Mam sa s nim rozist ? Ako si mam ziskat najlepsiu kamaratku znovu ?
Tak asi takto zacnem ... mam chalana a mam ho rada len stale milujem svojho byvaleho a nechcem aby sa moj terajsi lukas trapil... V poslednej dome strácam ludi..lebo všetci vedia co citim k byvalemu ale trapim lukasa .. od rozchodu som sa aj dost zmenila
Nemá zmysel sa trápiť preto čo bolo ak ťa tí ľudia poznajú tak ti odpustia a uvidíš že sa to všetko časom vyrieši len teraz ti to pripadá ako neriešiteľné ale potom sa to zmení a ak ťa má chalan rád pochopí to... a počká. Hlavne kvôli tomu nepi, lebo ak riešiš citové veci pod vplyvom väčšinou to zle dopadne (viem to z vlastnej skúsenosti), človek je nervózny a tak...
@layla1919 Rozíď sa s Lukášom, daj si na chvíľu pokoj so všetkými. Kačenu nechaj tak, podľa mňa by bola blbá sama keby sa k tebe "vrátila". Ale keby aj predsa chcela, tak na to musí prísť v prvom rade sama. A prestaň piť
Inak mám pocit že Lukáš sa s tebou rozišiel kvôli tomu, že si sa bozkávala s jeho kamarátom, takže ak je tá diskusia o ňom, tak pravdepodobne vieš prečo sa s tebou rozišiel. V tom prípade urobil dobre aj on, aj tá tvoja kamarátka.
nerieš nič všetko za teba vyrieši čas môžeš mi veriť ... .. a inak 16 ročná a už takto ? fúúúh moja počkaj keď budeš staršia to sa len začnú diať veci "lásky" "kamarátky" "úprimnosť" atď...
@layla1919 provokovala ťa aby si jej dala facku, a keď si jej ju nakoniec so slzami dala, tak ti to nedokáže odpustiť? no sorry? nemáš sa jej čo ospravedlňovať, má sa ospravedlňovať ona tebe, prehoď to, nie že "mrzí ma že som ti ju dala", ale "som rada že som ti ju dala, lebo si si vytrvalo koledovala, a teraz aspoň vidím aká si, keď si sa urazila že som spravila niečo o čo si si prakticky škemrala, kým si neuvedomíš že si za to môžeš sama, a neospravedlníš sa mi, že do mňa džubeš vo chvíľach najťažších, tak si nemáme čo povedať, lebo som ťa brala ako najlepšiu kamarátku, ale najlepšie kamarátky sa v ťažkých chvíľach takto nesprávajú."
okrem toho že pokiaľ hovoríš pravdu, tak je to logickejšie a úplne v poriadku, tak jej tým aj ukážeš že za ňou nemieniš doliezať, a pokiaľ o tvoje priateľstvo aspoň trochu stojí, tak ju to veľmi pravdepodobne skôr či neskôr dokope aby so sklopeným chvostom prišla ona. dve muchy jednou ranou, dosiahneš spravodlivosť, a "ziskaš ju späť", presnejšie ona sa ti získa späť sama, len potom keď príde nerob drahoty.
tak asi to tak všetko malo byť, aby si si konečne uvedomila svoje chyby. Na čas teraz stratíš úplne všetkých a tí, ktorí ťa fakt mali radi, sa k tebe po čase vrátia, no musíš do toho dať veľa úsilia.
Ale inak kamarátke sa ospravedlň, chlapca za nos neťahaj, lebo si to podla mňa nezaslúži nikto, porozprávaj sa s bývalým, prestaň piť a správaj sa normálne, že neprídeš 3 dni domov to tiež v poriadku nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A prestaň piť
A Kačenke sa ospravedlň.
Asi v prvom rade vynadaj rodičom, že zanedbali výchovu
a ospravedlnit sa musis aj cinmi
Ak ta byvali znenavidel, preco ho riesis? Aj tak nic nezriesis...
Naco pijes? [Je to rovnako hlupa otazka, ako jej mozna odpoved, lebo ani smrt blizkeho nieje tak silny motiv na to aby clovek "musel pit"]
Ak citis, ze Vas vztah nikam nevedie, sekni to teraz a netrap ho.
S ostatnymi suhlasim, no co jej tie mudrlantske reci pomozu? ... Nieje ani prva ani posledna v jej veku, ktora to robi...
za ďalšie pitím nič nevyriešiš tak rpestaň piť a rpestanú sa všetci od teba otáčať
a začni chodiť domov.... osobne si myslím že mama by ti v tejto veci viac poradila ako skupinka trollov na birdzi
V prvom rade by si nemala piť...pretože si veľmi mladá a je dosť úbohé vidieť mladú babu nadrbanú vo dne v noci...
Ach dievčence mať tak vaše problémy a plat prezidenta...tak som pánom sveta...To je puberta, to prejde neboj...
okrem toho že pokiaľ hovoríš pravdu, tak je to logickejšie a úplne v poriadku, tak jej tým aj ukážeš že za ňou nemieniš doliezať, a pokiaľ o tvoje priateľstvo aspoň trochu stojí, tak ju to veľmi pravdepodobne skôr či neskôr dokope aby so sklopeným chvostom prišla ona. dve muchy jednou ranou, dosiahneš spravodlivosť, a "ziskaš ju späť", presnejšie ona sa ti získa späť sama, len potom keď príde nerob drahoty.
Máš prestať piť, sekať dobrotu a ospravedlniť sa kamarátke a máš sa porozprávať so svojím terajším a možno to s ním aj skončiť, ak ho len trápiš.
Ale inak kamarátke sa ospravedlň, chlapca za nos neťahaj, lebo si to podla mňa nezaslúži nikto, porozprávaj sa s bývalým, prestaň piť a správaj sa normálne, že neprídeš 3 dni domov to tiež v poriadku nie je
*rage*