mozno dnes uz je to ozacenie "najlepsi" skor zalozene na tom co bolo, ale vzdy to pre mna tak bude...vzdy ho budem volat moje "zrkadlo do duse". a sikovnejsieho a inteligentnejsieho chalana som v zivote nestretla.
frajer
+ este mam aj najlepsieho kamarata ktory je super inteligentny pekny a polka birdzaciek mi ho moze zavidiet
a frajer a najlepsi kamarat sa kamosia takze spoko ^_^
naj kamaratku mam jednu a kamaratov... da sa ich viac oznacit za najlepsich? ja som ten typ cloveka, ktoreho bud niekto neznasa alebo zboznuje a som rada, ze aj v tej druhej kategorii sa najde pomerne dost ludi
Hmm. Akurát teraz vidím, že nie som sám. Včera sa idem prejsť so psom po dedine a vidím ako idú niekde na bikeoch moji naj kamoši z minulého leta. Minulé leto sme boli skoro každý deň vonku, kecali sme o babách, o živote atď. tento rok? Mi ani raz nezazvonil od tých dvoch mobil, že či idem s nimi niekde von. A pritom viem, že chodia. V škole sme sa tento rok v pohode bavili, ako žiadny problém, ale nechápem aký majú blok, že ma nezavolajú von. Ale som si povedal, že ja sa im vtierať nebudem, keď nemajú potrebu ma mať so sebou v "partií"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
chcem mat takych, aby som kazdeho mohla povazovat za najlepsieho
Mam asi tri take ze najlepsie, ale dve z nich su skoro neustale indisponovane.
Mam i kamarata najlepsieho, len cas akosi nema A priatela a ten cas tiez vela nema.
A mam svoju soul mate, ktora je vo vlastnej kategorii.
+ este mam aj najlepsieho kamarata ktory je super inteligentny pekny a polka birdzaciek mi ho moze zavidiet
a frajer a najlepsi kamarat sa kamosia takze spoko ^_^
A ty?
Vsak to je proste uplne iny vztah