite na internete aspoň 5 - 10 minút denne, prečo si to nezaplatiť? Dá sa to? Ja to robím! Reklamu dávam americkej spoločnosti, ktorá je 14 rokov v businesse a zarábam denne. Hľadám nových členov do tímu, ak máš pravda 5 - 10 minút na prezentáciu Každý sa ma pýta, ako to robíš, že stále cestuješ? Ak si zvedavý aj ty, opýtaj sa ma to...
ahojte,prave nedavno som zacala na Slovensku rozbiehat novy biznis ktory prinasa vela skusenosti a pravdaze aj penazi.trh je este tu u nas volny a mame velku sancu sa rychlo rozbehnut.ak ma niekto zaujem vstupit do mojho biznisu tak mi napiste klaudiakovacova777@gmail.com.
Blizsie informacie vam napisem v maili.neolutujete
To je super, vidiet aj pozitivne ohlasy na mlm. realita je vsak taka, ze vacsina ludi v nom nedokaze vyraznejsie uspiet. Najcastejsi dovod je odmietnutie, slabe obchodne zrucnosti, velky natlak na okolie a pod. Ked vsak prenesiete tento obchodny model na internet, zrazu sa zacnu vase sance na uspech vyrazne zvysovat.
Už je to tu samí spam. Každý len ponúka príležitosti a podobne. MLM (multi-level marketing), alebo aj tzv. network marketing (budovanie siete) je legálny predaj produktov, pri ktorom sa dá reálne zarobiť aj ak ste 30. tisíci zaregistrovaný v spoločnosti. Je to blbosť, kto vraví, že musíte byť na prvých pozíciach, aby ste uspeli... . Každý ponúka MLM v štýle "Pridajte sa do tej a tej spoločnosti, lebo je na trhu nová a hľadáme záujemcov, ktorý obsadia prvé pozície"... somarina. Na začiatok krátka štatistika… 90% firiem skrachuje do 5 rokov a 3-5% MLM podnikateľov je úspešných. Ostatný to buď skúsia v inom MLM, alebo to rovno vzdajú. Čísla sa ale menia zo sekundy na sekundu, takže v tom nemá nikdy nikto pravdu. Dá sa spraviť len odhad. Ja sa MLM Venujem už 5 rokov plus. Nie som nejako extrémne úspešný, ale zarábam od 600 do 800, niekedy aj 900 € mesačne, pasívnym príjmom. To znamená, že aj keď som von s priateľmi, kolegami, rodinou, alebo ak som na dovolenke tak proste zarábam. Nie je to v MLM spoločnosti ani v produktoch. Môžete si vybrať to najlepšie ponúkané MLM, tú najlepšiu firmu a ak by som bol ja v tej horšej ako Vy, uspel by som oveľa rýchlejšie. Prešiel som MLM Networker tréningom mlmnetworker.sk a naučil som sa zarábať aj bez toho, aby som predal nejaký MLM produkt, ktoré ponúka moja Firma pre ktorú pracujem, alebo niekoho zaregistroval do svojej siete pod seba. Človek sa musí vzdelávať stále..., prečítal som veľmi veľa kníh, hlavne od pána Kiyosakiho. Človek, ktorý je bohatý nemá doma obrovský televízor (možno aj ten), ale má knižnicu plnú akýchkoľvek kníh. Podľa mňa dokáže v MLM zarobiť ktokoľvek. Ja som niekoľko tisíci zaregistrovaný v poradí v MLM firme kde sa nachádzam a dokážem si zarobiť oveľa viac, ako človek, ktorý je v MLM zaregistrovaný ako 300. v poradí. Je to hlavne otázka času a vedomostí. S pozdravom Martin.
@MartinKalij odporúčam Vám, najprv prejsť tréningom » www.mlmnetworker.sk/... , je úplne zadarmo, zistite, čo to MLM vlastne je a ako sa dá uspieť. Následne sa pusťte do MLM podnikania s tými správnymi informáciami. (Áno robím tu tejto stránke reklamu, pretože mi táto stránka pomohla a dozvedel som sa o 100x lepšie informácie o MLM). Za túto reklamu som nedostal ani cent, takže ma tu hneď nesúďte... . Je to naozaj všetko o tom, aké máte informácie a ako ich dokážete v MLM využiť. Môj názor na záver: Aj ak si zaregistrovaný, ako posledný v spoločnosti, máš rovnakú šancu uspieť, ako tí na vrchole. To je z mojej strany všetko. S pozdravom Martin
Poznáte firmu Organo Gold? Firma funguje 5 rokov, v obratoch predbehla MLM spoločnosti ako sú amway, herbalife, oriflame, atď, prečo? Lebo majú kvalitný produkt a je to produkt, ktorý nikto nepotrebuje, ale všetci ho chcú a stále ho budú chcieť.
Na slovensku je táto firma len pár mesiacov, preto treba začať čo najskôr
Zdravim Vas vsetkych,
Hladam sikovnych ludi ktori by sa pripojili do rozbehnutia noveho network marketingu. Ide o americku firmu Agel enterprises ktora prisla s revolucnym produktom. Pridali sa k nam ludia s viac rocnymi skusenostami ako Randy Gage a Eric Worre.
Firma sa akurat rozbehla aj na Slovensku a Vy mate moznost stretnut sa s tymito ludmi osobne. Slovensko momentalne patri medzi TOP krajiny v strednej europe ktora rozbieha aj zahranicne krajiny Budte sucastou. Viac info na kariera.tran@gmail.com
Hľadám cieľavedomých ľudí do sieťového marketingu. Mojim zámerom je nájsť ktorí si chcú vybudovať finančnú slobodu a chcú byť pánom svojho času. Samozrejme všetko niečo stojí ani tu nepadajú pečené holuby, všetko je už vymyslené a stačí nasledovať určité kroky.
Iba v krátkosti spolupracujem s najrýchlejšie rastúcou spoločnosťou z USA, ktorá momentálne pôsobí už v 200 krajinách sveta.
Poskytnem vám informácie ktoré vám môžu pomôcť v oblasti financií a zdravia. Kontaktujte ma na podnikaj8@gmail.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
» www.mlm.jagun.net/omlm.html...
Tento systém sa mi celkom páči, a aj tie veci, s ktorými robím, sú skvelé a veľmi kvalitné, tak nevidím žiadne mínusy.
daj vedieť busines@zmail.sk
Inak k teme nic..
1. mala by mať výborný školiaci systém
2. mala by mať výborný výrobok ktorý na trhu ešte nie je a s ktorým budú ľudia spokojní a budú si ho kupovať pravidelne
3. vstupné poplatky nie sú vysoké, pretože systém by bol postavený hlavne na získavaní nových spolupracovníkov.
Firma Pharmanex sa zaoberá doplnkovou výživou na základe antioxidantov t. j. látok chrániacich organizmus pred voľnými radikálmi ktoré poškodzujú ľudský organizmus.
Účinky týchto doplnkov výživy dokáže firma Pharmanex zmerať pretože vlastní jedinečný prístroj na meranie imunity a technológiu ktorá je základom tohto prístroja má firma patentovanú, čiže v oblasti wellnes nemá konkurenciu.
Firma Nuskin sa zaoberá kozmetikou ktorá obsahuje až 70 % účinných látok (ostatné kozmetiky obsahujú priemerne 10-15%, najlepšie z ostatných 45%). Nu skin tiež vlastní prístroj ktorý dokáže analyzovať kvalitu pleti a jemu podobný nemá nikto na svete pretože je tiež patentovaný.
Tieto dve firmy Nuskin a Pharmanex spĺňajú všetky tri hlavné zásady. Ak sa chcete dozvedieť viac môžete ma kontaktovať e-mailom a rád Vám poskytnem informácie o produktoch alebo o spolupráci. Mlm systém týchto dvoch firiem funguje už 25 rokov a je jeden z najlepšie prepracovaných a s ktorým môžete od základov zmeniť Vašu finančnú situáciu.
Tieto dve firmy dostali mnoho ocenení a ak chcete zmeniť svoj život a začať mlm tak sú na to ako stvorené.
Odporúčam navštíviť internetové stránky.
Ak chcete začať spoluprácu alebo získať bližšie informácie - ivan365@azet.sk
Ze vsetci ti, co tu ospevuju MLM, aky je to uzasny biznis, na zaver svojho prispevku nalepia email alebo webstranku, aby si mohli nahanat dalsie ovecky...
(teda pardon, dat tu skvelu sancu zarobit aj ostatnym )
Inak axelsvk ma pravdu s tymi kontaktmi, ale nevidim na tom nic zle, je to vyhodne pre obe strany , nech si vravi kazdy co chce. Ak by niekto chcel blizssie info piste icq: 319726143 alebo skype: keny162 . Prijimeme kazdeho kto ma odhodlanie a zapal pre vec, je to seriozna firma, chceme serioznych klientov.
k tomu mojmu doble postu, neviem preco ale tento web nepodporuje referrer a to som nevedel , sry mods
vzdy som chcel nerobit a zarobit, prisla taka moznost a nepustim ju z ruky!
marekpastor@inmail.sk
mozno si pochopil co robim, je to pekna robota, ale len pokim mi to dovoli zdrsvotny stav. preto som siel do mlm. tym prispevkom som to trosku prehnal, sorry. ale fakt, vydim v tom buducnost.
A ako to teda funguje? Musis si najprv zohnat dalsieho clena do siete a az ked si ten nieco objedna, tak tebe za neho dojde provizia. Cize nepredavas vobec nic, len sa doprosujes inym ludom, aby si prostrednictvom teba nieco objednali...
-------------
A tie rozpravky o malych kurcatach, co zarabaju 50 tisic, si nechajte pre moje vnucata, tie vam to mozno uveria.
A dalsie rozpravky o tom, ze nic nerobim a zarobim... To uz nejde ani len okomentovat, to je proste taky blabol ze az.
to ako to funguje som uz pisal v teme SAY Int., pozri si tie videa..
A ono vies mlm je o zhanani dalsich ludi, tak to proste je, neviem co chces pocut, ale akoze mne moze byt jedno, ze ide o nejake parfemy, tie mi mozu byt ukradnute ked mi ten byznis bude vynasat...
Vacsina ludi co o mlm poculi alebo v nejakej mlm sieti robili iba nadavaju a maju na to dovod! Je to dane historiou.. nevravim, ze mlm marketing je nieco super a nevravim, ze podte do toho za mesiac zarabat 100k.. Mal som moznost vidiet niekolko ponuk na mlm a SAY Int. s toho vyslo najlepsie, proste ten system a ti ludia v nom to sa neda porovnavat, navyse platite vstupny minimalny poplatok (50sk- to je poplatok za prospekty, ktori vam pride spolu s parfemom).
Ono ja sa ludom fakt necudujem, ze do mlm ist nechcu, ja to uplne chapem, boli tu spolocnosti, kde pri vstupe ste museli platit nehorazne poplatky pohybujuce sa radovo v tisicoch korun a to bola pyramida! Dalej su tu firmy, ktore ponukaju produkt za prehnanu cenu a mozno aj nizku kvalitu.. No a potom su tu firmy mlm, ktore ponukaju kvalitny produkt na ktorom usetrite (je lacnejsi). - SAY International
Ono vela ludi asi vyhodilo vela penazi do mlm a vrazene peniaze sa im nevratili, vratili len ciastocne alebo vratili po velkej drine. Taky ludia o mlm nechcu ani pocut, ja to chapem, internet je taky aky je.. lenze su tu aj ludia, ktori iba poculi o mlm a chodia po diskusiach a bez akychkolvek znalosti rozpravaju, ze je to iba nahananie dalsich oveciek, podpod a neviem co este.
axelsvk schvalne si pozri temu SAY Int., pozri si tie videa a povedz mi, preco to je podvod! ake to ma nevyhody! ale daj mi nieco hmatatelne!
Skoda, ze ludia maju o mlm takyto nazor, potom to dalsim serioznym spolocnostiam ubera na reputacii
Alebo MLM nevynasa az tak dobre, ze musis robit aj realitaka?
Alebo je fotografovanie a rychle auta tak drahy konicek, ze chodis fotit aj svadby?
A nemyslim, ze som toho poprekrucal.
Váš byznys.Napište si o bližšie info.networld@email.cz
lukri11@azet.sk
Všetkým vela štastia.
1. Trend
2. Monopol
3. Produkt dennej spotreby
4. Spolahlive firemne pozadie
5. Efektivny obchodny model
Kolkym z vas splna vasa firma vsetkych 5 bodov?
mam pre vas novy mlm, velmi vynosny a velmi jednoduchy...
ked chcete viac informacii, tak mi napiste: bbea3003@yahoo.fr
mam zaujímavú ponuku je to princíp predaja win win až 10 krát väčšia šanca na úspech ako pri klasickom MLM systéme obchod funguje ešte len mesiac takže ti nemusím hovoriť že je to super posielam aj moje tel cislo 0907111220
NAJLEPSIE JE ZAMAKAT A BYT NA ZACIATKU !!! Preco Oriflame a avon lady ci manazerky zarabaju a behaju po dovolenkach ? lebo boli na ZACIATKJU, zamakali a teraz uz nemusia
Takze ide o firmu Kuhn Company(Dr. Egrt).... Je to internetovy predaj / katalogovy predaj vyzivovych doplnkov.. Viete co si pod tym predstavit??? www.dregrt.sk, a Vstup pre pozvanych - (vlozte cislo-voucher) : 52221070....... Sortiment nie je este rozsireny, ale kolko vyrobkov mal avon ci oriflame po roku posobenia?? no.. asi ste si samy odpovedali
Su tu perfektne provizie! ziadnych 15-30%, moznost ziskat Audi A4 a dalsie rozne veci...
Ak mate zaujem spolupracovat, ozvite sa mi
matarevak@centrum.sk
co si myslite o all4biznis ? ma to nadej ?
dakujem
Môj názor na MLM je tiež kladný, a len potvrdím názory väčšiny z vás. Každá MLM spoločnosť musí spĺňať tých spomínaných 5 bodov. MLM je ozaj vďačne využitý váš čas.
Väčšina z vás tu píše v akej skvelej MLM spoločnosti pracujú ale napíšu iba e-mail nie názov spoločnosti. To mi príde čudné, ja sa nehanbím zato že pracujem v FM Group.
Napíšem aj ja svoju radu pre vás ďalších: V MLM ak chcete uspieť musíte veriť tomu čo predávate. Musíte byť presvedčený že to čo prezentujete funguje. Inak to proste nefunguje.
Nenechajte sa odradiť ľuďmi vo vašej blízkosti. Málo kto vás na začiatku podporí poznám z vlastnej skúsenosti. Moji kamaráti tiež hovorili že to nefunguje že to je kok....ina ale ja som sa nevzdal používal som používam a aj naďalej budem používať parfum FM52 pretože sa mi páči. Do mesiaca za mnou prišli všetci ktorý mi povedali že to nefunguje či aby som im nejaký parfum objednal alebo aby som ich zaregistroval. Nebolo na tom nič ťažké keď ste vy presvedčený že to je dobré a veríte tomu po čase to pochopia aj ostatný presvedčia sa a rozhodnú to je základ MLM.
Dúfam že som aj mnohým spolupracovníkom rôznych MLM spoločností vnukol novú myšlienku a budú ju používať.
A vlastomarek môj názor na all4biznis je tiež kladný ale je to moc drahé podla môjho názoru budeš to mať naozaj ťažké poriadne si to premysli.
Dovidenia nabudúce nechám tu email aj ja nech nie som iný : vonajfm@gmail.com
Je zarážajúce, ak sa v dnešnej dobe, dobe internetu ľuďom hovorí, že nemusia nič vedieť o podnikaní a o reklame, že si stačí vytvoriť zoznam ľudí a mať nadšenie ! To v dnešnej dobe už dávno neplatí !!! A preto je tak veľa ľudí neúspešných aj napriek tomu, že robia všetko podľa doporučení svojich sponzorov, pretože ich nikto na to neupozornil a nepovedal im pravdu.
Práca z domu, a nemyslím tým lepenie obálok alebo navliekanie gorálok, je dnes v dobe internetovej, pre 90 % ľudí n e ú s p e š n á , čo je všeobecne známe. ALE PREČO ? Pretože sponzori učia svojich nových záujemcov starú , na dnešnú internetovú dobu, neúčinnú taktiku : vytvorte si na začiatok zoznam minimálne 50 - 100 ľudí, týchto ľudí kontaktujte , ponúkajte im naše „skvelé produkty“ a „nové príležitosti“ a čakajte, kto sa chytí ... a každý z Vás to môže robiť, pretože na toto nepotrebuje žiadne marketingové skúsenosti .... a Vy to všetko robíte a stále nezarábate. Tak práve toto už dnes vôbec neplatí !
Nie je to Vaša chyba. Časy sa radikálne zmenili !
Nemôžete sa spoliehať iba na to, že denne pošlete niekoľko inzerátov, vizitiek, katalógov alebo prezentácií a budete čakať na „zázrak“, lebo niekomu nad Vami sa to podarilo .... a môj sponzor predsa hovoril, že ak budem robiť všetko podľa pokynov, budem úspešný! Takto to dnes nefunguje a ja to mám na vlastnej koži odskúšané.
A tak po pár týždňoch možno mesiacoch nadšenie klesá takmer na nulu .... a Vy si poviete, že ste opäť niekomu naleteli, pretože to n e f u n g u j e !
Pokiaľ patríte medzi tých nadšencov, ktorí chcú zarábať alebo doasiahnúť finančnú slobodu cez prácu z domu, prácou cez internet, musíte pochopiť ako funguje budovanie sieťového marketingu v dnešnej digitálnej dobe a potrebujete čerstvé informácie, ako uspieť, tak ste na správnom mieste !!! Doporučejm každému z Vás, ktorí nemáte skúsenosti s budovaním sieťového marketingu, ale aj tým, ktorí už sú zapojení v iných systémoch a sú nespokojní, zapojiť sa do školiaceho systému na » amputa.jakuspetvmlm.com , kde získate úžasné informácie, videá a návody, ktoré Vám ukážu, ako môžete uspieť a byť úspešní v ktoromkoľvek podnikaní cez internet !
A tí z Vás, ktorí už túto cestu budovania sieťového marketingu poznáte, a chcete vyskúšať podľa mňa perspektívny druh zárobku cez internet, tak neváhajte a preštudujte si stránku: amputa.work112.eu alebo mi napíšte na :amputa@zoznam.sk .
V prvom rade si treba uvedomiť, že je to najdemokratickejší spôsob ako zarobiť peniaze. Jednoducho povedané koľko robíte toľko zarobíte.
Ja som hľadal asi 2 roky nejaké MLM podnikanie, s ktorým budem mať dostatok voľného času, ktorý potom môžem stráviť so svojími najbližšími. Hľadal som fakt silnú spoločnosť, ktorá ale nepredáva kozmetiku, pretože takých je tu dostatok. Chcel som niečo nové, čo tu ešte nebolo a o čo budú mať ľudia záujem. Niečo, čo im pomôže aj ušetriť. A našiel som !!!
Možno ju už niektorí z Vás v tomto období poznajú. Ide o americkú spoločnosť Forever Freedom International. Predáva revolučné produkty, ktoré sú zamerané na ochranu životného prostredia. Ide o produkty, s ktorými človek ušetrí nemalé finančné prostriedky na PHM. Áno, dá sa ušetriť až 14%. Cena PHM ide neustále nahor a je dosť frustrujúce, ak má ísť niekto natankovať na benzínovú pumpu. A nie lenže ušetrí ale sa aj aktívne zúčastňuje na ochrane životného prostredia, pretože znižujú emisie až o viac ako 80%. Ďalej ponúkajú produkty, s ktorými si umyjete auto bez použitia vody !!!
Ak sa chcete stať nezavislým distribútorom a dosiahnuť príjmy o akých sa Vám ani nesnívalo kontaktujte ma na predajFFi@gmail.com
» www.discoverffi.com/...
p.s: nechápem, ako si môže niekto robiť nábor do MLM takýmto spôsobom... (maily, t. č., atď.)
Pijete kávu???? Poznáte niekoho, kto tak isto pije kávu???
A platia Vám za to, že pijete ich kávu???
MOje odpovede na všetky otázky: ÁNO!!!!!!
Je tu nová možnosť. Zdravá, liečivá káva. Káva obsahuje ganodermu lucidum(reishi), má vynikajúce účinky...predovšetkým odkysľuje organizmus, vytvára rovnováhu, vyrovnávy krvný tlak, dodáva nám vitalitu, pretože pomáha transportovať kyslík do buniek.
A kávu, čokoládu, latte, mochu a čaj pijeme všetci.
Okrem toho, že niečo robíme pre svoje zdravie, aj zarábame.
Je to úplne niečo nové na Slovensku. Pozrite si stránku: www.organogold.freyja.sk tu ´je celá prezentácia po slovensky, ale officiálna stránka je: www.organogold.com firma tu iba teraz sa rozbiehava, ale nebola ešte krajina, kam stúpila firma organogold, a nebola by úspešnou. 13. mesiac je na prvom mieste medzi top firmami v MLM..je to obrovským nárastom. Robíme pravidelné prezentácie...Ak sa chcete pridať, neváhajte.
Ja som doteraz veľmi MLM nerobila,..robím rôzne terapie, učím komunikačné zručnosti..atď,..ale to celé ma nadchlo..každý kto ochutná tú kávu...chce ju, a už inú ani nechce piť....
Ja verím, že aj Vy spoznáte svoju šancu, a urobíme obrovský krok dopredu!!!!
slimosmidlik
Vďaka tejto jednoduchej práci, si mesačne zarábam 100 eúr . Tohto zárobku, som dosiahol už po štyroch týždňoch práce.
Pracujem maximálne 2 až 3 hodiny denne a využívam na to svoj počítač a internet.
Ak naozaj máte záujem zarábať rovnaké peniaze ako ja, vyhraďte si päť minút svojho času a dočítate tento, trochu obsiahly text, až do konca. Oplatí sa Vám to.
registrácia » www.openaurum.com/registrace.php?...
Táto pracovná ponuka je ideálnym privyrábaním vedľa Vášho zamestnania.
Jedná sa o seriózne referenčný marketing (referencie = odporúčaní) pre serióznych českú firmu samozrejme tiež za seriózne peniaze. Nie je to žiadny podvod typu finančná hra, ako sú lietadlá a pyramídy. Ja sám som venoval veľa času hľadania podobných príležitostí na webe a nič porovnateľného a skutočne fungujúceho som tam nenašiel. Nejedná sa pochopiteľne o rýchle zbohatnutie (zlatá cesta neexistuje), ale o sústavnú a cieľavedomú prácu, ktorú si postupne budujete svoju Finančná nezávislosť. Moje skúsenosti ukazujú, že pre seriózne prevádzkovanie tejto činnosti stačí venovať tomu 1-2 hodinky denne. Počas niekoľkých týždňov si vybudujete veľmi solídny základ Vašej finančnej nezávislosti. Pochopiteľne nič nebráni väčšiemu nasadeniu. Podľa toho vyzerajú potom aj výsledky.
Každý z nás sníva o lepšom živote. Chceme rýchlejšie autá, krajšie domy a exotickejšie dovolenky. Chceme, aby sme zarábali veľa peňazí rýchlo a jednoducho. Nechceme celý život tvrdo pracovať, aby sme nakoniec zistili, že sme starí, chorí a chudobní. Chceme si života užívať plnými dúškami. Veď na svete sme len raz ....
Kto sme?
Sme skupina ľudí, ktorí sa rozhodli pristúpiť k svojmu životu inak ako ostatní. Naším cieľom je žiť, nie živoriť. Naším cieľom je peniaze zarábať a utrácať na realizáciu svojich snov a nie drieť s vedomím beznádeje. Naším prostredím je sieťový marketing. Pristupujeme k nemu inak ako ostatní. My nechceme predávať prášky na pranie. My nechceme vnucovať svojim známym parfumy či zaručené prípravky na chudnutie. Rozhodli sme sa maximálne využívať internetu a jeho vymožeností, aby sme mohli zarábať jednoducho, rýchlo a len prostredníctvom inzercie na internete.
Predtým sme sa osobne nepoznali. Dnes tvoríme dynamickú a stále rastúcu skupinu ľudí, ktorí idú za svojím cieľom. A Vy môžete byť jej súčasťou. Môžete sa stať našimi priateľmi a spolupracovníkmi. Nenútime Vás k ničomu, ale je nás viac ako štrnásť tisíc. A to len za 48 mesiacov, čo sme projekt rozbehli. Rozhodnutie je len na Vás. My Vám len povieme, čo a ako treba robiť.
Naším cieľom je pomôcť každému, kto sa aktívne zapojí do práce, do pol roka dosiahnuť mesačného zárobku 700 eúr.
Čo budete robiť?
Je to veľmi jednoduché. Emailom dostanete postupne niekoľko príloh vo formáte MS Word. Tie budú obsahovať popisy jednotlivých krokov, ktoré budete postupne realizovať. Mimo to dostanete zoznam inzertných systémov v rôznych krajinách, texty vzorových inzerátov a ďalšie doplnkové informácie. Jediné, čo budete totiž robiť, je inzerovať na internete a odosielať záujemcom o informácie len jeden jediný dokument, ktorý bude obsahovať tieto údaje, jeden odkaz s návodom na registráciu a potom návod na to, ako si Emailom požiadať o informácie o ďalšom postupe. Ešte konkrétnejšie, budete pomocou internetovej inzercie, alebo aj inak - to je na Vás, odporúčať náš zárobkový modul OpenAurum. Metodické pokyny a návody ako postupovať dostanete k dispozícii úplne zadarmo.
Čo nebudete musieť robiť?
Ako už bolo uvedené, nebudete musieť nikomu nič predávať. Nebudete musieť nikomu vnucovať žiadne výrobky ani ďalšie služby. Všetko funguje automaticky na základe emailových požiadaviek zasielaných jednotlivými užívateľmi a ochote, zapojiť sa do nášho systému. A ak dodržíte nami navrhnuté postupy, nikto Vás nikdy nemôže obviniť zo SPAMU, nikto Vás nemôže obviniť za nevyžiadanú poštu! Budete môcť pracovať jednoducho, v pokoji av bezpečí svojho domova, bez rizík spojených s klasickým podnikaním. Jediné čo budete potrebovať je počítač, internet a pár hodín týždenne, ktoré venujete podávanie inzerátov a odpovediam na emaily od záujemcov.
Niečo o našom výrobnom nástroji.
Ako som už uvádzal, naša práca je z oblasti referenčného marketingu. Aby akýkoľvek marketing prinášal účastníkom benefity, musí mať k dispozícii lacný a hlavne užitočný produkt, ktorý bude zaručovať účastníkom pravidelné a zaujímavé finančné odmeny.
Náš produkt je však výnimočný v tom, že aj keď sa nebudete venovať aktívnemu doporučovania nášho produktu, budete rovnako zarábať peniaze, ktoré Vám žiadna tuzemská ani zahraničná banka neponúkne. (Medziročný finančný nárast nášho produktu je aj 30% a to je v tomto prípade len jedna časť Vašich zárobkov)
A ak sa rozhodnete našej ponuky využiť a odporučíte náš výrobný nástroj minimálne 2 ľuďom, budete za každé využité odporúčania odmenení ďalším zárobkom.
A ako je to s už avizovaným pravidelnými odmenami? Tak to je ďalší zárobok pre Vás!
Tu už musím napísať niečo viac o našom, úplne výnimočnom, produktu.
Naším zárobkovým produktom je sporenie za účelom nákupu investičného zlata. (O investičnom zlatu si podrobné informácie nájdete kedykoľvek trebárs na internete, najlepšie na www.openaurum.com, ale bohato Vám podajú informácie prezentácie dole v texte mojej ponuky).
V čom je náš produkt výnimočný?
Každý z nás, kto s nami zarába (a ide o naozaj zaujímavé peniaze) si otvorí u spoločnosti OpenEconomy svoj vlastný OpenAurum sporiaci účet, na ktorý mesačne sporia čiastku, ktorú si sám určí. Tu ale musím pripomenúť, že tieto peniaze stále zostávajú Vašimi peniazmi a kedykoľvek si ich môžete nechať poslať naspäť na Váš bankový účet.
Nie je nutné ukladať vysoké čiastky, zaujímavého zárobku dosiahnete sporením už od 100 Sk mesačne!
Za každú Vašej mesačnej úložky Vám spoločnosť OpenEconomy nakúpi zodpovedajúce množstvo investičného zlata = nakupujete teda skutočný produkt, ktorý si môžete nechať poslať domov (alebo si ich môžete nechať vo firemnom trezore), takže ide vlastne o výmenu peňazí za zlato. A tu máme Váš prvý zárobok - to je ono až 30% medziročný zhodnotenie finančnej hodnoty, Vašich vlastných peňazí. To je Váš prvý zárobok
Zaujímavého zárobku dosiahnete sporením už od 4 eúr mesačne!
My ale zarábame ešte viac peňazí!
Pretože si túto výnimočnú príležitosť nenechávame pre seba a odporúčame ju pomocou internetu ďalším záujemcom, dostávame za každé úspešné odporúčania veľmi slušnú odmenu. A teraz práve príde to najzaujímavejšie, dostávame totiž odmeny zo všetkých odporúčaní, teda iz odporúčaní, ktoré sme sami vlastnou aktivitou neurobili, ale zaslúžili sa o ne nami registrovaní nováčikovia. (Nikto, kto sa do nášho systému zapojí, nie je ani v najmenšom nijako poškodzovaný, všetci máme úplne rovnaké podmienky). A za takto získané odmeny sa Vám opäť nakúpi bonusové zlato do Vášho trezoru a opäť je tu ono až 30% medziročný zhodnotenie. Tu je Váš druhý, opäť zhodnocovanie zárobok!
My ale zarábame ešte ďalšie peniaze!
Ako som už napísal, každý z nás, kto týmto produktom zarába, svojím odporúčaním vytvára svoju skupinu doporučených ľudí, ktorí tiež sporí investičným zlatom. Táto skupina ľudí môže mať neobmedzený počet členov. A práve táto časť je úplne najzaujímavejšie, z každej mesačnej úložky jednotlivých členov ľudí, ktorí sú zaregistrovaní pod Vami, vďaka Vašim odporúčaním, alebo odporúčaním členov skupiny pod Vami, je Vám pripisovaná finančná odmena, za ktorú sa automaticky do Vášho trezoru nakúpi ďalšie investičné zlato a opäť je tu ono až 30% medziročný zhodnotenie. Tu je Váš tretí, opäť zhodnocovanie zárobok, tentoraz pravidelný a neustále narastajúci.
Vaše takto získané zlato môžete ponechať vo firemnom trezore, alebo jeho časť, si môžete nechať poslať domov, alebo si ho nechať previesť späť na peniaze, samozrejme so ziskom.
K správe, prehľadu všetkých operácií a pohyboch budete mať samozrejme k dispozícii svoj užívateľský účet ao pohyboch na Vašom užívateľskom účte budete informovaný automatickým emailovým systémom. Jedinou podmienkou zárobku s OpenAurum, je uzavretý sporiaci účet.
OpenAurum máme zmluvne a férovo ošetrené, nič nezatajujeme, o obsahu zmluvy sa každý môže presvedčiť ešte pred odsúhlasením.
Výhody OpenAurum, ktoré Vám nikde inde neponúknu:
ü Medziročný zhodnocovanie Vašich peňazí až 30%
ü Odmeny za každý nový otvorený sporiaci účet vo výške od 20%, 10%, 5%, 1% (podľa toho v akej úrovni pod Vami je otvorené)
ü Odmeny za každú mesačnú úložky sporenia jednotlivých členov Vašej sporiaci skupiny pod Vami.
ü Zhodnocovanie odmien získaných odporúčaním a sporenie prevodom do bonusového zlata
ü Kedykoľvek je možné sporenie prerušiť, nechať previesť na bankový účet buď časť peňazí, alebo celú čiastku za nasporené zlato aj so ziskom.
ü Kedykoľvek si nechať poslať nasporené zlaté zliatky na svoju adresu domov.
ü Neobmedzený počet členov sporiaci skupiny do šírky.
ü Každý, kto využije túto našej príležitosť a otvorí si sporiaci účet OpenAurum, dostane zdarma manuál pre efektívnu prácu.
ü Nie je nutné investovať vysoké sumy, máme k dispozícii program, v ktorom budete zarábať veľmi zaujímavé peniaze so svojim sporiacim programom už od 4 eúr mesačne!
ü Nikde neobchodujeme a ani nikde nepredávame a predsa zarábame veľmi zaujímavé peniaze
ü Pretože v celej EÚ je investičné zlato oslobodené od DPH, nemusíme platiť dane!
Funguje to?
Tu je niekoľko príkladov toho, koľko si zarobilo pár ľudí z nášho stredu "
A. s. - Študent 20 rokov
Študujem konzervatórium a ako každý študent som neustále vo finančnej tiesni. Preto som sa pred niekoľkými mesiacmi rozhodol, že si nájdem brigádu a nejaké peniaze si zarobím. Lenže v dnešnej dobe sa každá práca hľadá dosť ťažko. A ani ja som nedokázal nič normálneho nájsť. Potom som na internete našiel inzerát, ktorý mi síce prácu neponúkol, bolo tam ale uvedené, že hľadajú ľudí, ktorí chcú zarábať a neboja sa preto niečo urobiť. Na inzerát som odpovedal a prišiel mi prvý dokument, ktorý popisoval základné parametre budúcej spolupráce. Dokument som si prečítal, prezrel si prezentácie a spočiatku som nebol nejako nadšený. V prvej chvíli som toho dokonca chcel nechať a niekoľko týždňov som v tom nerobil vôbec nič. Až koncom v druhej polovici prázdnin po ďalšom márnom zháňaní nejakej brigády som sa k tomu vrátil a povedal som si, že to skúsim. A počas prvého mesiaca, čo som začal postupovať podľa návodu, som si zarobil celkom 100 eúr. A to len v slovenskej mene, ale aj v poľských zlotých a niečo dokonca aj v eurách.
Teraz už viem, že zarábať sa dá aj inak, než na brigáde a aj časovo mi to vezme tak 60 minút "práce" denne. Vrelo odporúčam každému, kto sa nebojí vyskúšať niečo nové!
M. B. - učiteľ 29 rokov
V programe som už 4 mesiace a počas tejto doby som si zarobil skoro 9 tisíc! A čo robím? Asi tak hodinku denne inzerujú, hovorím s ľuďmi na Skype a odpovedám na emaily. Nič nepredávam a nikoho k tomu nenútim! Verím, že už za niekoľko mesiacov môj príjem z tohto pôvodne "privyrobiť" bude väčší, než moje doterajšie mzda! Ak si aspoň trochu veríte, neváhajte, nemáte čo stratiť J
D. S. - SZČO 45 rokov
Projekt robím asi 9 mesiacov a takto prídem mesačne na 3 až 7 tisíc. Je to v dnešnej dobe znateľná pomoc v domácom rozpočte. Overil som si, že to funguje a teraz idem do toho naplno!
Čo bude ďalej?
Projekt sa prekladá do ďalších jazykov (angličtina, nemčina, španielčina, ruština, poľština ... atď) a všetci, ktorí sú do neho zapojení a prejavia o tieto preklady záujem, budú môcť jednoducho inzerovať iv zahraničí. Informačný emailový systém potom urobí zvyšok práce za Vás-povedie postupne záujemcov zo zahraničia rovnakým spôsobom, ako bude viesť teraz aj Vás.
Ak sa k nám chcete pripojiť, dodržte nasledujúci postup:
1.) Zoznámte sa pozorne s podmienkami spolupráce v zmluvnom dojednaní v prílohe tohto emailu ešte pred Vašou registráciou. Máme záujem podporovať len skutočné záujemcov o zárobok.
2.) Kliknite do tohto odkazu a registrujte sa
ešte dnes:
» www.openaurum.com/registrace.php?...
Po načítaní registračnej stránky vyplňte hviezdičkou označené kolónky, PSČ vyplňte bez medzierku a odošlite. Samotná registrácia je zadarmo ak ničomu Vás nezaväzuje.
Po zaregistrovaní mi napíšte pošlem Vám zadarmo, názorný návod pomocou ktorého si vytvoríte svoj sporiaci účet a typy ako pracovať, aby Vaše výsledky boli rýchlo naozaj veľmi zaujímavé. Ak tak neurobíte, pripravíte sa o dôležité informácie, bez ktorých Vám nemôžeme zabezpečiť podporu.
Vaším priamym sponzorom, ktorý Vám bude spolu so mnou pomáhať je pani Kolářová, zostaňte ale v kontakte aj so mnou.
Konečne je tu produkt, ktorý sa oplatí každému z nás, kto si so svojou, aj minimálne aktivitou, chce prísť k slušným peniazom.
Zárobkový modul OpenAurum = modul, v ktorom každý užívateľ zarába minimálne trikrát.
Naučíte sa, ako zarábať mesačne700 eúr a viac.
Čaká Vás zaujímavý kariérny rast.
Bezkonkurenčná podpora všetkým začínajúcim.
Nikde neobchodujú, ani nič nepredávate a rovnako zarábate.
Čaká na Vás expanzívny rast príjmov.
Činnosť je ošetrená platnou zmluvou, máte ak záujem, zmluvné dojednania Vám pošlem, všetko čo ponúkam je na základe férové a seriózne ponuky.
Prezrite si prezentácie:
» www.openmlm.eu/downloadvideo/o...
Nedarí sa Vám spustiť naše prezentácie? Pravdepodobne máte zastaralú verziu prehliadača prezentácií - PowerPointe. Stiahnite si vhodný PowerPoint na tomto odkaze - je to bezpečné:
Kliknite sem: 2007 & g [oz] = 2007 & g [up] = 1.0 a potom na červené tlačidlo stiahnuť a potom spustiť. Po nainštalovaní si prezentácie prehliadnete bez problémov.
praca-doma.sk
ahoj máš ešte záujem o MLM, nepredávam, len ukazujem príležitosť si zarobiť. Máš záujem? Napiš!
ahoj máš ešte záujem o MLM, nepredávam, len ukazujem príležitosť si zarobiť. Máš záujem? Napiš!
ahoj máš záujem o nový a najrýchlejší MLM, nepredávam, len ukazujem príležitosť si zarobiť. Máš záujem? Napiš!
Blizsie informacie vam napisem v maili.neolutujete
» uspechvzivote.wix.com/pasivnyprijemon...
tinyurl.com/lf6yjkm
Na slovensku je táto firma len pár mesiacov, preto treba začať čo najskôr
» organokava.sk/...
Hladam sikovnych ludi ktori by sa pripojili do rozbehnutia noveho network marketingu. Ide o americku firmu Agel enterprises ktora prisla s revolucnym produktom. Pridali sa k nam ludia s viac rocnymi skusenostami ako Randy Gage a Eric Worre.
Firma sa akurat rozbehla aj na Slovensku a Vy mate moznost stretnut sa s tymito ludmi osobne. Slovensko momentalne patri medzi TOP krajiny v strednej europe ktora rozbieha aj zahranicne krajiny Budte sucastou. Viac info na kariera.tran@gmail.com
Iba v krátkosti spolupracujem s najrýchlejšie rastúcou spoločnosťou z USA, ktorá momentálne pôsobí už v 200 krajinách sveta.
Poskytnem vám informácie ktoré vám môžu pomôcť v oblasti financií a zdravia. Kontaktujte ma na podnikaj8@gmail.com