@8 neviem si predstaviť, kde by som ho šla opláchnuť na verejných záchodoch, ktoré počas menštruácie bohužiaľ musím používať... akože výjsť z kabínky, nohavice pri kolenách a šup šup k umývadlu?
@alpanu tak tampón by sa nemal používať dlhšie kvôli kvasinkám, lebo to čo je v ňom po tých pár hodinách napadnú plesne (vlhké prostredie, tma, ideálne) a teoreticky keď to umyješ, tak by sa to malo dať použiť znova...
ale ja napríklad nosím tampóny len do mesta, prípadne do práce, k priateľovi... a kde ho majú umývať v škole/v práci/v bare?... načo mi je náhrada za tampon, keď to nakoniec môžem nosiť len doma?
inak keď to začali predávať, v ponuke bolo (možno ešte aj je), že ak pohárik nesedí alebo nevyhovuje, je možné ho do 30 dní vrátiť a... akože ho budú predávať znovu?
pri cestovaní to nie je zlý nápad, nakolko mávam krámy silné ako sviňa a v priebehu 15 minút dokážem zlikvidovať aj najväčší tampón na svete ale neviem si predstaviť, KDE by som ho asi tak umývala.... sedím na hajzli na pumpe a za dverami pri umývadlách ďalších 8 žien... a ja si tam idem umývať tento... poldecák? a zatial mi to bude kvápať z rozkroku, no dík.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
hnusí sa mi tá predstava...
Stavím sa,že si to chlap pomyslí,keď mu to navrhneš,robiť sa do pohára vo vagíne????
Wtf? O________________O
A asi sa to ani nedá,či? Veď to by sa chlap mal vôjsť akože do tej mini rúrky?
áno,určite mám chuť vylievať z tohoto krv,umývať to a pchať si to tam znova,to ktorý retard vymyslel? O____________o
ale ja napríklad nosím tampóny len do mesta, prípadne do práce, k priateľovi... a kde ho majú umývať v škole/v práci/v bare?... načo mi je náhrada za tampon, keď to nakoniec môžem nosiť len doma?
inak keď to začali predávať, v ponuke bolo (možno ešte aj je), že ak pohárik nesedí alebo nevyhovuje, je možné ho do 30 dní vrátiť a... akože ho budú predávať znovu?
dieta moje, ja som ranajkoval doteraz, dobre sa citali tvoje prispevky do tohto fora
Dosť grcáám z toho.