Ahojte taka otazka keby sa spravila zbierka na nahravanie jedneho mladeho talentu prispeli by ste? Len tak ma zaujima ci by si kazdy myslel ze sa to nepouzije na ine ucely lebo v tejto dobe ked chcete nieco robit na vsetko potrebujete peniaze hm?
@5 tak za kazde nahravanie v studiu sa plati za jednu skladbu 8-10 eur a ked niekto chce nahrat trebars cd ktore ma 10 piesni treba mu najmenej 80 eur a kedze na to nema peniaze nemoze nahravat
@krisss@10 blbost.... kamarati si nahrali a vydali album uplne sami.... taky obycajny mikrofon sa da kupit za 1-2€ pripadne taky co aspon ma aj lepsi zvuk tak v pohode aj za 7-10€ zozenies... staci mat pocitac a to ma kazdy v tejto dobre... a nehovor ze nemas ked tu pises....
urcite nie ! nemam peniaze na rozhadzovanie dokonca ich nemam dost ani pre seba nie este na hovadiny ... lutujem aj ze som niekedy na ulici prispel na charitu a podobne veci lebo aj to je secko ojeb ! aj ja by som chcel takuto zbierku pre seba a to mi staci ked mi da kazdy slovak ale 10 centov mozno aj menej a uz cely zivot nemusim nic robit
@krisss a keby platili za 10 skladieb 100 € ako si napisala tak uz vobec nechapem naco by sa mal kto skladat ? tak nech si ich ten mlady umelec zarobi najprv ked chce nahravat staci par dni brigady no mozno nejaky tyzden aj nieco a 100€ je na svete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Lebo mne kto prispeje napríklad na plátna, akrylové farby a farby na tričká ? ..
mne tiez nikto neprispieva na nic