Niekedy mam, pretoze mam pocit, ze sa mi uvaria genitalie.
Ale tu fugu medzi nohami vytvorim tak, ze medzi nimi zovriem horne koncatiny, nepotrebujem zhanat plysove objekty.
@thrwtchr praaveze nie je zbytocne, kedze som chcela zistit aj to, ci sa tato potreba nejako vztahuje iba na zenske pohlavie (kedze vacsinou som sa na tom hlavne s dievcatami zhodla ze takto spavame )
Som chlapček (keďže je to dôležitá info ) .. ale občas mám takú potrebu a občas nie, závisí od okolností, celkového psychického či fyzického stavu a tak ... takže neviem kam sa mám zaradiť teraz v ankete
Odkazoval som nielen na toto konkretne forum, ale na binarne delenie dievcata/chlapci na Birdz a v tejto kulture. Taketo delenie ignoruje fakt, ze na svete je omnoho viac rodov, nez len dva. Jestvuju rody medzi nimi a taktiez osoby, ktore sa nestotoznuju so ziadnym rodom, pripadne plynulo pretekaju z jedneho do dalsieho. : )
Pre inspirativny priklad z ineho servru, zoznamka Okcupid.com ponuka taketo moznosti vyberu:
@thrwtchr vyjadrím k @8 asi tak, že väčšina ľudí na tejto planéte zostala v stredoveku alebo teda lepšie povedané sú proti takémuto systému lebo berú za platné len dva rody a to ženu a muža... a všetko ostatné je choré.. ale v žiadnom prípade nemajú nič proti ... ale zistíš že sú to len keci lebo proti tomu teda toho majú celkom dosť, drvivá väčšina, sú aj tie výnimky ... ako človek z rodiny gay to veľmi dobre poznám... ale vlastne vítajme v 21. storočí môžeme mať akékoľvek názory..
@thrwtchr statisticky je to bezvyznamne ale, toboz v ankete kde zahlasuje dokopy 20 ludi a keby si pridal hocijaku inu moznost polka z nich naschval za nu
A k diskusii hore asi som staromódna, ale príde mi divné že niekomu vadí že sa delíme len na mužov a ženy. Proste máš oného = muž, máš onú = žena. To že niekto sa tak necíti alebo si dá nejak vlasy alebo sa nejak líči nič nemení na mojom delení hore... kľudne ma aj ukameňujte, ak vám to príde vhodné
@llover753 Stredovek neskončil, stredovek trvá. Tak, tak. @Etelnair No hej, súhlasím, v tomto kontexte mi ani nešlo o rozvírenie nejakej diskusie o rodových identitách a rovnosti, keďže je to off-topic, ale komentár @2 mi proste zasocioval tieto záležitosti. Čiže ber to ako random komentár a so značnou porciou nadhľadu, hoci samy o sebe sú rozhodne tieto veci dôležité a treba sa im podľa môjho názoru venovať, bez ohľadu na to, či sa stotožňujeme z jednou z "binárnych" identít, alebo niektorou z tých menšinových.
@turbolienka123 momentálne sa necítim ako čo, ale citim sa ako "cis muž" t.j. som človek, ktorému sa od narodenia veľmi nemenila rodová identita. a Ty sa cítiš ako turbolienka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale tu fugu medzi nohami vytvorim tak, ze medzi nimi zovriem horne koncatiny, nepotrebujem zhanat plysove objekty.
Pre inspirativny priklad z ineho servru, zoznamka Okcupid.com ponuka taketo moznosti vyberu:
O vsetkych sa, pravdaze, mozeme dovzdelavat, kedze (ako usudzujem podla svojho vlastneho vyvoja/cesty) sme vzdelanie a pozornost v tejto oblasti v tejto kulture doposial vo velkom zanedbavali.
Vyberam namatkou:
» en.wikipedia.org/wiki/Two-Spirit...
» en.wikipedia.org/wiki/Genderquee...
A celorocne mam plysaka (alebo aj troch) pod rukami a pod hlavou
@Etelnair No hej, súhlasím, v tomto kontexte mi ani nešlo o rozvírenie nejakej diskusie o rodových identitách a rovnosti, keďže je to off-topic, ale komentár @2 mi proste zasocioval tieto záležitosti. Čiže ber to ako random komentár a so značnou porciou nadhľadu, hoci samy o sebe sú rozhodne tieto veci dôležité a treba sa im podľa môjho názoru venovať, bez ohľadu na to, či sa stotožňujeme z jednou z "binárnych" identít, alebo niektorou z tých menšinových.
Ja som si daval medzi nohy aj pod hlavu perinu, kym som bol krpec, teraz vobec.