Ahojte, prosím vás ak ste boli malí ste nejaké tráviace ťažkosti alebo ste si všimli špinavú vodu/nápoje? Vraj majú zle čističky vody a aj v pive boli plasty. Uvažujeme 1. krát nad Egyptom ale máme obavy. A v okolí resortu (mimo) sa radšej nepohybovať?
Bola som 2x, v Hurghade a Sharm El Sheikhu. Tráviace problémy sme nemali, ale veľa ľudí máva. Najdôležitejšia zásada je piť len balenu vodu. A treba vždy skontrolovať, či je originál zavretý uzáver. Aj zuby si umývať len balenu vodou. Im tá voda zle nerobí, ale cudzincom áno. A teda my sme sa pohybovali aj mimo rezort Ak ta ešte niečo zaujíma, rada poradím. A kam presne idete?
@Azizi my máme vyhliadnutu Hurghadu alebo Marsa Matrouth. Pretože chceme ísť teraz v júni a aby tam bola aj voda taka tepla že sa tam dá už vydržať dlhšie takže moc na výber nie je. A inak ste boli spokojní? Pláž a more bolo pekné, strava dobra? A mimo rezortu to bol tiež bezpečné? Pri pamiatkach žiadni muži so zbraňami? 😃
@2 No ja som bola už dosť dávno, ale tuším sme boli vždy v zime, aby sme sa vyhli najväčším horúčavám. Ja som bola z Egypta nadšená! Špeciálne z tej Hurghady. V Sharm El Sheikhu je to zaujímavé najmä vďaka koralovemu pobrežiu, kde je fascinujúci podmorský život, takže snorchlovanie je tam urcite priorita. Mne sa ale omnoho viac páčili tie nádherné pieskove pláže v Hurghade, prekrásne more. Bývali sme v luxusnom hoteli tusim Arabia beach (neviem, či ešte existuje, bola som ešte dieta). V rámci All inclusive tam boli bohaté raňajky formou švédskych stolov a večere v niekoľkých hotelových reštauráciách podľa vlastného výberu, jedlo bolo famózne! Všetko bolo neskutočne luxusné, krásne! Priamo v Hurghade si nepamätám nejaké pamiatky, len sme sa prechádzali po obchodikoch, raz sme šli aj do ponorky Úžasné ale boli fakultatívne výlety do Luxoru a Karnaku - keď sa pýtaš na tých ozbrojených mužov, tak šli sme autobusmi v jednej kolóne spolu s ozbrojenými neviem ci vojakmi? A keď sme mali nejaké prestávky, tak vystúpili aj oni a "strážili" nas. A samozrejme určite nevynechat Kahiru a pyramídy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty