Ahojte,potrebovala by som poradit,mam 27 a som vydata manzel je o 4 roky mladsi(dovtedy kym som sa nevydala sa mi stale pacili viac mladsi chalani,ale po svadbe sa to zmenilo). Do manzela som sa zalubila vlastne koli tomu aky je,nebol to vobec moj typ v t
+ ešte k @4 neodmietne ťa priamo, lebo si mu sympatická, friend zone, chápeš. zídeš sa na pokec v práci, na pár mejlov, keď je zrovna voľný čas, a možno ťa poprosí o radu, aký darček by mal kúpiť priateľke/manželke.
+ vie o tvojej situácii, tak asi nechce byť moc krutý.
a z toho, čo si napísala, nevidím žiaden náznak toho, že by chcel niečo viac.
aj keď to ide s tým tvojim vzťahom dole vodou, na tvojom mieste by som nechcela byť tá čo rozvráti iný vzťah aj keď sa jedná o pána dokonalého a úžasného....predsa len - chlapec ide mať svadbu!!! a keby raz príde na lámanie chleba, nemyslím si, že z dvojice ty a jeho snúbenica si vyberie práve teba....daj od toho ruky preč, kým nie si z neho ešte úplne hotová, lebo potom to pôjde veľmi ťažko....
Podľa mňa po 13tich rokoch vzťahu a pri blížiacej sa svadbe mu len chýba flirt a vôbec to s tebou nemyslí vážne. Nezdá sa mi, že signály sú pol na pol, skôr že ťa zruší vždy, keď sa o niečo pokúšaš. Páči sa mu, že máš záujem, ale akurát si tým honí ego. Kašli naňho a radšej si vychovaj manžela, čo máš doma.
Ja by som povedal ruky preč od takého keď sa nechceš popáliť ak sa chceš s ním len vyspať povolené. Ale najpr si to vysporiadaj doma keď vravíš že manžel začína byť žiarlivý a vyvolávať nopodstatnené hádky rozvod je slušná alternatíva. Ale pre budúci vzťah radšej dlhšie počkaj kým si ho vezmeš (cca 3 roky) môžete bývať spolu a tak si ho otestuješ keď to vydrží tak potom vydrží nadobro. Samozrejme nesmie tušiť kedy si ho chceš vziať aby sa nemohol prispôsobiť.
este si si nevyriesila veci doma a uz riesis novy vztah, este k tomu s chlapom s dlhorocnym vztahom....ha?....podvedala by som, ze si fake, ale v dnesnej dobe vidim, ze ludia sa asi moc nudia, ked vymyslaju kraviny.....len sa normalne hanbim, ze nas - v tvojom veku- takto prezentujes....
Ak nie si v manželstve šťastná, rozíďte sa. Pokiaľ ešte nemáte dieťa, je to lepšie, majetkovo sa to dá ľahšie vysporiadať. O tom ako si rýchlo do toho vpadla - sa vyjadrovať nebudem. Sama si tomu pochopila a vieš, že si spravila veľkú hlúposť. Ale úprimne, nie si jediná. Poznám takých čo sa takto rýchlo dali dokopy a tiež to nedopadlo dobre. To je tak, keď ľudia neuvažujú...
A ten druhý vzťah - úprimne. Na tvojom mieste by som si s ním nič nezačínala. Jednak preto, že aj keď má toľko rokov koľko píšeš, príde mi nedozretý. Neviem prečo, ale niečo mi na ňom nesedí... nenamotávaj sa na neho a ak sa dá, choď od toho. Jemu o nič iné nejde, len o to, užiť si s tebou...
Daj si doporiadku život, odíď z nefunkčného vzťahu a raz nájdeš normálneho muža a nie toho, čo sa o teba "akože" snaží...
Čo sa týka toho prvého vzťahu, sama si urobila chybu s tým, že si do manželstva vletela unáhlene, v tomto súhlasím s @19 , treba sa rozviesť kým je ešte čas, lebo ak bude dieťa, bude to zbytočne ubližovať aj tomu malému.
Toho druhého nechaj tak, to že sa nechcel ženiť pred 5 rokmi dozadu ešte neznamená, že ju nemá rád... Podľa mňa ťa berie len ako kamarátku a ty si zatiaľ robíš plané ilúzie. A áno, je mi jasné, že jeho priateľka by spokojná nebola, ja tiež nie som nadšená, keď nejaká pripečená trubka vypisuje mojmu priateľovi také veci, no viem, že by ma nepodviedol
@19 mas pravdu a asi aj co sa toho noveho objavu tyka,lebo asi som ho opisala jak bana bozskeho to samozrejme nieje dakujem tym co pisu normalne nazory a tym co tu nadavaju do kuriev neberiem vazne ,nepoznate ma nepoznate moju situaciu do detailou,a len pre zaujimavost s manzelom sme uz 2 roky spolu ak ste pochopili ze ja som sa len teraz vydala a uz idem po inom....
sorciera- tak ja tu hovorim sama za seba tak neviem co hadzes vsetykch v NASOM VEKU do jedneho vreca.....kazdy clovek je predsa iny.......a ked sa hanbis tak bohuzial....zato ze mam 27 a takto sa kolo mna vsetko deje no bohuzial......nema kazdy perfektny vztah a nie kazdy najde toho praveho na prvy krat.....tak sorry ze som len potrebovala radu a nazor aj od nezainteresovanych ludi..
@cucu145 tak prepac...len proste uz si zrela zena, tak treba uvazovat...nemas 15....je jasne, ze je kopu vztahov a maloktory vyjde na prvykrat....tak preto treba rozmyslat a nevrhat sa hned......prepac, ale zobrat si niekoho po 5tich mes. a potom si to domotat este s niekym, kt. je zadany.....to je absurdita aj na mna.....v prvom rade by si si mala veci vyriesit doma a potom ich riesit niekde inde (aj ked v tomto pripade by som to inde neriesila ptave uz spominanym chlapom).....to je moj pohlad.....
@sorciera.....to je v pohode....mna to samu dost serie ze som to takto vsetko dosrala,situaciu co mam doma je mozne riesit rozvodom ale moj manzel je namna tak nalipnuty ze on to nechce ani za pana pripustit a pritom ja som ta co tu nema nikoho z rodiny(zijem v rakusku) a on tu ma celu rodinu co ho stale vie podrzat,uz som mala aj rozvodove papiere ktore mi v hadke podpisal a potom aj nasiel a roztrhal,takze si vies asi predsatvit ze to nieje nic lahke.....co sa tyka toho noveho objavu viem niesom naseba hrda ze mi nieco take v hlave vobec napadlo ale on zacal prvy somnou komunikovat nadvezovat kontakt....a asi nemusim hovorit ze zene ichoti ked je niekto mily vsimavy kedze doma ma len stres...
Mala by si prestať ! On je do nej zaľúbený ale nemôže byt pokojný dokým do neho rýpeš ty....Vieš zvažuje možnosti ...čo by bolo ak.... Ale nakoniec to nevýjde ver mi...Vráti sa za ňou a ty ostaneš sama. Chlapi sa len hrajú. Prečo sú ženy také svine že kazia ostatné vzťahy? Prepáč že to píšem takto ale keď je zadaný tak ruky preč! Mala by si mať k tomuto rešpekt! Potom sú všetci z toho nešťastní!!!
@ivkapivka odkedy som sem dala moj pribeh a ludia tu pisu ( aj ked niektory len urazaju ) tak som dost rozmyslala a urcite som si aj podstatne veci uvedomila....viem mate pravdu rozbijat nieco co trva uz tak dlho nieje pekne a rozhodla som sa odtoho dat ruky prec.....pretoze viem ze pri mojom stasti by sa mi to urcite raz vratilo....takze asi som potrebovala od vas nakopnut prdel aby sa mi otvorili oci...
@cucu145 Nechcela som ta uraziť...a asi som ani neurazila keďže nebolo čím. Ak ťa ma naozaj rád príde on....Bez toho aby si ho stále vábila. Ver tomu. Ak nepríde tak to bol z jeho strany len úlet a chce byt s ňou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ide sa zenit, tak sa do ich vztahu nestaraj. Tebe by sa to tiez nepacilo...
+ vie o tvojej situácii, tak asi nechce byť moc krutý.
a z toho, čo si napísala, nevidím žiaden náznak toho, že by chcel niečo viac.
Ak nie si v manželstve šťastná, rozíďte sa. Pokiaľ ešte nemáte dieťa, je to lepšie, majetkovo sa to dá ľahšie vysporiadať. O tom ako si rýchlo do toho vpadla - sa vyjadrovať nebudem. Sama si tomu pochopila a vieš, že si spravila veľkú hlúposť. Ale úprimne, nie si jediná. Poznám takých čo sa takto rýchlo dali dokopy a tiež to nedopadlo dobre. To je tak, keď ľudia neuvažujú...
A ten druhý vzťah - úprimne. Na tvojom mieste by som si s ním nič nezačínala. Jednak preto, že aj keď má toľko rokov koľko píšeš, príde mi nedozretý. Neviem prečo, ale niečo mi na ňom nesedí... nenamotávaj sa na neho a ak sa dá, choď od toho. Jemu o nič iné nejde, len o to, užiť si s tebou...
Daj si doporiadku život, odíď z nefunkčného vzťahu a raz nájdeš normálneho muža a nie toho, čo sa o teba "akože" snaží...
Toho druhého nechaj tak, to že sa nechcel ženiť pred 5 rokmi dozadu ešte neznamená, že ju nemá rád... Podľa mňa ťa berie len ako kamarátku a ty si zatiaľ robíš plané ilúzie. A áno, je mi jasné, že jeho priateľka by spokojná nebola, ja tiež nie som nadšená, keď nejaká pripečená trubka vypisuje mojmu priateľovi také veci, no viem, že by ma nepodviedol