chcela by som sa spytat ake predmety budem potrebovat na medzinarodne vztahy? dejepis noska alebo matika noska.....povodne som chcela ist na zurnalisitku ale vyzera to blede a hlavne na slovesku.....a maju vobec medzinarodne vztahy buducnost alebo tlmocni
tak poď na masaryčku a môže ti byť osem-desať z čoho maturuješ, nezaujíma ich to tu. stačí, že si zmaturovala a je jedno ako. čiže si na maturu vyber predmety, ktoré ťa bavia a vieš, že ti nebude robiť ťažkosti sa to učiť.
nemyslím si, že by žurnalistika v ba nemala úroveň. prečo súdiš niečo, čo si neskúsila? ja som to síce tiež neskúsila, ale viem, že sú tam dosť ťažké prijímačky a hociakého blba tam nevezmú...
@medeleine , no na škole možno bude matika.. ale tak záleží od toho kam to chceš ísť študovať.. a či majú budúcnosť-tak to neviem..ale tak byť nejakým delegátom v budúcnosti alebo nejaký diplomat.. podľa mňa lepšie ako s drotom do oka
s tou matikou som zufala lebo sa mi prekrivaju predmety na buduci takze budem uplne bez matiky...bojim sa hlavne toho ze na taky odbor ako su medz.vztahy idu len dobre zaisteni a treba mat k tomu vela znamosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
teóriu interaktívnych médií
@medeleine , no na škole možno bude matika.. ale tak záleží od toho kam to chceš ísť študovať.. a či majú budúcnosť-tak to neviem..ale tak byť nejakým delegátom v budúcnosti alebo nejaký diplomat.. podľa mňa lepšie ako s drotom do oka