mame rodinnu zrkadlovku ktoru otec predo mnou schovava, aby som si nahodou nemohla spravit niekedy ostru fotku.. ked tak mobil v stastnom svetle niekedy zaostri ale.....
hlavne z on s tou zrkadlovkou stale foti nas dom.. fakt uzas
panasonic, nikon a casio...a prinajhorsom nokia n8...
@egon fotak od htc by som v ziadnom pripade nenazyval fotakom...je to jednym slovom hnus najlepsi telefon od htc foti horsie ako priemerna nokia BEZ AUTO FOCUSU...takze..
pol roka hučím do oca že chcem zrkadlovku ale pomaly sa môj sen stáva skutočnosťou ghiiii či? som len ja tak naivný kua ale ja ho bduem mať ... ja Canon musíííím mať ... ghii
@egon ked uz mam porovnavat fotaky telefonov od htc a nokie tak nokia je na tom daaaaleko lepsie...samozrejme cest vynimkam..su telefony od nokie ktore robia fakt hnusne fotky...taka nokia n8 sa ale uz lacnejsiemu kompaktu vyrovnaju
na momentky sice postaci kazdy telefon ale htc by som zaradil skor k slabsiemu priemeru..co sa tyka profesionalneho fotenia v manualnom rezime...tam vacsinou ani kompakty nepostacia
no to je tak ze je moj ale obcas si neco odfoti aj mama , ale tak my nefotime skoro vobec a este k tomu vydrzia baterky asi tak pol hodiny ani nee , a to po 6 hodinovom nabijani takze tak no
mám a volá sa to zrkadlovka a už nikdy by som si nekúpil nič menšieho vzrastu a menšej kvality obrazového výstupu ... aj keď tá moja tiež nie je zázrak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
hlavne z on s tou zrkadlovkou stale foti nas dom.. fakt uzas
Nikon D10 je na stole
a po ruke je vždy HTC Desire HD
pred dvoma rokmi kúpiť nový foťák za 50€ - to už je celkom umenie
panasonic, nikon a casio...a prinajhorsom nokia n8...
@egon fotak od htc by som v ziadnom pripade nenazyval fotakom...je to jednym slovom hnus najlepsi telefon od htc foti horsie ako priemerna nokia BEZ AUTO FOCUSU...takze..
Ale na bežné užívanie a rýchle nafotenie potrebných vecí to HTC úplne vystačuje, nemám s ním najmenší problém, čo som s nokiami mal.
A keď sa jedná už o FOTKU tak určite nepoužijem mobil alebo nečo podobné a určite nie v manuálnom režime
na momentky sice postaci kazdy telefon ale htc by som zaradil skor k slabsiemu priemeru..co sa tyka profesionalneho fotenia v manualnom rezime...tam vacsinou ani kompakty nepostacia