To už čo je za blbosť? Nákup hviezd? Ako sa volá ten zlodej čo to vymyslel? Jemu snáď tie hviezdy patria, alebo čo?
Tým pádom som samo zvoleným vlastníkom celého vesmíru, na, kupujte teraz
Alebo ešte lepšie, som samo zvolený majiteľ vesmíru a nech mi platia 30percent z ceny tých hviezd.
Počul som tiež, že sa rozpredávajú pozemky na Mesiaci. Ludia už nevedia ako zarobiť...
to myslíte hviezdu na nebi ale hviezdu ako v šoubiznise?...
ak myslíte tie hviezdy v šoubiznise tak by som si kúpila speváka z machine Head-u , ale oni vlastne nie sú v šoubiznise / Bohuvďaka/
volala by som ju: ty zamrdaný magnitúdový objekt astronómie, vyhasni už!
( nie, vôbec nemám nič proti hviezdam, len počúvať každý víkend vo hvezdárni o rektascenzii, ekvinokciu, zenite, meridiáne a iných chujovinách ma prestáva baviť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tým pádom som samo zvoleným vlastníkom celého vesmíru, na, kupujte teraz
Počul som tiež, že sa rozpredávajú pozemky na Mesiaci. Ludia už nevedia ako zarobiť...
ak myslíte tie hviezdy v šoubiznise tak by som si kúpila speváka z machine Head-u , ale oni vlastne nie sú v šoubiznise / Bohuvďaka/
( nie, vôbec nemám nič proti hviezdam, len počúvať každý víkend vo hvezdárni o rektascenzii, ekvinokciu, zenite, meridiáne a iných chujovinách ma prestáva baviť)