Ahojte ľudia potrebovala by som drobatko poradit ..som maturantka a mam zaujem o MPM, avsak kazdy ma od neho odhovara ze je to narocne ...to by som chcela vsak pocut/citat od ludi ktori o tom naozaj nieco vedia a len si to nemylsia.
Takze zaujimala by
Len jednu vetu. Nemyslíš si že každý človek je iný? Keď ti niekto povie že je to ťažké - tak je to ťažké pre neho - možno pre teba to bude úplne ľahké. Ale veď prečo to nevyskúšať? Pokiaľ by ťa to bavilo - tak na náročnosti nezáleží. Môj názor.
ja som tiež nad tým váhala a ani presne neviem prečo som sa rozhodla pre geodéziu. Vlastne pôvodne som chcela ísť na tlmočníctvo, ale moju jazykovú kombináciu neotvorili a tak som sa pred vianocami rozhodla pre Geodéziu
ja chodim na SvF STU na Pozemne architekturu a poviem ti ze nik ti tu nemoze povedat ci to bude pre teba prilis narocne alebo nie ..to zalezi od teba ..ale v kazdom pripade chod tam kde ta to bude bavit alebo si myslis ze by ta to mohlo bavit...inak kazdy odbor je tam v niecom narocny.
ten moj hlavne na statiku , fyziku , matiku
ten tvoj fyzika , matika , pc pokial viem ..
mozes ratat ze matika a fyzika je tam jedno z najhorsich predmetov ale na statiku to teda nema...avsak tiez su rozdiely koho dostanes na skuskach a na cvika ...cize niekto ma to iste ale s inym vyucujucim a ma to lahsie ako ten co to ma s niekym inym ...cize mat stastie je dolezi dost dost
neštudujem to, ani tam nikoho nepoznám, ale k matike a k fyzike sa môžem vyjadriť:
na stavebnej fakulte je bakalárska matika rozdelená na 4 semestre, pričom nie všetky odbory prejdú všetkými, napr. ja som mal len 2 a náročné to nebolo. vždy je tam niečo ťažiskové, čo ked ovládaš tak prejdeš
fyziky sú aspoň 3, ale to už je iná kávička. mal som len jednu a stačilo mi, už nikdy viac.
o informatike neviem nič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Uz len ten nazov skoly znie tazko
Snad sa ti bude darit, ked tam pojdes, drzim palce...
ten moj hlavne na statiku , fyziku , matiku
ten tvoj fyzika , matika , pc pokial viem ..
mozes ratat ze matika a fyzika je tam jedno z najhorsich predmetov ale na statiku to teda nema...avsak tiez su rozdiely koho dostanes na skuskach a na cvika ...cize niekto ma to iste ale s inym vyucujucim a ma to lahsie ako ten co to ma s niekym inym ...cize mat stastie je dolezi dost dost
na stavebnej fakulte je bakalárska matika rozdelená na 4 semestre, pričom nie všetky odbory prejdú všetkými, napr. ja som mal len 2 a náročné to nebolo. vždy je tam niečo ťažiskové, čo ked ovládaš tak prejdeš
fyziky sú aspoň 3, ale to už je iná kávička. mal som len jednu a stačilo mi, už nikdy viac.
o informatike neviem nič