k niektorým komentárom: aj ja chcem tú úplnú klasiku @12 a nejde mi o značku ale o to že je to proste originál a navyše rozdiel musí byť aj v kvalite, čínske sú nekvalitne zošité , majú zlú podrážku proste nejaký rozdiel tam musí byť, treba vyskúšať a porovnať.
Dakujem za normálne komenty, a LUDIA DO PIČE spamatjte sa, je na mne čo si kúpim či sa mi to páči alebo nie, že sa to vám nepáči tak fajn nemusíte porád písat trapošiny, nechápem o čo vám ide ORIGINALITA ? čo je podla vás teda originálne? nepotrebujem byt stredobodom pozornosti s drahými teniskami, proste ich chcem a ludia si nestažujú a s obyčajnými čínanami sa porovnat fakt nedajú ludia.. platím si ich sama z orig. stránky nie od niekoho alebo z bazaru a sú v akcii takže prečo nie .. a ostatok sa nevyjadrujem.
conversky mi vydrzali takmer 3 roky a to som v nich chodil vsade, presiel som s nimi cely Londy, Prahu atd. , bol som v nich na horach, skoncili v rieke, v jazere ale stale drzia a podrazka je uplne v pohode su drahe ale je to kvalita
tak cojaviem tak rok dva zvyknu vydrzat a potom sa zacnu dojebavat, odlepovat, trhat atd. .... ale mam este jedny po kolena a tie vyzeraju byt o nieco kvalitnejsie
@trishe Ja som si tiež z tadiaľ objednala žlté asi tak pred dvoma týždňami a neviem za tú chvíľu čo som ich nosila sa mi nerozpadli! Ale tak ja mám s converse topánkami dobré skúsenosti!
no mala som jedny, na podrážke vidno akoby by boli čisto nové, skoro som ich ani nenosila .. sú mi malé a pekné oranžové.. škoda asi si kúpim tento rok červené vysoké ..
no číny som nosila vari od 12, teraz asi druhým rokom nemám...a je to skvelá obuv až na to že vydrží tri mesiace... conversy sú moc drahé a čo ja viem.... každý hovorí že dlho vydržia....ale mne vadí aj to že ich každý má a navyše nechcem investovať kopu peňazí do plátenok
@lawey vzhľadom na to aké sú drahé pochybujem že ich má každý každý má skôr číny od číňanov nie? ale vlastne to je jedno lebo je to jedno a to isté len jedny sú originál a jedny napodobnenina.
@46 ja som si ich tiež nemohla nikdy dovoliť, ale teraz ked si ich platím sama.. inak ked možem uviest stoja 29€ sú zlacnené zo 70€ ...
a nejaké iné čínanky ( z mojich skusenosti ) stoja cca 20-25 ( Deichman.. a pod ) a vždy s ami dojebali po mesiaci takže... idem skúsit tuto variantu lebo fakt strácam nervy
a dalšia vec prečo nemožem mať od číňanov čínanky je tá že mám o niečo vačšiu nohu ( 41,42 ) a obvykle v tých obchodoch maju maximalne 40 málokedy 41 takže ja nemám šancu
vy čo tu splietate o cene? skoro stále majú 50% zľavy.. kupujem si ich od 30-50€ max... 30€ je vám veľa za tenisky? ako čo by ste chceli.. mám ich asi 8 a so všetkými som spokojný.. kožené, ale vydržia viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ako štýl v pohode ale vyhadzovať za číny toľko prachov len pre značku
ale páčia sa mi Tie červené by som si vedela predstaviť na mojich nohách
cinany bezne rozoderiem za tyzden-mesiac ak nosim aktivne
converse su kvalitnejsie, uzsie, lepsie padnu na uzku nohu, dokonca maju aj ine snurky, je v nich podohlnejsie a hlavne ich vydrz je niekolkonasobna
no poviemti, číny má menej ludí ako coversky... lebo je v mode mať hviezdičku a nie shiaou thi v zadu napísané
a nejaké iné čínanky ( z mojich skusenosti ) stoja cca 20-25 ( Deichman.. a pod ) a vždy s ami dojebali po mesiaci takže... idem skúsit tuto variantu lebo fakt strácam nervy