Je to arogantný kokot, ktorý ma považuje za niečo ako... Asi ma ani za nič nepovažuje Robí mu problém dať mi na autobus (nič iné som si ani nedovolila žiadať), pritom sa hrá na neviem akého samaritána.... :/
Čo sa týka nemateriálnej stránky, tak som len neschopná lemra, ktorá by sa bez jeho pomoci (ktorá nikdy neprišla) ani nepostavila na nohy...
Už tu moc toho ale písať nebudem
Úprimne, nenávidím ho :/
Ale prajem mu, aby si užil život s novou dcérkou, novou rodinou...
nevidel som ho už asi 9 rokov..ani predtým som ho nemal rád, je mi totálne ukradnutý..neviem ako sa má, kde žije, ako žije a či vobec žije a pravdupovediac ma to ani nezaujíma..on si to už dávno u mňa pokazil..
Síce najradšej som keď nie je doma, ale v podstate si neviem predstaviť, že by raz odišiel a už sa nevrátil. Mám ho rada aj keď nemáme zrovna dobrý vzťah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Čo sa týka nemateriálnej stránky, tak som len neschopná lemra, ktorá by sa bez jeho pomoci (ktorá nikdy neprišla) ani nepostavila na nohy...
Už tu moc toho ale písať nebudem
Úprimne, nenávidím ho :/
Ale prajem mu, aby si užil život s novou dcérkou, novou rodinou...
Hajzel mrdnutý!
v každom prípade asi hej. cítim sa divne, keď to píšem. ale hej, je to otec. môj.
nevidel som ho už asi 9 rokov..ani predtým som ho nemal rád, je mi totálne ukradnutý..neviem ako sa má, kde žije, ako žije a či vobec žije a pravdupovediac ma to ani nezaujíma..on si to už dávno u mňa pokazil..
a je mojím otcom iba na papieri..