chlamýdie, ktoré vyvolávajú infekcie močovopohlavného a reprodukčného systému – Chlamydia trachomatis, chlamýdie, ktoré postihujú najmä horné a dolné dýchacie cesty – Chlamydia pneumoniae a Chlamydia psittaci.
ked som bola mala, tak som mala caste zapaly pluc a pamatam si, ze doktorka vravela, ze mam chlamydie a ze je to nebezpecne. ale to som mala cca 5 rokov a nepamatam si to.
@cicatrix no ja mam tie trachomatis... a hej pocula som o tych chlamydiach plucnych, ze to lahko clovek chyti proste zo vzduchu len .... ak je blizko nakazena osoba... a nemas s tym uz ziadne problemy?
@lienka33 preto netreba robit paniku, ale chodit po doktoroch, davat si robit kontrolne krvne testy a brat lieky. ty to mas o to horsie, ze to moze negativne ovplyvnit tvoju plodnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
chlamýdie, ktoré vyvolávajú infekcie močovopohlavného a reprodukčného systému – Chlamydia trachomatis, chlamýdie, ktoré postihujú najmä horné a dolné dýchacie cesty – Chlamydia pneumoniae a Chlamydia psittaci.
ked som bola mala, tak som mala caste zapaly pluc a pamatam si, ze doktorka vravela, ze mam chlamydie a ze je to nebezpecne. ale to som mala cca 5 rokov a nepamatam si to.