Zdar, mam 15 rokov pred mesiacom som vypil par glgov redbulu na noc, chcel som prosto ostat dlhsie hore namiesto toho sa mi chcelo spat a bola to najhorsia noc v mojom zivote, srdce mi bilo jak sialene. Od tej doby mam chvile kedy ma boli hrudnik, potim s
Vypil som 1,5 litra tej sračky keď som šiel s Prahy autom v noci a myslel som si že keď si doma lahnem tak zaspím už naveky ...ale bol to brutus vydržal som byť na nohách 24 hodín a jazdiť 12h ale posledných 10 km som videl len tunel
Drahý @kaloham , v tvojom prípade môže ísť aj o únavu. Drahý chlapče v tvojom veku som mal podobný problém, nakoľko som príliš málo spal a príliš veľa sa vyčerpával. Naposledy som mal takýto srdcetlk asi pred pol rokom, tiež som myslel, že je moja posledná hodina.... Zamysli sa teda chlapče nad zdravím životným štýlom, Menej mastného, viacej športu a veľa spánku....
kebyze to mas len chvilku po tak ti poviem ze kofeinovy sok raz som to mala lebo ja som sikovne dievcatko a jebnem si 2 energetaky s tabletkami na nabudenie aby som sa celu noc vladala ucit to som si tiez myslela ze umriem v mhd cestou do skoly ale to preslo po par hodinach
prikláňam sa k @11 i keď v 15tich rokoch je to naozaj smutné teda... ale jako pohode, nechoď k lekárovi, veď srdce je taký useless orgán... len keď sa potom zobudíš mŕtvy, nečuduj sa.
stres taketo veci su niekedy podmienene psychikou teda velmi casto ale pre istotu k lekarovi...aj ked no pravdu povediac tiiiiiiiiiiii nasi lekaaaaaaaaariiiiiiiiiii
@kaloham máš zvýšenú srdcovú činnosť, srdce ti bije viac než by malo, takže pri nejakej namáhavejšej činnosti, napr. ten beh, alebo pri pití kofeinových alebo taurinových nápojov sa ti to ešte zhorší. A je to celkom normálna vec
@nikoll92 Pretože také môžem , a pretože som rodený kávičkár .
Nechápem kto vymyslel to , že kto nemá 18 nemôže piť kávu . Ide o to aké je tvoje telo , vek je len číslo . To že máš 20 neznamená že môžeš kávu , možno ti to strašne škodí A k tomu , z kávy som nabudený len ked si dám 5 šáliek , inak sa mi z nej celkom dobre spí .
Ja len či to nebude spôsobené s chrbticou, pretože ja som mal problemy s pichaním pri srdci, hocikedy to namna prišlo, ani behať som nemohol a bolo to kvôli chrbitici
nepoznam take nieco z mojho okolia aby sa niekomu nieco take stalo,ale proste to prestan pit,športuj,ale nie tak,aby ti bolo zle,proste musis sam podla seba uznat,kedy uz vies,ze je akurat,vymysli si nieco na uvolnenie,stiahni si nejaky serial,filmy,troska porelaxuj a mozno sa to casom zmeni,nikdy nevies a uz ked si budes mysliet,ze sa to nemeni tak asi len preda lekar.
nechce sa mi to celé čítať, ale aj mne dakedy búši srdce z kofeinu...niektorí to proste nemôžu..nepi to už...skús sa radšej poradiť s lekárom..možno káva bude lepšia pre teba..ja si energy drink doprajem len cez skúškové, ale ak by mi to nerobilo dobre určite by som nepila
každopadne určite prestaň s energeťakmi je to najväčsia kokotina aka môže byť ja mám od 15stich arytmiu sem tam a zvykol som si ale tiež je to v psychike nakoľko mi lekárka povedala že som strašne precitlivený na vonkajšie podnety ale určite vylúč energeťaky je do dosť zaberák na srdce a už v žiadnom prípade nakombinuj energeticky a alkohol, kto ma slabšie srdce môže nato aj zomrieť.... ale navštív kardiológa určite
Mne osobne sa to tiez nezda ze by to bolo to par glgov redbullu, skusim trocha pochodit, nikdy som predsa nic taketo nemal, a ak je pravda ze to moze sposobit stres tak to bude asi amo kedze napr. ked pocuvam oblubenu hudbu tak sa mi to ani nahodou nestane.
chod s tým na kardiologiu-lebo to je dosť divné a nepri Red Bull..ja som raz v živote pila Red Bull a tiež mi bolo po ňom zle(kávu inak môžem) ale len tak na pol hodinu a strašne mi z neho trebalo čúrať ale potom prešlo a pritom som mala niekedy šelest na srdci...a môže to byť aj v psychike
Pred mesiacom si vypil pár glgov redbullu naviac a pišeš že máš problemy zo srdcom do teraz ? samozrejme, nemá to nič spoločne snim, energeticky nápoj zvyšuje sice krvny tlak, bušenie srdca po vypiti je normalne, ale nieje to žiadny jed pre srdce (v pripade že si ho pil pred mesiacom a inak sa mu vyhybaš) Neviem čo myslim pod pojmom pár kilov naviac ale určite zrychleny pulz môžeš dať do suvislosti s tým, že niesy fyzicky aktivny a týmpadom sa dokažeš rýchlo vyčerpať, v tvojom pripade je unava tá čo ti to môže spôsobovať a navyše ak máš zlu stravu, nevyvaženy prijem draslika, to môže spôsobovať arytmiu (občas zrychleny pulz, občas spomaleny) no dozaista vyhladaj doktora nič invazivne ťa nečaka.
Redbull to mohol vyvolať. Zober bicykel a hybaj na čerstvý vzduch. Takto každý deň a lekár musí byť. Ja mám problémy so srdcom od 5 rokov a pritom vypadám ako bublina na zápalke.
v poslednom čase to mávam skoro každý deň...furt mi tak dosť bije potom mi je z toho zle a hlavne psychicky! ...každý deň sa bojím že umriem...u mňa je to asi zlá psychika a nahováram si to...neviem si pomôcť a dosť sa bojím :/ ...ale aspoň tak na preventívku k lekárovi by si mal ísť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale s tymto k doktorovi ffs O___O
v 15 ty ani nepi takéto veci ,načo ti to je ? lol
Nechápem kto vymyslel to , že kto nemá 18 nemôže piť kávu . Ide o to aké je tvoje telo , vek je len číslo . To že máš 20 neznamená že môžeš kávu , možno ti to strašne škodí A k tomu , z kávy som nabudený len ked si dám 5 šáliek , inak sa mi z nej celkom dobre spí .
nepoznam take nieco z mojho okolia aby sa niekomu nieco take stalo,ale proste to prestan pit,športuj,ale nie tak,aby ti bolo zle,proste musis sam podla seba uznat,kedy uz vies,ze je akurat,vymysli si nieco na uvolnenie,stiahni si nejaky serial,filmy,troska porelaxuj a mozno sa to casom zmeni,nikdy nevies a uz ked si budes mysliet,ze sa to nemeni tak asi len preda lekar.
Ale neverím tomu, že pár glgov redbulu, aj keď máš 15, môže samo o sebe spôsobiť niečo takéto, naozaj nie